kakšno šolo priporočate??in zakaj??• malavesnika
• Od: 20.7.2009
kakšno šolo priporočate??in zakaj??
8.9.2009 17:33
jas sem 9 class in nevem kakšno šolo naj grem naprej sploh nimam idej razmišljam pa razmišljam pa nič ne pomaga.plis pomagajte za šole iz mb.Torej katero ,zakaj in kakšni so kaj učili/ce.
sem pravdobra se še kr prijavlam na tekmovanja pa to vsi predmeti mi še grejo razn tujih jezikov ne maram.Če mate kakšno idejo povejte.Če vas kaj zanima kak podatek vprašajte bom povedla. hf • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: kakšno šolo priporočate??in zakaj??
8.9.2009 18:22
js sm tut zdj 9. klas in se tut odločam kam nprej.no, najbrš grem na splošno gimnazijo [in sm odlična xD] aam ja. kaj pa tebe kej zanima? biologija, kemija pa to al etika, zgodovina al pa nvem fizika tehnika? če je to tazadnje, pol kšna tehniška gimnazija al pa kej. če si bl naravoslovn tip bio-tehniška • fLomaster
8.9.2009 18:27
aja. al pa glasbena, če maš posluh al pa kej špilaš • malavesnika
8.9.2009 18:37
geografija pa to bol no pr fiziki mam sam 5 samo mi je ful anti
• asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
8.9.2009 19:31
Moj nasvet: kamorkoli razen na gimnazijo. Sem prvi letnik gimnazije in po 1 tednu se hočem prepisat. Ne zaradi tega ker je teško al pa neki ker ni tok. mislm dafinitivno je velik težje ampak če je biu do zdj uspeh odličn mislm da nbi smel bit problemov.
No da se vrnem. Gimnazija je največji drek kar ga šolstvo premore. Edino v enem primeru. Da si piflarka in se mislš 4 leta samo in edino knjigam posvečat, kar pa mislm da če si poprečna najstnica nočeš. Dejstvo je tud to da če gimnazije neboš nardila res dobr se loh obrišeš pod nosom in greš delat u trgovino. Tko da je pol useen al greš na trgovsko al pa na gimnazijo če jo slabo nardiš. Sicer je pa tud šolsvo že tok napredvalo da lahko ob dobro narejeni ekonomski + en dodaten predmet na maturi (se pravi 3) greš na use fakultete kt z gimnazijo tko da se sama odloč. Jz parvm da je gimnazija drek na kubik. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.9.2009 20:17
aaam.. jas hodim na sšom(srednja šola za oblikovanje mb).. Pa ni tak težka, učitli so dori, pa pač šola kot šola je meni fajn. (:
Recimo če lepo rišeš lahko greš za tehnik oblikovanja.. pol pa al modno oblikovanje, grafično oblikovanje al pa pač tota pohištva pa to.. Lahko greš za medijskega tehnika.. ko se pač z mediji pa to ukvarjaš.. Pa pač za frizera je še tu, samo to nea rajši idi če si pravdobra. (: Pač jas sem bla dobra vsa leta, razen v 4, 5 pa 7 sem bla pravdobra. wiu. =P Lahko greš na ekonomsko.. to tak veš kak je ne.. če hočeš bit kozmetičarka/medicinska sestra lahko greš na zdravstveno in kozmetično sql.. Pa ne it na turistično, če si rekla da ti nea grejo tuji jeziki.. Če se boš učila lahko greš recimo na 3.gimnazijo.. (tam tui sprejemajo pravdobre).. pa si pač pol lahko fčitlca al pa vzgojitlca.. Drugače pa jas tui nea tega poznam.. sem pa vidla tu gor prav neko razpredelnico srednjih šol.. samo ne znam več do tega prit. (: Pač lažje bi nam blo povedat oz.svetovat, če bi povedla kaj te veseli pa kaj rada delaš /keri predmeti so ti vrei, kere pa sovražiš.. (: Hf. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • fLomaster
9.9.2009 15:17
asuzenaBitch pravi:Moj nasvet: kamorkoli razen na gimnazijo. Sem prvi letnik gimnazije in po 1 tednu se hočem prepisat. Ne zaradi tega ker je teško al pa neki ker ni tok. mislm dafinitivno je velik težje ampak če je biu do zdj uspeh odličn mislm da nbi smel bit problemov.
