help?

Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
help? 28.11.2011 21:14
hej...
no jaz mam eno vprašanje. pred nekaj časa sem se začela družit z starim frendom, s katerim sva bla ful dobra frenda predem sem zamenjala šolo. No in zdaj pred nekaj časa me on klikne na fb, pa se začne z mano menit, mi da fonsko, reče da bi se dobila... in sem valda rekla ja. pol mi je še sliko lajkal pa mi komentiral da sem cute... in po se midva začneva družit, se parkrat dobiva. ga vprašam kak se mu zdim, reče da sem ful vredu. pa da dobro zgledam. no in pol mu jas enkrat pošlem sms, in on mi ne odgovori. Ga malo gnjavim ker bi se rada dobila, dobim odgovor da ma trening, da ne more. In od takrat ni odgovoril več na noben sms. In zdaj vprašanje.... ZAKAJ???!!! Crying or Very sad kaj je možno da zato ker misli, da sem zaljubljena v njega? al je lahko še kaki razlog? Pogrešam ga, ampak sem se odločla, da ga bom pozabla.... Vseeno bi rada vedla zakaj.
Help. Crying or Very sad
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: help? 29.11.2011 0:21
Hmmm...mi lahka tuki sam ugibamo kaj se dogaja s tem tipom, mogoče mu preveč gnjaviš, mogoče ma drugo pa misli da si v njega pa te noče razočarat, mogoče, mogoče, mogoče, mogoče...Glej najboljš, kar lahk nardiš je, da ga enostavno uprašaš, kaj se dogaja zakaj je tak...Mogoče sploh ni problem v teb, ampak v njemu, če ti pa ne odgovori ga pa sam zbriš iz spomina ker te ni vreden in ni vreden tvojga časa:))

Sem osebno alergična na ljudi, ki ne odpisujejo na sms.e al pa gredo sred pogovora dol in jih pol ni 100 let nazaj, ker pol mam tist filing da sm neki narobe nardila.-.-
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: help? 29.11.2011 16:35
Jop. Js tudi take mrzim Razz
ma lej. kr kol mu boš rekla, bo narobe. najbol, da ga pustiš, pa če ga zanimaš ti bo še kej napisu, če ne pa pač ne.
ne mu zdej še to težit:
"Joooo... Zakaj mi ne odpišeeešš??" Ka to jim gre ful na jetra. Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: help? 29.11.2011 22:27
prašej ga.. simple as that.. nared mal une puppy eyse pa ga praši..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.