Kaj mi svetujete?

hydro • Od: 5.12.2011 • Prispevkov: 16777211
Kaj mi svetujete? 5.12.2011 23:13
Že lansko leto sem opazil, da me neka punca na šoli neprestano opazuje, bila mi je še kar všeč (tako navzven), vendar mi je vse skupaj postalo čudno, ko sem ugotovil, da ima fanta. Mislil sem si, da sem ji mogoče čuden.
Pred približno dvema mesecema sem se nenadoma zaljubil v to punco. Nekako sem želel vzpostaviti stik z njo, zato sem jo večkrat začel opazovati in ugotovil, da me večkrat gleda. Najina pogleda sta se večkrat srečala, običajno so bili ti pogledi najprej z njene strani. Nekega dne sta se najina pogleda srečala za nekaj več časa (par sekund). Tisti dan je imela tudi rojstni dan in na fb sem ji voščil in njen odziv na voščilo je bil kar dober, glede na to, kako je komentirala voščila drugih ?neznancev?. Čez nekaj dni sem ji pisal na chat na fb, v bistvu sem napisal samo par besed, ker potem nisem imel več kaj povedat in sem šel dol. Od tistega dne sem jo nekako začel ignorirat in, ko sva se srečala na hodniku sem gledal stran(vendar sem vseeno škilil, če me je slučajno pogledala in največkrat me je). Pred približno tremi tedni, sem bil na nekem žuru, bil sem že pošteno pijan, ko sem jo zagledal bolj na samem(ena prijateljica je bila zraven) . Pristopil sem in njen odziv, je bil kljub moji pijanosti kar dober, ona je že poznala moje ime in me celo predstavila njeni prijateljici, ki pa ni bila ravno navdušena in je predlagala, da gresta stran, ker sem pijan. Vendar je prijateljici rekla, da bi raje bila še malo tukaj. Od tistega dne sva se nekajkrat pozdravila, tako mimogrede na hodniku, nekajkrat pa ignorirala. No prejšnji vikend sem jo srečal v disku, ful lepo sva se pozdravila in imel sem dober občutek, vendar tam sem bil v družbi prijateljev in zato jo raje nisem hotel povabiti na pijačo. No čez približno pol ure pa sem jo zagledal, kako se strastno poljublja s svojim bivšim s katerim sta se pustila pred približno pol leta. Bil sem ubupan?.
Prejšnji teden sva se potem večkrat srečala in se pozdravila, tako enkrat bol hladno, enkrat bol veselo. No potem sem jo ta vikend spet srečal v disku, in enkrat sem šel mimo nje kot, da jo ne vidim, potem drugič ko sem šel mimo nje se je obrnila stran, izgledalo je kot, da se je zanalašč. No potem sva se skoraj zaletela eden v drugega in se ful lepo pozdravila. Čez nekaj časa sem jo zagledal na plesišču, vendar si nisem upal pristopiti?..
Zdaj ne vem kaj narediti, vendar nekaj bom moral narediti, ne morem samo čakati??.moje razpoloženje se menja in dneva v dan( en dan sem zelo optimističen, drug dan totalno pesimističen). Kaj mi svetujete, kaj bi vi naredili v takem primeru?Zelo zaželen je komentar obeh spolov?.hvala
Smile
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Kaj mi svetujete? 6.12.2011 17:49
hmm.. ja no mal veliko težavo maš, mogoče hoče sam prijatelstvo Smile sam tud to je dobr, kr se iz prijateljstva razvijejo najlepše ljubezni. na tvojem mestu bi jo pač ogovorila ane in jo povabla na pijačo Smile pa gud luck
ivaaa • Od: 14.7.2011 • Prispevkov: 7
Re: Kaj mi svetujete? 6.12.2011 18:30
mogoče res hoče sam prijateljstvo. Very Happy ampak ne obupaj. povej ji da ti je všeč. mogoče si ti njej tudi pa noče priznat. Smile svo srečo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.