Ko moraš biti točen ob uri...

Evelinchi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 1
Ko moraš biti točen ob uri... 17.11.2010 17:05
Živjo ime mi je Evelina in sem nova tukaj... kmalu bom stara 14. Pišem zato, ker ne vem kaj naj naredim Crying or Very sad . Živim z mamo in njenim fantom Confused . Skupaj smo že več kot 2 leti. Njen fant ima tudi eno hčerko stara je 14 (pa pou... tak neki) meni je fuul bed, ker mi nikamor ne dovolijo iti ven z prijateljicami Crying or Very sad . Po šoli morem prit domov, ko pa grem ven... do kere prijateljice pa moram prit domov ob pol 7ih ali 7ih... kako naj prepričam mamo, da me ne bo več tako komandirala Crying or Very sad . Čeprav od njenega fanta hčerka pa lahko pride komaj ob 4ih domov iz šole... pride ob 9ih domov pa je nič ne komandirata, ampak samo mene nekaj Crying or Very sad .
Mi je ful bed, ko sem pri kolegici pol pa se lažem, da morem zaradi tega in tega it, koda, da sem kak dojenček Confused .
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 17.11.2010 17:30
Jap poznam to no =) pač ni nevem kak dosti da bi kaj naredla no lahko se greš pogovorit z mamo (stavim da bo rekla da lahko ona tvoja ''polsestra'' hodi okoli ker pač ni njena pa da lahko dela pač kaj ji tvoj očim dovoli) =p no verjamem da je težko pač nevem kak bi najboljše da se pomenit pa ko se pomenita daj tu sporoč kaj pravi ker res nič se drugega ne spomnim kaj bi ti svetoval =( verjami nisi edina ki se ji to dogaja ampak je puno ludi =)

L.P.
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 17.11.2010 19:33
reč mtki ne.. pa jz stawm zmeri n kriwdo.. morš uzbudit tak občutk d se bo orng zasekirala kaj ti s tem dela.. hehh začni ji nakladat use mgoče powež usako slabo stwar s tem.. sam ne pa pretirawat ker pol nbo efekta..
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 18.11.2010 8:33
hmmm, lahko se pomeniš z mamo in ji pač reč da - predvidevam da si 9., 8. razred. - se boš med šolo učila, pa šla ven ... ne vem ... en dan v tednu samo.... med počitnicami pa ti naj da eno poznejšo uro za prihod domov.

- in vrjemi, da že mora bit vzrok v tem. meni se je zdela bedarija da mi mati ne pusti sami na it ven, ampak pol k mi je par frendov pač povedlo kaj * okej, i mean nič takega ni blo, da ne bo kdo kaj pre več mislo. * sem si premislila. Smile mislim, ja, ne vem zakaj mi ne pusti z frendi vun, ampak okej, nakladam že -

al pa povabi frendice k sebi ... boš doma pa še z frendicami
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 18.11.2010 18:47
Kmal boš 14, torej si zdej stara 13 ne.. Ma lej, tvoja polsestra jih ma 14, ti pa 13.. Js sm pr 13letih, pr petkah morala iti domov že ob 6, medtem ko je moj brat okoli žural, pa jih je stel 14.. Zdej jih mam 14 in pridem domov 8.. Pa nč ne težim.. Ma nwm, kj bi ti rada. Sj si premlada za to da bi okol ga žurala..? Men se zdi, da je 7 primerno za tebe.
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 20.11.2010 22:10
Evelinchi pravi:
Živjo ime mi je Evelina in sem nova tukaj... kmalu bom stara 14. Pišem zato, ker ne vem kaj naj naredim Crying or Very sad . Živim z mamo in njenim fantom Confused . Skupaj smo že več kot 2 leti. Njen fant ima tudi eno hčerko stara je 14 (pa pou... tak neki) meni je fuul bed, ker mi nikamor ne dovolijo iti ven z prijateljicami Crying or Very sad . Po šoli morem prit domov, ko pa grem ven... do kere prijateljice pa moram prit domov ob pol 7ih ali 7ih... kako naj prepričam mamo, da me ne bo več tako komandirala Crying or Very sad . Čeprav od njenega fanta hčerka pa lahko pride komaj ob 4ih domov iz šole... pride ob 9ih domov pa je nič ne komandirata, ampak samo mene nekaj Crying or Very sad .
Mi je ful bed, ko sem pri kolegici pol pa se lažem, da morem zaradi tega in tega it, koda, da sem kak dojenček Confused .

eej te čizt razumem .. men je isto tk ful bed k morm bit zgodej doma .. ampak okej js sm lahko do 9h brez problema. Samo nevem k gremo pa s frendi vn pa to bi bla pa rada kdaj tut mal dlje ane .. in morm bit že takrt duma .. sej ko se kej posebnga dogaja sm lahko do ene 24h pol1 ampak še useen. Pač ... nekoč jim bomo ziher hvaležni čeprou jih zdej ne razumemo .. tastarih namreč ×D
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 20.11.2010 23:51
[quote="mojcka"] Evelinchi pravi:

hmm, jaz pa sem se z mojim fotrom meno....pa sm ga heco...te pa mu rečm: ej jas grem dans vun kak dougo sn lahko? oni reče: do 10 d si mi doma! jst:dej pa usaj 1 uro bonusa... on: ne! jst: ja! pa tiho, če pa ne te pa 2 uri... on: ka si nor? jst: ma ne....če te hecam3 ure u bistvu čem.... on: ja te pa ok.....nem se prepiro ke te 2 dni drugač neb domou xD
ma kak sm se smejo xD
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 21.11.2010 9:07
[quote="Timi"] mojcka pravi:
Evelinchi pravi:

hmm, jaz pa sem se z mojim fotrom meno....pa sm ga heco...te pa mu rečm: ej jas grem dans vun kak dougo sn lahko? oni reče: do 10 d si mi doma! jst:dej pa usaj 1 uro bonusa... on: ne! jst: ja! pa tiho, če pa ne te pa 2 uri... on: ka si nor? jst: ma ne....če te hecam3 ure u bistvu čem.... on: ja te pa ok.....nem se prepiro ke te 2 dni drugač neb domou xD
ma kak sm se smejo xD

Caaaaaar ^^
hanix55 • Od: 6.1.2012 • Prispevkov: 6
Re: Ko moraš biti točen ob uri... 6.1.2012 19:00
newm točno ku nej ti pomagam k jst sm tut tko stara pa mi stari doma pustijo bit vni do 9-ih na morju pa sm bla lhk do pol pownoči

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.