celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE

levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE 1.12.2011 21:10
zanima me,če mogoče kdo ve,kako se imenuje šola, zraven srednje
zdravstvene šole celje..??
a se mogoče imenuje lava..??

hvala Very Happy bi mi zlo pomagal,de najdem njihovo stran..

+ČE KDO VE,LAHKA MI TUT KR LINK PRLIMA OD ŠOLE..!!

hvala Very Happy
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE 1.12.2011 21:45
Zram zdravstvene je šolski center celje eto tule maš pa spletno stran [link] Very Happy
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE 4.12.2011 17:04
hvala Very Happy
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE 6.12.2011 15:41
Omg full ne... Lava je... Čist zram je... Tle k greš od bolnice mimo zdravstvene prideš do Lave... Res d so skor vse šole na kupu tle v Cel sam čist zram je Lava sam tko Smile)
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: celjani- šola zraven zdravstvene šole CELJE 6.12.2011 15:59
Nej ti povem da je tista šola šolski center celje na keri je med drugim tut gimnazija lava zato večina ljudi reče celi šoli kr lava, drugače je pa so na šoli še druge poklicne šole in se uradno imenuje šolski center celje Very Happy Sam povem.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.