alone,so fucking alone.

bonbonka123 • Od: 24.4.2010 • Prispevkov: 6
alone,so fucking alone. 28.12.2011 22:54
..ne sei nočm težit svojimi problemi sm enostavno to morm nekam napisat ..če ne bom znorela.
amm ja prihaja novo leto in vrjeten bom edina k bom doma..usi bote nekje s frendi sm js ne,k me tut noben ni nikaomr poklicou;/ ,ker enostavno se počutm k d sm čis sama,splon nimam tisth pravih frendov s katerimi bi lahk kam šla.. pa še moja bff ni več ista,prou spremenila se je in bila je oseba kateri sm res zaupala.nezanm opisat tega filinga k v svojem je*enem lajfu nimaš osebe s katerim bi preživeu trenutke.. potem pou se jih drži zase k d sm jim kei nardila ..in kamrkoli pogledam vidm sm folk s pouno frendov edin js k nek noben tm..in prou use mi gre narobe sploh ni nič kar bi me razveselil ..prejokam vsako stvar,tako tipa katerga nemorm pozabt,vendr še zmerej ni nč bol in vrjeten nebo.. je kot pekel iz katerga nemorm pobegnt.
vem d mi nemorte pomagat sm napisat sm mogla...

hf,vesele praznike Sad
Re: alone,so fucking alone. 28.12.2011 23:17
poznam filing. Tut jas bom letos doma -.- Vsakega ko vprašam reče da gre nekam eni so doma z prijatli pa družino, al pa pri fantu itd. Jas pa doma. Sad Nevem niti kaj bi si začela ta stari bodo karte igral kot ponavadi kaj naj pa jas? In lani je bilo isto pol na koncu sem šla ob enih spat kr je blo bvz.
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: alone,so fucking alone. 29.12.2011 9:24
doma bom tudi jaz..usi bojo u sosednem mestu (doma smo na vasi),a samo ajst bom doma..in spat bom šel ob 1.00.zanalašč.čeprou sem med počitnicami buden do jutra,bom šel takrat spat ob 1.00. vom nažalost edini,ki se ne bo mogel naokol hvalit,kak je bil pijan ;D
oblaceeek • Od: 28.7.2011 • Prispevkov: 27
Re: alone,so fucking alone. 31.12.2011 14:54
tut js bom dons doma. že zdej vem kk mi bo dc! in mogoč bom odštevala do noovga leta ob zvezkih ker se mam tolk za učit! drugč bom pa verjetno gledala filme..res zabavno! Mad
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: alone,so fucking alone. 31.12.2011 15:27
lej kjerkol boste upam da se boste mel fajn Smile lej ni pomembno a si doma a si na res eni top žurki, k lej a mislš uni k so na velki žurki pa niso sami al kaj? vrjam večina se jih počut zlo osamljenih v veliki hiši polni neznancev, no ampak nima veze, napište si use kar ste doživel in use kar hočte doživet, naredte novoletne zaobljube in si postaute cilje Very Happy to si js usak let nardim, neglede na to skom sm in kje sm Very Happy
letos sicer organiziram žurko in res komi čakam Smile ampak lej zihr mate tm k ste kkšn ognjemet in kj tko da Smile
baje morš bit v lajfu sam se najbolša družba Wink nov način da se povežš z družino? Very Happy
upam da boste usi FUL FUL FUL UŽIVAL Very Happy
SREČNO 2012 (brez odlašanja in brez obžalovanja) Very Happy
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: alone,so fucking alone. 31.12.2011 20:08
jst bom tut doma Smile Ampak mi bo kul! veš ka js nardim? Poiščem kup sladkarij, pržgem radijo, naštelam na radijo center, in sm na silvestrovanju z njimi. Smile Res.
Zravn pa nwm... Rišem, plešem... Krasim sobo... U glaunem fino se mam Very HappyD
SREČNO novo leto Smile
bonbonka123 • Od: 24.4.2010 • Prispevkov: 6
Re: alone,so fucking alone. 31.12.2011 22:20
hjaj usaj nism edina ki bom doma ja,in oblaceeek kot si napisala bom tut js vrjetn tako dočakala novo leto,jaj ker parti bo to ja :$

Mussy uživej na svoji žurki:D

srečno novo letooo Smile)
________________________________________________________________________________
i'm breaking down because i'm sick of never being good enough & i'm done trying to be. <3
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: alone,so fucking alone. 31.12.2011 22:29
tut jest bom doma...tastari nepustijo da bi biu s punco :/ in punca bo šla s tastarimi v mesto gledat ognjemet pa to in zdej se je en njen zlooo dobr frend spomnu da se dobita Sad tak da je en drek vse skupaj :S

ps: srečno novo leto vsem skupaj Smile)
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 13:25
bonbonka123 pravi:
hjaj usaj nism edina ki bom doma ja,in oblaceeek kot si napisala bom tut js vrjetn tako dočakala novo leto,jaj ker parti bo to ja :$

