ZAKAJ JE TAK???• rebelde
• Od: 14.2.2010
ZAKAJ JE TAK???
7.12.2011 21:32
žiujo!
pač js sm zdele 2 letnik ekonomske sredne šole. na šoli je fant iz 4. letnika ki mi je nooroo ušeč in si ne predstavljam konca tega šolskega leta, saj bo odšel iz te šole. vendar ima punco, ta punca pa živi pri meji avstrije. lansko leto je nekako navezal stik z mano, me kliknil na fb 2x z nekim 'izgovorom' in pol nadaljeval pogovor. nekako mela sem filing da se je ogrel zame. pol sm se pa še jst in sm ga začela pozdravlat na hodniku. in na fb. je zeloo zgovoren, v živo pa je pi*ka. in sm dobila nazaj en bigi žiujo pa ni me upu sploh pogledat. zdej pa sošokla špijuna zame in greva večkrat mimo in me gleda ves čas ko sem mu na očeh. sošolka pravi da nek poseben pogled vidi pri njemu. da čuti in ve da sem mu ušeč. ampak ne upa me pogledat ko ga jaz lahko vidim. pa tudi sama vidim da mi ni čisto vseeno ko se srečamo.. zdej pa me zanima vaše mnenje.. zakaj se je umaknil oz se me nekako izogiba? kaj lahko nardim ker si ne predstavlam življenja brez njega =(( al nej se rajš umaknem in nimam šanse?? hvala vsem! • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: ZAKAJ JE TAK???
8.12.2011 23:27
Hja, zdej če ma punco rajš ne dregej u njega:) Kk bi pa teb blo, če bi mela tipa pa bi ti ga ena druga speljala..._________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • rebelde
10.12.2011 14:02
hvala zamnenje. ja dejansko nism mislla dregat vanga ampak lah bi bla pa usaj frenda čis tko. k vidm da se pogovarja tudi s puncami, nism ga mislila zdej na veliko osvajat.
pač mislim da nekaj je ker se mi nastavlja in to prou očitno, enako mi pravita prijateljici ki ga vidita. pač ful nebi rada ga zdej zapeljevala, nej sam zaključi z uno punco (če bo) ampak sem mislila da bi lahko bila pač normalno prijatelja. zanima me zakaj je taka situacija. zdej mislm da če bi mu blo res useen, se mi nebi takole nastavljal ker je zelo očiten. nevem kaj naj si mislim. • anabanana
10.12.2011 16:12
rebelde pravi:hvala zamnenje. ja dejansko nism mislla dregat vanga ampak lah bi bla pa usaj frenda čis tko. k vidm da se pogovarja tudi s puncami, nism ga mislila zdej na veliko osvajat.
pač mislim da nekaj je ker se mi nastavlja in to prou očitno, enako mi pravita prijateljici ki ga vidita. pač ful nebi rada ga zdej zapeljevala, nej sam zaključi z uno punco (če bo) ampak sem mislila da bi lahko bila pač normalno prijatelja. zanima me zakaj je taka situacija. zdej mislm da če bi mu blo res useen, se mi nebi takole nastavljal ker je zelo očiten. nevem kaj naj si mislim. Aha, aha. :) Ti boš mogla it do njega in se začet z njemu pogovarjat, ker on si pač neupa. Pol čez čas boš pa že vidla, če kej čuti do tebe al ne;) Sej maš še pou leta do konca šolskega leta, tko da lepo počasi:)) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • rebelde
10.12.2011 19:22
ja... sam blem je ker nevem KAJ začet da nebi čudn zgledal kot da kej hočm dase nebi že bol izogibat začet :/
• anabanana
11.12.2011 11:39
rebelde pravi:ja... sam blem je ker nevem KAJ začet da nebi čudn zgledal kot da kej hočm dase nebi že bol izogibat začet :/
Hja, nevem js bi ga uprašala, če gre na pijačo, pol bi ga pa tam še bolj spoznala... :) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
24.12.2011 21:28
zdej če ma punco ga ne osvaji.. bodta prijatla, če bo pa hteu kej več s tabo pa naj svojo punco pusti.. ti pa tut ne tk nisko past da boš njegova druga.. če te ma res rad, naj punco pusti in naj bo s tabo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.