messenger skins• BloodyMary
• Od: 4.1.2009
messenger skins
20.2.2009 22:35
hei vsem:)
Mene pa zanima kje na netu najdem kake dobre skine za msn plus!, ker sem jih iskala nekaj pa mi niso glih preveč všeč... Tko da me zanima, če kdo pozna kako stran kjer so skini. Prosim Hvalaaaaaa • bnika333
• Od: 10.2.2009
Re: messenger skins
21.2.2009 17:20
BloodyMary pravi:hei vsem:)
Mene pa zanima kje na netu najdem kake dobre skine za msn plus!, ker sem jih iskala nekaj pa mi niso glih preveč všeč... Tko da me zanima, če kdo pozna kako stran kjer so skini. Prosim Hvalaaaaaa heii, ej jest bi ti pomagala sam imam tudi en problem.. ko inštaliram msn plus, je vse ok pri inštalaciji, ko se pa vpišem v msn, pa teh skinos, skriptow, sej veste tisti k imate msn plus, ko bi moralo pokazat tako škatlico spodaj pogovora..In ne vem kaj je narobe..sem večkrat porbala inšralirat, iz beta verzije potem na plus, sam ne vem kaj mu ni jaso.. A mogoče veste kaj je narobe s tem?? • OnlyMe
• Od: 3.12.2008
21.2.2009 18:55
[link]
tuki sm si potegnala en skin od Viste dol... zle res nevem kir je biu, pol ko si ga dol potegnes pa instaliras na msn si lahka spreminjas barve ludekov, lahka mas razlicne velikosti slik pred stikom... men je ušeč, on tanovi msn je pa do kraja butast, sm ga mela pa sm ga kr zbrisala pa sm si WLM 8.5 nazaj dol potegnala zakaj ti pa msg plus nedela pa res nebi vedlaa • c3b3Lc4
• Od: 21.2.2009
21.2.2009 18:58
amm. ja. js sm tut fulkrat probala ta msn plus inštalerat pa pol ni hotu delat. no sej zdej mam un najnovejši msn k je ubistvu še bolš k msn plus. (če kdo ne ve se ga inštalera na hotmailu. nekje morš kliknt k se ti pukaže). no če ti bo delu msn plus maš tuki link od skinou: [link]
srečno. HaveFun* • bnika333
• Od: 10.2.2009
21.2.2009 19:22
c3b3Lc4 pravi:amm. ja. js sm tut fulkrat probala ta msn plus inštalerat pa pol ni hotu delat. no sej zdej mam un najnovejši msn k je ubistvu še bolš k msn plus. (če kdo ne ve se ga inštalera na hotmailu. nekje morš kliknt k se ti pukaže). no če ti bo delu msn plus maš tuki link od skinou: [link]
srečno. HaveFun* okii:D hvalaa;) keep smile on your face |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.