Kaj hoče od mene?!

novakbarbi • Od: 21.2.2012 • Prispevkov: 12
Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 16:53
Hej. meni zdj en tip ful pisari. deset let je starejši od mene in ful je simpatičen. tku pred pol leta me je dregnil na fb in pol mi začeu pisat... usak dan. sam problem je v tem, da je tip ful znan po tem da **** vse kar leze in gre.pol me je enkrat na pijačo povabu in sm sprejela kr me je nekako mikalo it Smile pol sm pršla da njegovga stanovanja, pa je reku da nej grem kr k njemu gor.. in sem šla..kaj sm pa tela ne. pa ni nič namigoval na sex, to je čudlo tud moje frendice. kasneje me je še večkrat povabil pa nisem šla, kr me je nekako strah kaj želi od mene... se tip lahko spremeni in sem mu dejansko všeč? glede na to, da mi že pol leta nonstop pisatri. a bi ustrajal sam zrad sexa? pomagiteee!!!
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 18:45
pol leta te ne bi čaku, da bi sexu s tabo, to še js nebi zdržala Wink

jaz mislim, da si mu všeč Wink
Re: Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 19:23
sej men se tudi tko zdi, sam bojim se bit razočarana, k sm bila že prevečkrat Sad
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 22:10
hehe, mal se igraj z njemu, pa ga preizkušaj, sej boš takoj vidla al si mu všeč...

nevem za probo lahk sprejmeš, da greš v njegovo stanovanje...

sam pomoje, da si mu všeč, drugače bi te že... khm posexu... Wink
lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
Re: Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 23:07
kok si stara? drgač moje mnenje js osebno bi ga u prvo ignorirala tip je 10 let starejši ja okei mi bote rekli mam očka in mamico ki sta 12let narazn pa nevem kaj šee ........sam lei če si tam nek 16-19 js nebi nooo nikol ne neveš lahka pa da si mu ušeččč oglaunem po pametii Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kaj hoče od mene?! 21.2.2012 23:16
nvm.. starostna razlika je ful preveč da bi blo za kšno resno zvezo zdle.. no edin če si usaj 20 let stara .. 1 leto gor dol..
Re: Kaj hoče od mene?! 22.2.2012 15:09
pač mam 20 let, tko da tle se razlika že manj pozna, se mi zdi.. pa nevem, razmišljala sem, da že že u teh letih da bi si lohk resno punco najdu, ampak je tle spet uprašanje če hoče resno z mano al bi sam tku, kr pol bo itak kmal za oženit Wink
mogoče ga pali to, kr se delam ful nedostopno. sej bi ga mal preiskušala, sam se bojim da se zaljubim... meni se zna to zgodit, ko najmanj rabi Smile
nevem neveem.. nj mu rečem da kaj hoče od mene al kaj? res sem zmedenaa! :S
lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
Re: Kaj hoče od mene?! 22.2.2012 15:59
ja to ponavadi tipe mal prvlač če se delaš nedoseglijo ( pa ne zdei u smislu da se delašš visoko ne Smile ) drgač predlagam ti da ga enkrat uprašaš direktt kaj zdeiiii si mi ušečč al kaj in to tak za zvezo ? če sm pauu razumela ti je tut ušečč ....... zdei za to da te iskorišča kot use druge ko prauš da poriva vse kar leze in gree pol te lahka hiter prizadane kr prauš da se hitr zalubiš tak da previdno ne se zaletet pač tvoj izbiraa Smile
Re: Kaj hoče od mene?! 22.2.2012 16:25
Mah sej še sama nevem če mi je ušeč.. pač u živo sva se dvakrat menla. enkrat zuni in tiskrat k sm bla pr njemu. mogla bi met več srečanj da bi rekla če kj čutm do njega al ne. morda me prvlači to, kr je ful dobr športnik, pa mi je to zanimivo... sj še sama ne vem :/
Ampak bi mi tip pisou pol leta, me neuspešno vabu na pijačke? use to sam za en sex?? pa sem mu točno dala vedt, da nebom šla k njemu, ampak greva lohk u bar na drink. edin na to sm pomisnla.. k sva se zmenla da greva na pijačko in me je pol prepriču da greva gor h njemu. morda je pač to naredu, kr ni hotel da ga kdo vidi zmano? k če bi teu sexat, pol bi šla lohk na pijačko in bi me enostavno pol peljau k njemu.. Jooooj kako sem zmedenaaaa! Morda preveč razmišljam? Bi se mogla prepustit, pa kar bo bo?
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: Kaj hoče od mene?! 22.2.2012 18:49
OMG HALOOO??? Valda da je vate!!!! če pa nis sigurna se pa zguvor z nemu kva sploh hoče ut tebe ane??? velik sreče Very Happy Exclamation Very Happy
Re: Kaj hoče od mene?! 22.2.2012 22:49
očitn se bom mogla res znjim pogovort. čepraw me je ful strah, pa nevem zkaj :/
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kaj hoče od mene?! 23.2.2012 1:04
lara123 pravi:
ja to ponavadi tipe mal prvlač če se delaš nedoseglijo ( pa ne zdei u smislu da se delašš visoko ne Smile ) drgač predlagam ti da ga enkrat uprašaš direktt kaj zdeiiii si mi ušečč al kaj in to tak za zvezo ? če sm pauu razumela ti je tut ušečč ....... zdei za to da te iskorišča kot use druge ko prauš da poriva vse kar leze in gree pol te lahka hiter prizadane kr prauš da se hitr zalubiš tak da previdno ne se zaletet pač tvoj izbiraa Smile

