opravlanje

jazzz • Od: 2.4.2010 • Prispevkov: 16
opravlanje 4.4.2010 0:11
no men je pa bed k vids d te use sošolke opravljajo nwm enkrat jim ni usec moja obleka pol moja frizura... pač use se je zacel u 8 razredu k smo bili u solo naravi in pač tm je bila se ena sola pa so pač tm use moje sošolke usvajale tipe.. na koncu se je pa zvedl d jih je blo velik vame pa skor noben v ksno iz mojih sosolk... in zdej me od takrat naprej skos opravljajo.. kaj nj naredim ??? Crying or Very sad
nixie • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 16
Re: opravlanje 4.4.2010 1:13
sploh se ne sekiri za take punce k nimajo druzga dela kt opravlat in če te opravlajo sploh pa zarat tega k si napisala pol ti je lahko to samo kompliment ker ti s tem povejo da si ti velik na bolšem k one Smile ne obremenjuj se s tem pa jih spreglej to pač niso prjatlce ampak lususumne osebe k ti ubistvu dvigujejo samozavest
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: opravlanje 4.4.2010 12:26
See striinjam z nixiee... neesmeš se sekiraat...sploh je pa to bz dab klelee neeki se ubremenjevaala z drugimi mnenjii...rajš si najd pol frendice k te ne upraaulajo pa se druz z nimi...une pa pust..č majo taak vesele nj pa kr...tko sai js praaum Very Happy...
danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
Re: opravlanje 10.4.2010 11:08
ja js mam tut en podobn problem...k dost mankam u sql, pol pa en sošlc vedno ku mankam druge ščuva proti men pa me prow javnu zafrkava...pa nevem kaj naj nrdim da bi mu zaprla ta njegov debiln gobc...tko da če maste kkšn nasvet mi ga plz povejte Laughing k mi je res ful bednu, ko me pred drugimi zafrkava ja pa nevem kaj naj nrdim...
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: opravlanje 11.4.2010 8:43
pahaha lubosumne so nate!
take k te skos komentirajo p to pač niso zaslužle d b se ti sploh zmenla za njih
reč jim nj prvo sebe pogledajo predn začnejo tebe ogovarjat...
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: opravlanje 11.4.2010 8:56
glej... u podobni setuaciji sm bila ... mah **** jih ... Razz .. jst sm jih u pm poslala pa so mi nehale težit... z eno sm se pa stepla Twisted Evil Razz ...
moreš se znajt
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: opravlanje 11.4.2010 14:30
veš kaj si jas ob takih prasičkah rečem?
Jealous is the best compliment! Twisted Evil
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: opravlanje 23.4.2010 15:11
huuh. js soooovražm opraulanje. najbl sovražm **** k se usedejo med odmorom na klopco in zamurjeno usako gledajo od glave do pet o.O sam mim grem p te k en skeenr pregledajo. sam *****at ga. očitno smo zanimivi za opraulanje Razz
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: opravlanje 23.4.2010 21:22
sam lubusumne so nate. ti jh ignoriri k itk morjo bit bednee..sj pomoiiee maš še druge frendice pa pač pust jh prmir pa res kokr prau Insane. učitn si ti ful lepša ud nih in če so bli uni tipi vate... uf uf.. no uglavnm ne sekirii se zrt tegaaa Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.