Newem ka nej nardim :O

monky • Od: 23.7.2011 • Prispevkov: 14
Newem ka nej nardim :O 18.12.2011 19:54
Pač moj najbolši prijatelj je eno leto starejši od mene pa hodiva na isto šolo in on je men septembra povedu da mu je ena ušeč . Pač js sm rekla sa sm vesela za njega . Pol sm se pa js u njega zalubla in pol sm u šoli pač kr je tista punca njegowa sošolka in se sploh nista pogovarjala in pač on ji je pa slike lajku pa to in pol jih je kr men začeu lajkat pol pa če sm ga kliknala me je ignorirov jaz pa mam sestro dvojčico in je biw en njegow prijatu na obisku in pol je use prebrauw kar sma se pogovarjala in pol mi je on začew pisat in pol sma se skregala pol z njmo ko je njegow prijatelj šel pol sma se nasledn dan že normalno pogovarjala in pol njegow frend reče moji sestri ( podobni sma si ) reče a tis una ko markonu skos teži in to men seveda sestra pove in pač od taj naprej se sploh ne pravhama več in sma še kr skregana . Pač nevem ka nej nardim da nebo pol spet njegow frend reku da mu težim kr mi je res na bed Embarassed
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Newem ka nej nardim :O 18.12.2011 21:08
damn, punca.. fajn bi blo, da bi malo popravla to, ker jaz se iz tega nič ven ne znajdem.. pa ne rabiš za vsako 3 besedo pisat pol.. moteče je, pa človek se ven ne razume,da bi ti potem vsaj pomagal lahko.. Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.