Naročnina
• Peinchy
• Od: 5.3.2011
Naročnina
19.12.2011 20:15
Mene zanima če imate naročnino in:
- se bol splača ko kartice? - kako ste prepričali starše? ker moji so ful proti . keri paket pa pri katerem operaterju? pa še če makdo samsung galaxy ace S5830, pa kak mu je • anncx3
• Od: 22.1.2011
Re: Naročnina
19.12.2011 21:31
[quote="Peinchy"]Mene zanima če imate naročnino in:
- se bol splača ko kartice? - kako ste prepričali starše? ker moji so ful proti . keri paket pa pri katerem operaterju? Hej hej! Am ja jaz mam že 4 leta naročnino pri mobitelu. Men se zdi, da se naročnina dosti bolj splača že zaradi tega, ker nikoli ne rabiš skrbet, kdaj ti bo zmanjkalo denarja...Hm ja pač jaz sem se odločla da bom mela nov telefon pred nekje 4 leti in pač telefon je bil brez naročnine zelo drag, zato sem se tut odločla za naročnino, in morm rečt, da mi ni niti malo žal..pač moj ata mi je takoj pustil, ker njega se da po domače povedano ''vse nasrat'', mama pa je sprva delala malo panike, da bo kao nevem kak vlki račun potem pa to, zdaj pa je tudi ona zlo zadovoljna, ker ma namreč tut sama že naročnino...trenutno sem bla pred 3 meseci stara 15 let in sem si spremenila paket pri Mobitelu, tako da imam zdaj Itak Đabest in morm rečt da je res d best ...Probaj nekako prepričat starše, če bi res zlo rada mela naročnino, drugače pa si najprej naredi na kartico pa potem čez nekaj časa na naročnino...Pa tudi zdaj maš, če vzameš naročnino veliko teh minut pa sms-ov, tako da ja - se kr splača Veliko sreče pri prepričevanju in LP, pa upam da sem ti vsaj malo pomagala • 30stm
• Od: 31.10.2010
20.12.2011 19:03
hejla....am jst sm pa zdele šla na simobil in mam paket orto u nulo...moja zgodba.....najprej je blo tko da sm mela kartice...pol sm mela nou fon pa naročnino...pač mela sm omejitu 10 eurou...pol te omejitve ni blo več in so bli računi mal višji (al pa kr dost) pa s tem da sm posala par sms-ov pa parkrat poklicala in se je kr nabral ane.....in sva s sestro težile...oz. zlo lpo prosile če bi lahk šle na simobil kr usi k jih poznava ga majo...pa za 17 eurov mava tok stvari...mislm ful se splača...lej lahk maš osnovno naročnino k je 12 eurov....za ta keš maš pa 1001 min/pogovora, 1001 sms, 100 mega bajtov neta, 1001 mms.....pa zdej je tk glede na to da sm nou naročnik mam še 3 giga bajtov prenosa zravn-gratis kao....am sam pol sm dala pa še 5 eurov za 201 min/pogovora v druga omrežja....mislm men se bol splača dat 17 eurov za use to...pa mam res neki od tega...prej sm pa recmo porabla 20 eurov al pa več...pa nism hodila na net al pa si pošilala ne vem kolk sms-ov s frendi...mislm men se splača...am drgač za prepričat tastare...jah predlagam da jim razložiš zadevo zakaj se ti en paket (nima veze ker) bol splača...kaj use maš uklučen pa tko naprej...upam da sm kej pomagala • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
26.12.2011 0:35
Peinchy pravi:Mene zanima če imate naročnino in:
- se bol splača ko kartice? - kako ste prepričali starše? ker moji so ful proti . keri paket pa pri katerem operaterju? pa še če makdo samsung galaxy ace S5830, pa kak mu je men se najbol dopade orto u nulo pr simobilu.. naročnina zdj 12 evrov po novem.. v to ceno maš vštetih 1000 sms-jov, 1000 minut na simobil omrežje, 1GB interneta in še 1000 MMS sporočil.. če pa veš da neboš rabla tut smsjev in minut, pol je pa en paket na mobitelu k je tut neki minut na VSA omrežja se mi zdi.. in tut neki sms-jev zastonj.. pa naročnina okol 18 evrov se mi zdi.. nwm no, neki takega je, to se morš še mau pozanimat |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.