lubezn

superGiiiiirl • Od: 25.12.2011 • Prispevkov: 10
lubezn 12.4.2012 21:15
malo pišem koroško pač če nemorš prebrat lahk svoje komentarje zadržiš za sebe se pa ž u naprej opravičujem Embarassed
pač tule je problem
z enmo fanto si pišema pač on je 1 letnik sredne šole js pa še u osnovni . Najprej se mi ful ni zdev nwm ka zj pa ž . Pač na fb je ful šikan sam se je zdaj dov obriv pač saj je cool pa use sam mu glih ne paše Embarassed pa on mi skoz piše kk me ma ful rad in pač da bi use za mne naredo . pol je pa tole še en drug ko mi je biv prej ušeč sam se ni za mne zmeno pa nč učasih sma bla pa ful dobra frenda . pač js sm se odločwa bt z mihano tti se zaj z njmo menim sej ga mam ful rada pa use sam nwm če bi bla z njmo skop . u nedelo grema pa vn Embarassed Embarassed

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.