ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA ANTONA MARTINA SLOMŠKA MARIBOR1 | 2 | >>• maLa123
• Od: 14.3.2009
ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA ANTONA MARTINA SLOMŠKA MARIBOR
29.1.2010 21:33
[a Je Temaa.že kJe odPrTaaa.?]
Hodiš na to sqL.? kk se Ti zdi sqL? odnosi proFesoR učenc..? Se hočeš upisaT na To sqL.? bi biu/bLa u diJašKem.? USE USE!KAR VETE O TEJ ŠOLI! [razmišLam o Tei šoLii.] • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA ANTONA MARTINA SLOMŠKA MARIBOR
30.1.2010 10:27
jz ne hodim na to šolo sam se odločam ;D ja bla bi u dijaškem kr nism iz maribora pa se mi ni za vozit. mam neki prjatlou od tam pa so povedal d je šola ful super učitli prijazni itd. sam če hočeš velik svobode ne it v dijaškega. eni praujo d je fajn u dijaškem sam tisti k so pa prej mel mal več svobode pa praujo d je k u zaporu. sploh nimaš svobode pa use morš delat tko k oni praujo. ampak men se zdi d je tam kr super. predvsem učenci se mi zdijo uredu ljudje ;D
• maLa123
30.1.2010 10:35
...<3 pravi:jz ne hodim na to šolo sam se odločam ;D ja bla bi u dijaškem kr nism iz maribora pa se mi ni za vozit. mam neki prjatlou od tam pa so povedal d je šola ful super učitli prijazni itd. sam če hočeš velik svobode ne it v dijaškega. eni praujo d je fajn u dijaškem sam tisti k so pa prej mel mal več svobode pa praujo d je k u zaporu. sploh nimaš svobode pa use morš delat tko k oni praujo. ampak men se zdi d je tam kr super. predvsem učenci se mi zdijo uredu ljudje ;D
Js TuT razmišLaam da bi šLaaa.s koT pa si če ni skriunosT..? To za diJaškega pa sm čuLaa Jaaa.sm men ie iTqq kr cuuL da sm maL bL pod "konTroLoo" k drgač same be*ariJe deLam..hehee. • ...<3
30.1.2010 10:59
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
jz ne hodim na to šolo sam se odločam ;D ja bla bi u dijaškem kr nism iz maribora pa se mi ni za vozit. mam neki prjatlou od tam pa so povedal d je šola ful super učitli prijazni itd. sam če hočeš velik svobode ne it v dijaškega. eni praujo d je fajn u dijaškem sam tisti k so pa prej mel mal več svobode pa praujo d je k u zaporu. sploh nimaš svobode pa use morš delat tko k oni praujo. ampak men se zdi d je tam kr super. predvsem učenci se mi zdijo uredu ljudje ;D
Js TuT razmišLaam da bi šLaaa.s koT pa si če ni skriunosT..? To za diJaškega pa sm čuLaa Jaaa.sm men ie iTqq kr cuuL da sm maL bL pod "konTroLoo" k drgač same be*ariJe deLam..hehee. iz celja ti ??? ka boš šla zdej na informativne? • maLa123
30.1.2010 12:51
...<3 pravi:
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
Js TuT razmišLaam da bi šLaaa.s koT pa si če ni skriunosT..? To za diJaškega pa sm čuLaa Jaaa.sm men ie iTqq kr cuuL da sm maL bL pod "konTroLoo" k drgač same be*ariJe deLam..hehee. iz celja ti ??? ka boš šla zdej na informativne? TuuT CE.no okoLca CE.pa Ja boš šLaa.ti tut ann.? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
30.1.2010 12:59
tota šola baje ni tak vrei, mislim nič kaj ti nea pustijo, mazat se nea smeš, majc z nekimi ustnicami ne smeš nosit, po pouku moreš it takoj domov, eno uro na teden majo neko mašo al kaj pač.. (tak se govori no, jas sem tak čula (: )_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • ...<3
30.1.2010 14:28
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
Js TuT razmišLaam da bi šLaaa.s koT pa si če ni skriunosT..? To za diJaškega pa sm čuLaa Jaaa.sm men ie iTqq kr cuuL da sm maL bL pod "konTroLoo" k drgač same be*ariJe deLam..hehee. iz celja ti ??? ka boš šla zdej na informativne? TuuT CE.no okoLca CE.pa Ja boš šLaa.ti tut ann.? ja bom šla. ka veš slučajn če majo stroge omejitve ??? k se bojim d me ne bojo sprejel • Insane
• Od: 12.7.2009
30.1.2010 15:30
ena je hodl tja pa se je prepisala.. pa ful jim niso nič pustili.. pa vsako nedeljo so meli neke delavnice pa neke.. prof. so baje kar ok pač niso nesramni pa to.. ampak so baje ful zadirčni glede pirsov pa kaj kdo nosi pa kako frizuro maš pa take..
