ah, ta ljubezen• naruto
• Od: 28.12.2009
ah, ta ljubezen
27.12.2011 1:17
Vem oz.verjetno ta tema že obstaja, ampak vsak človek ma drugačen problem, ne No v glavnem.. Mam enga sošolca in ne ni mi "všeč" kot zaljubljena sem vanj. Problem je v tem, da si jaz nisem ziher kaj on čuti do mene. Poznama se že lani, od začetka srednje šole. In malo pred koncem prvega letnika mi je pravo (npr. da mi je ime Anja No ja.. zaj pa je novo leto in vse je drugače. Med poletnimi počitnicami je prišo skup s svojo sedanjo punco, ki pa je v paralelki. Ampak zdaj pa so tu neki znaki, zaradi katerih mislim, da pač nekaj čuti do mene. NA PRIMER: - vsak odmor ko smo neki v učilni pride k meni in pač "išče mojo bližino" - vedno se me nekaj dotika, noge, hrbta, las, roke (enkrat me je celo držal za roko par sekund) - vedno me izziva, mi jemlje peresnico, me tepe hja.. enkrat prejšnji tedn mu je sošolec reko, ko me je nekaj "tepo": Kaj zaj že z Anjo hodiš? in tudi par mojih prijateljic me je že vprašalo, če mama kaj. vem, da je čudna situacija, ampak kaj vi menite, mislite da čuti kaj do mene? in zadnjič, jaz ne čutim do njega nič več kot prijateljstvo hvala za odgovore • zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
Re: ah, ta ljubezen
27.12.2011 13:10
Že sam to da tok o njem razmišlaš sori neki pomen. Lej če ti je res tok naklonjen ga ne odbiji več pa bosta skupi pa bo mer. Ker če vsi govorijo da zgledata kod da hodta bo že neki na tem. Pa ne govor da ti ni neč do njega, ker sam trpiš k se tok s tem ukvarjaš.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.