Ljubosumje???• iPoison
• Od: 6.10.2011
Ljubosumje???
27.11.2011 21:46
Nism čist zih če je tole v prevem delu foruma, ampak ok.
No uglavnem, ves čas mam občutk de sm ljubosumen brez razloga. Samemu sebi se zdim žr kr mal smešn. Recimo, mam pred sabo neko punco s katero se poznava in včasih govoriva (in mi je všeč). Če po tem vidm nekoga druzga k govori z njo, sam pri sebi čutim ljubosumje. (Al sm pa fouž pa še vem ne) To se mi zdi tak čudn, ker ubistvu nimam bit kej ljubosumen. Ma kdo kakšn "recept" kako se vsej približno znebit tega feelinga? Hvala • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
Re: Ljubosumje???
24.12.2011 21:36
iPoison pravi:Nism čist zih če je tole v prevem delu foruma, ampak ok.
No uglavnem, ves čas mam občutk de sm ljubosumen brez razloga. Samemu sebi se zdim žr kr mal smešn. Recimo, mam pred sabo neko punco s katero se poznava in včasih govoriva (in mi je všeč). Če po tem vidm nekoga druzga k govori z njo, sam pri sebi čutim ljubosumje. (Al sm pa fouž pa še vem ne) To se mi zdi tak čudn, ker ubistvu nimam bit kej ljubosumen. Ma kdo kakšn "recept" kako se vsej približno znebit tega feelinga? Hvala če ti je punca ušeč se bul pogovarjej z njo, če boš vidu, da si tut ti njej všeč greš lahk naprej.. glede tega lubosumja.. js sm mela enak filing.. pomisli na to da se itak z drugimi dobro razume i da so ful dobri prijatli in da z njimi sigurno nebi mela ničesar.. vsaj js tk zdj mislim, sm je preksno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.