• maLa123
30.1.2010 15:30
...<3 pravi:
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
Js TuT razmišLaam da bi šLaaa.s koT pa si če ni skriunosT..? To za diJaškega pa sm čuLaa Jaaa.sm men ie iTqq kr cuuL da sm maL bL pod "konTroLoo" k drgač same be*ariJe deLam..hehee. iz celja ti ??? ka boš šla zdej na informativne? TuuT CE.no okoLca CE.pa Ja boš šLaa.ti tut ann.? ja bom šla. ka veš slučajn če majo stroge omejitve ??? k se bojim d me ne bojo sprejel maH..nwm..pač odvisn je od uPisaa.drgač ti pa njihovi spleTni stranii fuuuL pišeee. aLooo?dei mi MSN na zasebca pošL pa se boma poL kei ueč zmenLee.xD[če si zaa.?] • ...<3
30.1.2010 17:06
mm ki se že pošle zacebc??? jz sm anti za te stvari -.-"
• ...<3
30.1.2010 17:11
ok našla sm usaj zdi se mi. povei če si dobla ok? k nism zihr d sm prau poslala ;D
• maLa123
30.1.2010 17:18
...<3 pravi:ok našla sm usaj zdi se mi. povei če si dobla ok? k nism zihr d sm prau poslala ;D
dubLaa.Tnxx. • ...<3
30.1.2010 19:34
maLa123 pravi:
...<3 pravi:
ok našla sm usaj zdi se mi. povei če si dobla ok? k nism zihr d sm prau poslala ;D
dubLaa.Tnxx. nzk, sm te sprejela ;D • Ninaaaa
• Od: 30.3.2009
11.2.2010 23:24
jaz grem ju3 tuji na informativnegaa x)
• maLa123
12.2.2010 21:01
Ninaaaa pravi:jaz grem ju3 tuji na informativnegaa x)
js sm tut bLa danZz... kk se ti je zdeeL.? • ...<3
12.2.2010 22:01
Ninaaaa pravi:jaz grem ju3 tuji na informativnegaa x)
in ja kak s eti je zdel? boš šla na to gimnazijo?? a bi mi msn poslala na zasebnega?? ;D • Ninaaaa
13.2.2010 14:20
maLa123 pravi:
Ninaaaa pravi:
js sm tut bLa danZz... kk se ti je zdeeL.? fful mi je blo všeeč ke paa tebi ? • maLa123
13.2.2010 14:57
Ninaaaa pravi:
maLa123 pravi:
Ninaaaa pravi:
js sm tut bLa danZz... kk se ti je zdeeL.? fful mi je blo všeeč ke paa tebi ? men je bLo ZAKOON.!naiboLšš.!misLim koo prčakvaLa sm da bo use bL zaTežen Ptoo.sm je use tk na "izi" deLovaL..pa fuuL Fainii prograam so meeL. • Ninaaaa
13.2.2010 16:05
maLa123 pravi:
Ninaaaa pravi:
maLa123 pravi:
Ninaaaa pravi:
js sm tut bLa danZz... kk se ti je zdeeL.? fful mi je blo všeeč ke paa tebi ? men je bLo ZAKOON.!naiboLšš.!misLim koo prčakvaLa sm da bo use bL zaTežen Ptoo.sm je use tk na "izi" deLovaL..pa fuuL Fainii prograam so meeL. mhmmm v mb si blaa al lj ? si žee 100% da greš tjaa ? • ...<3
14.2.2010 10:28
no men je blo na informativnih zlo ušeč.