No da se vrnem. Gimnazija je največji drek kar ga šolstvo premore. Edino v enem primeru. Da si piflarka in se mislš 4 leta samo in edino knjigam posvečat, kar pa mislm da če si poprečna najstnica nočeš. Dejstvo je tud to da če gimnazije neboš nardila res dobr se loh obrišeš pod nosom in greš delat u trgovino. Tko da je pol useen al greš na trgovsko al pa na gimnazijo če jo slabo nardiš. Sicer je pa tud šolsvo že tok napredvalo da lahko ob dobro narejeni ekonomski + en dodaten predmet na maturi (se pravi 3) greš na use fakultete kt z gimnazijo tko da se sama odloč. Jz parvm da je gimnazija drek na kubik. kam na gimnazijo hodiš? u ker kraj? • malavesnika
9.9.2009 16:26
PorceLan pravi:aaam.. jas hodim na sšom(srednja šola za oblikovanje mb).. Pa ni tak težka, učitli so dori, pa pač šola kot šola je meni fajn. (:
Recimo če lepo rišeš lahko greš za tehnik oblikovanja.. pol pa al modno oblikovanje, grafično oblikovanje al pa pač tota pohištva pa to.. Lahko greš za medijskega tehnika.. ko se pač z mediji pa to ukvarjaš.. Pa pač za frizera je še tu, samo to nea rajši idi če si pravdobra. (: Pač jas sem bla dobra vsa leta, razen v 4, 5 pa 7 sem bla pravdobra. wiu. =P Lahko greš na ekonomsko.. to tak veš kak je ne.. če hočeš bit kozmetičarka/medicinska sestra lahko greš na zdravstveno in kozmetično sql.. Pa ne it na turistično, če si rekla da ti nea grejo tuji jeziki.. Če se boš učila lahko greš recimo na 3.gimnazijo.. (tam tui sprejemajo pravdobre).. pa si pač pol lahko fčitlca al pa vzgojitlca.. Drugače pa jas tui nea tega poznam.. sem pa vidla tu gor prav neko razpredelnico srednjih šol.. samo ne znam več do tega prit. (: Pač lažje bi nam blo povedat oz.svetovat, če bi povedla kaj te veseli pa kaj rada delaš /keri predmeti so ti vrei, kere pa sovražiš.. (: Hf. hm.. kaj me zanima vse po malem mali otroci (se odločam mogoče grem na predšolsko) ne spomnim se nič druga. hf • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
9.9.2009 18:05
malavesnika pravi:
PorceLan pravi:
aaam.. jas hodim na sšom(srednja šola za oblikovanje mb).. Pa ni tak težka, učitli so dori, pa pač šola kot šola je meni fajn. (:
Recimo če lepo rišeš lahko greš za tehnik oblikovanja.. pol pa al modno oblikovanje, grafično oblikovanje al pa pač tota pohištva pa to.. Lahko greš za medijskega tehnika.. ko se pač z mediji pa to ukvarjaš.. Pa pač za frizera je še tu, samo to nea rajši idi če si pravdobra. (: Pač jas sem bla dobra vsa leta, razen v 4, 5 pa 7 sem bla pravdobra. wiu. =P Lahko greš na ekonomsko.. to tak veš kak je ne.. če hočeš bit kozmetičarka/medicinska sestra lahko greš na zdravstveno in kozmetično sql.. Pa ne it na turistično, če si rekla da ti nea grejo tuji jeziki.. Če se boš učila lahko greš recimo na 3.gimnazijo.. (tam tui sprejemajo pravdobre).. pa si pač pol lahko fčitlca al pa vzgojitlca.. Drugače pa jas tui nea tega poznam.. sem pa vidla tu gor prav neko razpredelnico srednjih šol.. samo ne znam več do tega prit. (: Pač lažje bi nam blo povedat oz.svetovat, če bi povedla kaj te veseli pa kaj rada delaš /keri predmeti so ti vrei, kere pa sovražiš.. (: Hf. hm.. kaj me zanima vse po malem mali otroci (se odločam mogoče grem na predšolsko) ne spomnim se nič druga. hf Ja če je to tisto kar te veseli, pol p aidi. Zakaj pa ne (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.