lažja odločitev-krogla!• bemyself
• Od: 7.10.2011
lažja odločitev-krogla!
29.11.2011 14:37
Žiujo!
Zanima me če je kdo kje videl tole kroglo lažja odločitev---> [link] Kdo ve kje u Ljubljani bi jo lahko kupila ? če karkoli veš napiŠ! • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: lažja odločitev-krogla!
29.11.2011 15:47
[link]
• bemyself
29.11.2011 16:49
problem je v tem, da jo potrebujem za sestro, kar pa naj bi bilo presenečenje. Če pride po pošti jo bo ravno ona prva videla :/
Zato bi raje videla, če kdo ve ali jo je videl kje v ljubljani da jo imajo ? [/quote] • pokovec
• Od: 20.11.2011
• Kraj: ljubljana
29.11.2011 18:39
kok je pa sestra stara?
• genius94
• Od: 29.8.2011
29.11.2011 21:58
krogle v lj ni nikjer, usaj js je en mesc nazaj nism najdla k sm tud iskala za kolegico za presenečenje naročiš jo prek neta z bleda, pa do lj traja dva delovna dni da jo prpelejo. lahk ti sam povem da daje zeloooo dvoumne odgovore in ti gre hitr na živce k ni tko k hočš da bi blo hf • bemyself
29.11.2011 22:08
ahaa =) hvalaa =)) ubistvu vem kaj prbližn govori, sm nekje na netu najdla thank you very much, hf =) • bemyself
29.11.2011 22:14
pa se opravičujem, sam mi forum neki nagaja in mi sploh ne pokaže usega, tko da nemorm citirat :/
• pokovec
• Od: 20.11.2011
• Kraj: ljubljana
29.11.2011 22:16
kje na netu se dobi posnetek od te krogle?ali mi date povezavo
• bemyself
29.11.2011 22:51
am zdaj povezave nevem točn na keri sm gledala amapk odgovorov je kr precej: absolutely, yes, no, too early to predict, I have my doubts, are you kidding, you can count on it, looks good to me, a definite yes, looking good, outlook so so,....
maš pa tuki en link pa pol išči po youtubu pa boš kaj najdla ---> [link] • bemyself
29.11.2011 22:54
pa še neki, a kdo ve kje bi se dobi tiste grelne blazinice ? Za roke, noge =)
Slišala sem že, da so jih imeli v Mullerju, intersportu, kiku.. JIh je kdo mogoče zasledil v zadnjem času ? =) • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
29.11.2011 23:06
Grelne blazinice? Misliš termoforka?Te vem da jih majo v Milerju:) • bemyself
29.11.2011 23:35
ne ne ti pomojm mislš pač normalen termofor ane ?
to so drgač čist majhne za u žep al pa loh celo za u nogavico. So pa na to foro da jih nkok prelomš k une palčke k se začnejo svetit č poznaš =) in ja pol neka reakcija steče in se pol tist segreje na 57 stopinj al pa še več, odvisn kakšne kupš, eni doug grejejo eni so za večkratno uporabo, skratka odvisno... sm pa na netu že najdla, sam ja ne bi glih naročala k pol morm še doma tam use kaj pa zakaj rabm itd. sej veste =) je pa tuki link, da boš vedla o čem govorim--> [link] pa na strani od kika je tut da majo, sam nevem če u sloveniji ( zto tut sprašujem)--> [link] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.