apple?

youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
apple? 28.12.2010 23:59
žiiiivjo!
mene zanima, a ma gdo applov računalnik? in sicer tegale:
apple macbook13 2.4/2GB/250GB/ GF 320M/SD
kaj pravte, aj dobr, pa res tko mal povejte kja vm gre na živce pri njemu, pa kaj vam je dobr.
ampak ne zj po netu slike gledat, tisti k ga mate, prosm.
hvala za odgovore., pa čimprej hh
<3<3
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: apple? 29.12.2010 7:52
Mam MacBooka, sicer mal starejšga. ampak nima veze velikost diska, procesor itd. Važn je OS.

Men je super. Nimam problemov z njim, velik bolš mi je kot PC in Windows okolje.
Najprej mi povej za kaj bi ga ti uporabljala. Igrc neki ful lih nauš mogla gor met. Mislm, je kokr čš igrc za mac, sam pač večina teh k jh u trgovin kupš ti ne bo gor delala. Težko boš dobila Office za mac os, ampak je tle alternativa Open Office, k men čist ustreza.

Kokrkol folk prau da se maca ne splača kupvat za splošno uporabo, js vseen pravm da je velik bolš k windowsi. velik mn se maš za ubadat s samim računalnikom, dejansko ga samo uporablaš.

Verjetno si prej vsa leta uporabljala Windowse. Mogoče ti bo na začetku se mal težko navadt na macov operacijski sistem, ampak u dveh tednih bo šlo, navodila za uporabo so ful fajn napisana, tipkovnce se boš pa tut hitr navadla (znaki so postavljeni mal drgač, ctrl tipke se u bistvu ne uporablja za take namene kot pr windowsih, je pa nadomeščena s tipko command (cmd, imenovano tut "apple key").

Super je tut, ker maš desktop dejansko vedno "čist". ne rabš met nobenih mapc in tega sranja gor, ker sta DOCK in SPOTLIGHT zelo priročna, tko da boš ozadje lah nemoteno opazovala Smile Za po netu brskat je Safari (applov internetni brskalnik) čist super, brez problema pa si lah naložiš tut Firefox al pa Chrome (mam poleg Safarija tut js oba zravn še). MSN deluje normalno od zadnje različice naprej, tko da tut s tem ni problemov.

Bolš ti bom lah povedu če mi poveš za kaj boš ta računalnik uporablala, pa če me uprašaš kšno stvar k te zanima.
youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
Re: apple? 29.12.2010 9:43
Soundbox pravi:
Mam MacBooka, sicer mal starejšga. ampak nima veze velikost diska, procesor itd. Važn je OS.

Men je super. Nimam problemov z njim, velik bolš mi je kot PC in Windows okolje.
Najprej mi povej za kaj bi ga ti uporabljala. Igrc neki ful lih nauš mogla gor met. Mislm, je kokr čš igrc za mac, sam pač večina teh k jh u trgovin kupš ti ne bo gor delala. Težko boš dobila Office za mac os, ampak je tle alternativa Open Office, k men čist ustreza.

Kokrkol folk prau da se maca ne splača kupvat za splošno uporabo, js vseen pravm da je velik bolš k windowsi. velik mn se maš za ubadat s samim računalnikom, dejansko ga samo uporablaš.

Verjetno si prej vsa leta uporabljala Windowse. Mogoče ti bo na začetku se mal težko navadt na macov operacijski sistem, ampak u dveh tednih bo šlo, navodila za uporabo so ful fajn napisana, tipkovnce se boš pa tut hitr navadla (znaki so postavljeni mal drgač, ctrl tipke se u bistvu ne uporablja za take namene kot pr windowsih, je pa nadomeščena s tipko command (cmd, imenovano tut "apple key").

Super je tut, ker maš desktop dejansko vedno "čist". ne rabš met nobenih mapc in tega sranja gor, ker sta DOCK in SPOTLIGHT zelo priročna, tko da boš ozadje lah nemoteno opazovala Smile Za po netu brskat je Safari (applov internetni brskalnik) čist super, brez problema pa si lah naložiš tut Firefox al pa Chrome (mam poleg Safarija tut js oba zravn še). MSN deluje normalno od zadnje različice naprej, tko da tut s tem ni problemov.

Bolš ti bom lah povedu če mi poveš za kaj boš ta računalnik uporablala, pa če me uprašaš kšno stvar k te zanima.

oo ful hvalaa <3
ja jz bi mela ta komp pač za šolo, za fb, pa če je tko kej treba, na igrce nism zj neki mahnena.
drgač hvala res, bom razmislna. Smile <3
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: apple? 29.12.2010 19:03
Če maš dnar, je računalnik vreden tega dnarja.

Za to uporabo ti bo super, bolše od Windowsov. Ti govorim iz lastnih in iz marsikaterih drugih izkušen.

Nič nimaš za zgubit. Sej veš. Apple bazira na "manj je več" in pri applu to dejansko deluje.
denkoboy2 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 18
Re: apple? 4.12.2011 8:13
jas mam macbook pro, ko sm mislu da je bolš pa ni, zej si pa enega macbooka želim. 1. zato ker je plasičen in ne aluminjast ker se puščajo odtisi na aluminiju, 2. zato ker je beli in 3. zato ker je apple, vse je bolš ko pa windows Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.