Mussy uživej na svoji žurki:D

srečno novo letooo Smile)
________________________________________________________________________________
i'm breaking down because i'm sick of never being good enough & i'm done trying to be. <3

heheh hvala Smile sej je bla kr huda, sam se je večine ne spomnm glih dobr Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 15:18
že zaj ste brez življenja, brezvezeeeeeee blum
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 19:15
Citat:
že zaj ste brez življenja, brezvezeeeeeee blum

do us a favor and fuck off?
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 20:40
hahaha kdo te ti si ? se ni čudno da si bla doma, s takim obnašajem dvomim da bi te keri kolega vuni gledal Twisted Evil ne mej se za jelenčkaaa PLEASE
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 22:00
porceLan a ti to men ?
dei ne mi tle mislt d si brihtn,k nisi. :s Twisted Evil
in ja k že tle neki pišš d me stakim obnašanjem nebi noben maral,počem sklepaš kako obnašanje mam ?
če mislš d ti je trenutn use rožnato počaki use 1x mine tako slabo kot dobr. & usi mamo učas slabe dni.
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 22:49
ne sonček, nisem tebe mislila. vem da mamo vsi slabe dni (tuji jas, samo jas zarat slabih dnevov ne sedim sama doma pa se smilim sama sebi pa na forumu gor pišem da bom za novo leto doma - da mi nebo kdo citiral da lahko vsak piše kaj hoče, znucan stavek) nevem kaj maš od tega no. malo idi v življenje pa idi s kolegi vun al kaj pa te misliš vsaki dan doma čepet, sploh pa na novo leto ko je edini praznik ko mladi in stari bedijo VSAJ do 12. nisem se prišla prepirat DA BO JASNO, mi pa gre vedno bol n akurac ko berem depresivne teme tu gori, ko ste si čisto sami krivi (tut glede tega da ste bli doma in ne jamrat- se opravičujem če sem drugač zastopla, priznam, nisem brala postov ker se mi neda, ampak me je naslov čisto aaa ) nevem no, mate eno življenje, enkrat ste mladi pa mi ni glih jasno zakaj ga preživljate osamljeno ko ga lahko izkoristiš na miljon načinov, meni je vsako leto hudo ker sem že tak stara, ubistvo pa sploh nisem samo vseeno so to najlepša leta, vi pa takle, malo veen žurat Wink pocajtajte se malo
Re: alone,so fucking alone. 1.1.2012 23:30
ja sori punči k nismo vsi tok pozitivni kot ti.
in ja težko je ostat pozitiven ko ti nič ne gre prau. in ne pomeni da se sama seb smilim če to napišm nekam in mi je potem kul,temu je tud narjen ta forum in mejbi d dobiš nasvet al neki,sei če gre teb na živce nevem čemu berš te teme Confused ,uživeej svoj life k si tok pouna življenja Very Happy

in ja govoriš d smo si sami krivi pa nobenga sploh nepoznaš.. ( neveš kok smo stari,če nam doma dovljo da zdei žuramo kot pravš,kake so okoliščinein predvsem če maš iti skom..itd ) + če bi dojela kaj sm hotela s to temo povedat nebi napisala kar si. in ja maš prau imamo eno življenje in izkoristl ga bomo po svoje.

budem išla vun s kolegi ja Very HappyD
( tudi jas se nemislm prepirat )
hf draga Smile
Re: alone,so fucking alone. 2.1.2012 13:09
legenda Razz

haha ja pozitivnost je vse jas pravim Razz ja no, če ti gre vse narobe te pa naredi nekaj da ti bo šlo vse prav pa tebi v dobro. pa stem da mi gre na živce, ne mislim pač tak kot večina, neznam razložit, na živce mi gre da ste vi tak brez življenja, to morjo bit oni stari (sicer pa moja babica je 3× bol polna življenja od mene ) pač bv da se sekiraš za nekaj za kar se ubistvo sploh nebi rabla. (al nekaj takega).jas ga pa itak maksimalno uživam, tak da mi nerabiš pravit da ga naj, že vem sama da nebom za bv doma Wink

sej za to, da rečem da ste si sami krivi da ste bli za novo leto pač nerabim nobenga poznat. kdo pa vam je te kriv ? če nimate kolegov ko bi šli ven, bv da so vam kolegi če trpite, pač najdite novo boljšo družbo, če vam starši ne pustijo pa bed za vas da se jim pustite, sploh za novo leto. tut meni so še gnjavli ko sem bla mlajša, pa kaj misliš da zarat tega za novo leto nisem ššla ven ? ko so VSI šli, jas bom pa te doma ? adijo, ne gre to tak, pač se pol 1 dan ne meniš z njimi pol je pa to to, enkrat prestopiš mejo pa ti pustijo več Wink noben drug vam ni kriv da niste šli ven pa da ste doma dolgcajt prodajali, kot pa sami.

no super da boš šla, ti bo že bolšee ko pa doma Razz hf2 Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.