Heeelp?! :(• mišikaa
• Od: 30.7.2011
Heeelp?! :(
3.12.2011 23:35
Moja zgodba je taka:
Že 6 mesecev sem zatreskana v enega tipa (zelo). Jas sem stara 14 on 15. Pogovarjava se in vse. Sva prijatelja. V višini bi verjetno bil problem. (jas 153, on 185). Vem ja on je velik jas pa majhna. Hodla sva na isto šolo sedaj je odšel dalje. Živima približno 2 km narazen (živi 50m stran od šole). V poletnih počitnicah sva se videla skoraj vsaki dan saj smo z prijateljico in sošolko hodile vsaki dan tja na igrišče (kjer je bil tudi on, moj sošolec (ki je njegov sosed) in njegovi nekdanji sošolci. Takrat mi je dajal različne komplimente in ZELO nerazločne znake. Po FB sva se sicer kar nekaj časa dregala ampak potem nama je že postal dougcajt. Tako se je poletje končalo. Sedaj ko ga skoraj vsaki vikend na tekmi se včasih spogledujeva. Problem je v tem, da sem mu nekako nakazala da sem zaljubljena- zatreskana v njega, on pa nič. To je bilo pred 1 mesecem, ko je izvedel za to preko FB (lajkaj pa ti povem......). Nato se mi je zdelo kot da bi se me do sedaj izogibal.Sedaj pa sem spet imela nekaj podobnega objavljenega na FB in je spet lajkal. Seveda sem mu povedala spet isto kot takrat. (verjetno se je hotel prepričati če še isto čutim). Danes mu je ena punca ki se poznava napisala nekaj pod sliko (všeeč<3$) in sem že bila na robu joka. Vem da sem neumna, saj s fantom sploh nisva skupaj pa sem totalno ljubosumna. Rada bi da bi bila skupaj pa mislim da s tem ne bo nič. Nisem ravno lepa pa tudi najbolj grozna ne. Nisem še imela fanta in ne zaljubim oz. zatreskam se tako hitro.In tudi ga ne pozabim tako hitro. Do njega še vedno čutim tisto vznemirjenje ko me pogleda in se me nasmehne ali ko vidim samo njegovo sliko. Prosim za kakršnekoli nasvete. ps: Hvala tistim, ki ste se vsaj potrudili, da preberete mojo zgodbo. • ivaaa
• Od: 14.7.2011
Re: Heeelp?! :(
6.12.2011 18:35
ne sekiri se. fantje so full krat sramežljivi ko jim poveš kaj čutiš. probaj mu še malo namignit. mogoče pa se bo tudi njemu odprlo in povedo pri čem sta. good luck! • mavricaw
• Od: 23.9.2011
6.12.2011 20:39
kot prvo bi rada povedala da višina ni noben problem. Jaz sem visoka 163cm, hodim pa z fantom ki je visok 191cm. Torej... mogoče ima negativne misli. Pr mojemu fantu preden sva postala par, je mislil, da jaz do njega ne čutim nč. Čeprav sm mu, da mi je ušeč kazala na 1000 in 1 načinov. A on še zmeraj ni bil prepričan. Potem sem ga u živo zvlekla na samem in se mu izpovedala. Še nikol nism vidla bolj veselega fanta od njega, bil je tok veseu ko en 5letn majhen otrok. Mogoče se isto dogaja pr tvojemu, lah da misli, da mu nisi všeč čeprav mu poveš, da ti je a on ni prepričn.. naredi nekaj kar najbolje veš sama in tako naprej.. Za začetek mu lah prašaš, če te ma rad. Če reče ja, prašaš: iskreno? .. pa tko • MissSixty
• Od: 27.9.2011
13.12.2011 20:15
Brez panike! Fantje in čustva sta 2 čist različna izraza! Oni hočjo bit pred frendi frajerji in se jim zdi izkazovanje čustev blaaazno osladno. Jz ti svetujem da mu pošiljaš "ljubezenske zanke". Sam nakaž mu da ti je ušeč. Začni s skromnimi znaki. Če pa po vsem tem nakazovanju ne bo opazil mu pa povej. Gledena to da ti je 2x lajkal to stanje na FBju (iz lastnih izkušenj) predvidevam da mu ni useeno. Veš kaj ti svetujem? Na FBju objavi: "Lajkaj če me v letu 2012 nočeš izgubiti <3". Če bo lajkal sm jz skor sigurna da si mu ušeč. Pa ne bit žalostna če ne bo lajkal. Mogoče objave ni videl ali pa jo je videl kakšen dan po tem (sej veš da nekaj dni po objavi nihče ne upa lajkat, zato ker ve da boš ugotovila da brska po tvojem profilu). Pa za tist komentar pod sliko: ne pustit da te take malenkosti spravijo v jok! Taki komentarji se pišejo s tem namenom da bi bli druge ljubosumni. Ne se ji pustit! Aja pa velikost sploh ni pomembna! Kriza bi bla če bi bla ti večja od njega! Velik sreče! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.