nah men gre pa to ful na kurac.. mislm sam poglej po logiki.. če punca deluje nedosegliwo kaj bi se pol ukvarju??.. sj jih je še miljon pa greš k drugi XD.. mgoče je tale tipo zlo ustrajn pa tut že to da je 30 let str pa nima resne more neki poment.. ne znam ti rečt nč kaj je z njem sam če bi te hotu sam podret bi al že obupu alpa že dosegu cilj.. zj prašanje če res hoče kej resnga k je že kr str za **** sam nwm če prčakuje lihtako resnost od tebe (k si omenjala za ožent se npr ...) tkoda zlo znimiwa scena.. nimam pojma kaj nrest.. opazuj mal še dogodke.. pozanimi se mal o tipu še..
Re: Kaj hoče od mene?! 23.2.2012 1:27
tiste ki se delajo nedosegljive se naj kar same ****. take itak dobijo samo tiste tipe ki se hvalijo kako nedosegljive jim je ratal spravt v postlo. in potem gre na trši oreh Very Happy

najlepše je če si gresta fant in punca nasproti, da si jasno pokažeta da sta si všeč. brez trapastih igric "kdo bo koga" pa kdo je moćnejši pa kdo je lahko srečen da je z drugim..
Re: Kaj hoče od mene?! 23.2.2012 13:02
slovenc79 pravi:
tiste ki se delajo nedosegljive se naj kar same ****. take itak dobijo samo tiste tipe ki se hvalijo kako nedosegljive jim je ratal spravt v postlo. in potem gre na trši oreh Very Happy

najlepše je če si gresta fant in punca nasproti, da si jasno pokažeta da sta si všeč. brez trapastih igric "kdo bo koga" pa kdo je moćnejši pa kdo je lahko srečen da je z drugim..

pa sj se ne delam nedosegljivo zto kr bi hotla izpast carica al neki... pač nisem vedla kaj hoče od mene, zto sm odklanjala vabila, mu nikoli nisem pisala in kr je napisu kako osladno stvar sm ignorirala. vse to zto kr se lohk ful hitro zapleteš in... kadar se js zaljubm, se zaljubm za prau. pač nisem te sorte tipica k bi se dala dol z usakim k mimo pride. verjetno bi drugače odreagirala, če tip nebi usako podru.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj hoče od mene?! 23.2.2012 15:53
Dvomim, da bi bil tako vztrajen, če bi hotel sam sex.. Pomoje si mu dejansko všeč.. Tudi kvazi Playerji oz ****či se kdaj zalubijo oz jim kaka tok všeč, da so za nekaj časa pripravljeni biti sam z eno..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kaj hoče od mene?! 23.2.2012 16:44
barbi, moje mnenje je da si za tega tipa samo trd oreh za podret. ker se delaš nedosegljivo se tako trudi. in te najbrž bo dokler se ne boš dala dol z njim. potme pa, kdo ve.

najraje ga pusti. tipov ki so za kej resnega je ogromno, samo niso v centru pozornosti zato boš morala malo bolje pogledat.

tudi če bi se zgodilo neki resnega, bo najbež kmalu zašel nazaj na stara pota.
Re: Kaj hoče od mene?! 25.2.2012 17:47
Ja pa kko nj jst zdj zvem, če se je res zaljubu? kr vprašat ga nemorm...
Re: Kaj hoče od mene?! 25.2.2012 17:51
slovenc79 pravi:
barbi, moje mnenje je da si za tega tipa samo trd oreh za podret. ker se delaš nedosegljivo se tako trudi. in te najbrž bo dokler se ne boš dala dol z njim. potme pa, kdo ve.

najraje ga pusti. tipov ki so za kej resnega je ogromno, samo niso v centru pozornosti zato boš morala malo bolje pogledat.

tudi če bi se zgodilo neki resnega, bo najbež kmalu zašel nazaj na stara pota.

Hmm, mislm da maš kr prau... Sam a bi se tebi splačalo tok ustrajat? pou leta sam za en sex?! pa sj je tok boljših punc od mene k bi mu tkoj dale. res nevem :/ zmedla me je ta njegova ustrajnost. povej mi kaj nj storim, kko nj zvem kakšni so njegovi nameni. ti si fant, to bolje razumeš Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kaj hoče od mene?! 25.2.2012 21:30
lej, tip je ****č.. jaz ti bom težko pomagal, ker sem še nedolžen. ne vem, kaj razmišlja, ampak glede na to da je smisel življenja zanj menjavanje punc, je skoraj nemogoče da bo s tabo in dolgo srečen..

če tip menjava punce pomeni da se jih v parih dneh navečliča. tebe se ni, ker se mu ne daš. zato si ap toliko bolj zanimiva. ko mu boš pa dala, te bo sam še vpisal v rezultate in to je to..

in potem bo iskal naprej.. dokler ga nekaj ne bo premaknilo in bo videl da to nikamor ne pelje.. potem si bo pa zaželel neki resnega. samo probelm ekr se bo tudi tega naveličal in te prevaral, ker bo "preveč pogrešal mladost"..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.