kaj hudiča se gre?

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
kaj hudiča se gre? 23.12.2011 15:22
Ewo mam en weeelik problem. lansko leto okoli božičasm spoznala krasnega fanta welik swa se družla pa res swa se dobr ujela in swa tut kmal postala par. Use je blo lepo in prou dokler nismwa pršla na isto šolo .. od takrat naprej se tut že tole kr boste lahko w nadaljevanju prebral wleče . Zmerej mn swa se dobiwala am pak to je blo še nekak razumljiv ker je res welik dela samo potlej je pa on začeu samo s prjatli wn hodt , mene kokr da ne obstajam tretira .. sms-e mi je učash usakdan pisou in sva se zgowarjala dandanes mam srečo če mi odgovori , da bi mi kdaj kej pisou to se nebo zgodil u šol me ignorira , skos je s prjatli , dela se kot da me ne opaz in stran gleda .. uglawnem men je tole počas že začel zelo presedat. Pa wem da sta za težave vedno kriva dwa tut jest sm mogoč kdaj ksno napako nardila samo ne namerno tole je pa weč kot očitno use sošolke mi prawjo da me ni wredn in nej si najdem bolšga k mu bo mar zame , sama pa newem res mi ni skorej nič do njega zarad njega sm prejokala welik wečerou , welikokrat mej prizadeu psihično sicer ne dobesedno npr. med odmori se druž s sošolkam pa jih prime za roko zame pa nikol nima cajta .. in sm ga skorej zasowražla zarad tega .. ampak usi si zaslužmo drugo priložnost ane? a mislte da bi blo wredno da mu odpustim welikrat sm mu že rekla da se morwa pogowort pa je zmer nekak tko pršlo da se niswa in trenutno se en druga izogibawa kr je možn pa še mal ko dwa stara zakonca swa k se mn widta rajs se mata xD ker tut če bi mu dala šeeno priložnost w mojih očeh nebi bil nikol weč tist fant iz drsališča ampak fant ki mi je ranil srce ? pomagejte mi Smile
barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
Re: kaj hudiča se gre? 23.12.2011 16:09
pomeojem mnenju te ni vredn res tko k ti frendice pravjo ker one widjo use tko k je ti si pa zalublna tud men so to guvurile pa jim nism vrjela sam pol se je pa izkazal da so mele prou in če jih puznaš že doug in jim zaupaš se bo use ql izšlo

a lohka še ti kumetera al pa svetujš men eno temo niži pr ljubezni? Smile
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: kaj hudiča se gre? 23.12.2011 18:06
hwala ti , ja sej se men tud tko nekak zdi sam nism prepričana pa prašam še kaj si drugi misljo Very Happy ok ti bom probala pomagat kokr bom lahko ;D
byondaTHEnoone • Od: 9.1.2010 • Prispevkov: 23
Re: kaj hudiča se gre? 24.12.2011 21:05
skor ista stvar kot pr men.. mi2 smo hodila na isto šolo, pol med počitncami se pa nismo skor več nč slišala in zdj več nismo skup.. js ti tut predlagam da se resno pogovorita ker to res ni ničemur podobno tk ko pr nas ni blo.. pa probita se lepo pogovort, da se nebota pol grdo gledala. i meni tut ni isto ko ti kej takega naredi.. pač ni več isti, ne zaupaš mu več in podobno. in res te ni vreden če ti to dela. če te ma rad se naj obnaša tk ko se obnaša fant, ki ma svojo punco rad; če se pa ne obnaša tk pol pa adijo ker te res ni vreden..
moje mnenje Wink
nuxas • Od: 2.11.2011 • Prispevkov: 16
Re: kaj hudiča se gre? 24.12.2011 22:36
Glej na tvojem mestu bi ga že pustila.Jz ti svetujem da prekineš tole zvezo ker si tipu dala že preveč priložnosti in kot so rekle tvoje prjatlce: NI TE VREDN!!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kaj hudiča se gre? 26.12.2011 3:14
ok tole z roko.. to se sliš resno k **** u glawo.. pa da ti ne odpisuje.. kdo the fuck nima 10 min na dan časa da usaj na pof.ukan sms odgowori?.. jah.. lej.. sory sam pč .. to ne zgleda neki nwmkaj.. drugač... kaj je blo pa mišlen tist z twojimi napakami?.. oz napako al karkol..
nwm... 26.12.2011 7:28
....sigurn mu je nerodn al pa kej tazga k zdej sta na isti šoli in mogoče se mu zdi da je to dost al pa nwm lej če se hočš pogowort pejt en odmor do njega in se pogoworta če nebo hotu it nekam s tabo na samu pa mu kr pred prjatli reč to kr hočš.......newem ...... jst sm tko nardila pa mi je pomagal sam se sama odloč........lahko da mu je nerodn lahko pa ... newm mogoče te res ni wredn!!! sama se odloč sam velika vrjetnost je da mu je nerodn... Confused
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: kaj hudiča se gre? 26.12.2011 10:05
Wah. Nerodno mu je. Ne ve, kaj si ti mislš... Pogovor. Svetujem ti, da se mal pogovorita. Pa če ne bo šlo... Pol pa move on Smile
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: kaj hudiča se gre? 26.12.2011 15:20
Glej tko je. Ti ga maš še klub vsemu zelo rada. Lahko pišeš da ni res sam je in ti to veš. K zakaj če ti ni neč do njega bi mu sploh dajala drugo možnost. Tko da ja prebolt ga moreš na žalost, ker če te ne ceni in se te izogiba pol mu enostavno ni do tebe. Sori to je kruta resnica. Tko da ja zmena se enkrat da bo vsega onc in boš ti loh šla naprej. Na svetu je še tok fantov.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kaj hudiča se gre? 26.12.2011 20:14
mogoče grejo tud njemu te w-ji na živce...

je pa tko človk se kot najstnik spreminja, prej je bil resen pa zaljubljen, zdej mu prjatli več pomenjo... bolje da si najdeš drugega, pa ta še opazil ne bo. enostavno ne pisari mu več. če ne ceni tega kar ima si tega pač en zasluži.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.