sm 100% d grem na to šolo. sam a sta slišale d u dijaškega sprejmejo sam 20 punc in še to bomo u tastarem delu? jz sm bla kr žalostna k sm slišala d bomo u tastarem. k u tanovem je use taak lepo zrihtan. ;D pa baje morš nek življenjepis svoj napisat, za dijaškega? a vi2 veta kej o tem? • ewchy
• Od: 2.6.2009
14.2.2010 14:09
amm...ias sem u dijaškem...u hribario...
ias sem mela prei uelik prostosti delala sem kar sem lahko... in tudi u dijašekm ie isto... na iformatiunem gorio..bla bla bla...potem pa nič ni res.. do 9h zučer si lahk zuni...al pa do 1oh potem pa že potrebuješ dovolilnico.. • ...<3
14.2.2010 16:01
ewchy pravi:amm...ias sem u dijaškem...u hribario...
ias sem mela prei uelik prostosti delala sem kar sem lahko... in tudi u dijašekm ie isto... na iformatiunem gorio..bla bla bla...potem pa nič ni res.. do 9h zučer si lahk zuni...al pa do 1oh potem pa že potrebuješ dovolilnico.. men je itaq usejen do kukih sm lahka uzunih, kr nism tak tip človeka, d bi rada bla zvečer pozno uzuni. itaq pa maš v dijaškem use prjatle. men glede omejitev v dijaškem ne bo hudga ;D • Ninaaaa
14.2.2010 19:31
...<3 pravi:no men je blo na informativnih zlo ušeč.
sm 100% d grem na to šolo. sam a sta slišale d u dijaškega sprejmejo sam 20 punc in še to bomo u tastarem delu? jz sm bla kr žalostna k sm slišala d bomo u tastarem. k u tanovem je use taak lepo zrihtan. ;D pa baje morš nek življenjepis svoj napisat, za dijaškega? a vi2 veta kej o tem? jaaz se pa niseem čist 100% da boom šlaaa .. samooo me pa fuul vleče da bi šlaa .. jaz sem tuji čula ja da samo 20 deklic sprejmejoo pa še to na stari deel .. sn bla tudii malo žalostnaaa .. too o življenjepisu pa nič ne vem da bi mogo napisat • tadejaa
• Od: 5.9.2009
5.5.2010 15:33
PorceLan pravi:tota šola baje ni tak vrei, mislim nič kaj ti nea pustijo, mazat se nea smeš, majc z nekimi ustnicami ne smeš nosit, po pouku moreš it takoj domov, eno uro na teden majo neko mašo al kaj pač.. (tak se govori no, jas sem tak čula (: )
to NI res! maša je dvakrat na leto, posebaj je predmet VERA IN KULTURA, pa ful so vsi prijazni. tak da je ful fajn • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.5.2010 15:38
tadejaa pravi:
PorceLan pravi:
tota šola baje ni tak vrei, mislim nič kaj ti nea pustijo, mazat se nea smeš, majc z nekimi ustnicami ne smeš nosit, po pouku moreš it takoj domov, eno uro na teden majo neko mašo al kaj pač.. (tak se govori no, jas sem tak čula (: )
to NI res! maša je dvakrat na leto, posebaj je predmet VERA IN KULTURA, pa ful so vsi prijazni. tak da je ful fajn ja te pa 2× na leto no, isto sranje ;D vera in kultura a? "kul" hah ;D no saj mene se to nea tiče, samo povem pač da je to šola za cerkvene miši (brez zamere) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.