Ko v enem trenutku izgubiš vse..• meandhe
• Od: 5.2.2012
Ko v enem trenutku izgubiš vse..
6.2.2012 15:39
Imela sem prijateljice, res tiste taprave prijateljice. Družle smo se,smejale smo se,.. vglavnem imele smo se fino fajn. Ampak smo se odtujile,ker nič več ni tako kot je bilo - NIČ. Sedaj sem ostala sama in vsi učitelji&učiteljice so proti meni in poleg tega še celotni razred. Vsem sem se zamerla, vsi me sovražijo, ne vem kako se je to zgodilo. Nimam več volje do šole,do ničesar.. sploh ne vem kaj se je zgodilo, da je sedaj vse tako kot je ampak vem, da ni več enako. Pogrešam stare čase-močno in si jih želim nazaj(-močno) a trenutki izgubljeni ne vrnejo se nobeni. Sreče niti nimam v ljubezni,niti doma ampak, da bi bile vsaj stvari kot so bile pa nebi rabila ničesar drugega več.. pa niso, nikjer ne najdem več podpore,niti v sebi več ne... I just wanna die, and that's all.
• PinkStar
• Od: 30.12.2009
Re: Ko v enem trenutku izgubiš vse..
6.2.2012 18:23
Tut jst sm doživela to - odtujitev s prjatelcami oz odtujitev s prjatlcama, edinima, ki sm jh mela in sm jima zaupala...
Pč na začetku je precej težko. Najprej morš najdet problem, ki, glede na to d pišš kok te usi ne marajo, vrjetn leži v tebi. mogoče pa tudi ne. Mogoče so tiste stare prjatelce folk naščuvale prot teb, ampk lej - d bi ti lohk kej več in točn rekla, bi mogla napisat kej več o vsem skupi. Uglavnem-ne se sekirat, najd si nove frende in živi naprej tko kt sm nardila jst. in vrjem d bojo stare frendice kmal pršle nazaj - če jih boš sprejela, je odvisn od tebe in je le tvoja stvar. le ne pusti d bi ti pršl use skup do živega in previdno pri zaupanju. vso srečo. • Eay
• Od: 25.4.2010
7.2.2012 15:06
zakaj pa ste se odtujile?
• Bobblehead
• Od: 7.2.2012
7.2.2012 21:48
poskušaj si priboriti stare čase nazaj mogoče s pogovorom, mogoče s pismom spomni se kaj jim je všeč, kaj vam je bilo všeč. Kaj ste počele, kam ste šle povabi jih na isti kraj in doživljajte stvari ki ste jih počele včasih:)
POSKUŠAJ! USPELO TI BO!! ZAUPAJ VASE IN VERJEMI VEDNO V ŽIVLJENJU LAHKO NAJDEŠ ENO STVAR KI TE OSREČUJE SAMO OZRI SE OKOLI IN NE OBUPAJ:) VSO SREČO TI ŽELIM:) • meandhe
7.2.2012 21:50
Awww, hvala za nasvete:)
Ampak je vse KUL, lažen alarm, hvalabogu:) Izkušnja? Sedaj cenim bolj kot kdajkoli to, kar imam:) in srečna sem, da imam tako dobre prijateljice:) Hvala vsem;* uživajte! • Bobblehead
7.2.2012 22:17
Justmexoxo pravi:Awww, hvala za nasvete:)
Ampak je vse KUL, lažen alarm, hvalabogu:) Izkušnja? Sedaj cenim bolj kot kdajkoli to, kar imam:) in srečna sem, da imam tako dobre prijateljice:) Hvala vsem;* uživajte! Lepo da se je vse uredilo, vesela sm zate, vidiš ni vse tako črno kot se zdi, zdaj pa le pojdi uživat s prijateljicami • meandhe
8.2.2012 13:33
Bobblehead pravi:
Justmexoxo pravi:
Ampak je vse KUL, lažen alarm, hvalabogu:) Izkušnja? Sedaj cenim bolj kot kdajkoli to, kar imam:) in srečna sem, da imam tako dobre prijateljice:) Hvala vsem;* uživajte! Lepo da se je vse uredilo, vesela sm zate, vidiš ni vse tako črno kot se zdi, zdaj pa le pojdi uživat s prijateljicami Res je, hvala za tvoj nasvet in, če kaj rabiš samo pošlji zasebno sporočilo, hvala še enkrat;* • Bobblehead
8.2.2012 15:00
Justmexoxo pravi:
Bobblehead pravi:
Justmexoxo pravi:
Ampak je vse KUL, lažen alarm, hvalabogu:) Izkušnja? Sedaj cenim bolj kot kdajkoli to, kar imam:) in srečna sem, da imam tako dobre prijateljice:) Hvala vsem;* uživajte! Lepo da se je vse uredilo, vesela sm zate, vidiš ni vse tako črno kot se zdi, zdaj pa le pojdi uživat s prijateljicami Res je, hvala za tvoj nasvet in, če kaj rabiš samo pošlji zasebno sporočilo, hvala še enkrat;* Malenkost pa tut ti mi lahk pošlš zasebno sporočilo če kej rabš • meandhe
8.2.2012 15:28
Bobblehead pravi:
Justmexoxo pravi:
Bobblehead pravi:
Justmexoxo pravi:
Ampak je vse KUL, lažen alarm, hvalabogu:) Izkušnja? Sedaj cenim bolj kot kdajkoli to, kar imam:) in srečna sem, da imam tako dobre prijateljice:) Hvala vsem;* uživajte! Lepo da se je vse uredilo, vesela sm zate, vidiš ni vse tako črno kot se zdi, zdaj pa le pojdi uživat s prijateljicami Res je, hvala za tvoj nasvet in, če kaj rabiš samo pošlji zasebno sporočilo, hvala še enkrat;* Malenkost pa tut ti mi lahk pošlš zasebno sporočilo če kej rabš Bom:)<3 si še vedno v osnovni šoli ali si že v srednji? (če si v srednji povej kateri, če pa greš naprej pa povej v katero šolo greš) • Bobblehead
8.2.2012 15:39
ne sm še v osnovni osm klas pol pa mislm jit na ledino kje si ti?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.