You Me at Six - a kdo sploh posluša??

bleedingstar • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 54
You Me at Six - a kdo sploh posluša?? 13.11.2011 15:03
Yellow Very Happy
mislim da naslou pove use Razz pač zanima me, če ima ta skupina tut kkšne oboževalce u SLO in kaj tej menijo o njih in če vejo kaj več kot tisto kr je napisano na netu, kire komade obožujejo in če bi kdaj prekršli usa pravila in šli na njihov koncert (žau zaenkrat so napovedani samo po severni EU, kar ubistvu sucks -.- ) Very Happy
huala in uživajte Very Happy *

njihovi komadi:

[link]

[link]

[link]
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: You Me at Six - a kdo sploh posluša?? 13.11.2011 17:15
jsjsjsjs Very Happy
Re: You Me at Six - a kdo sploh posluša?? 13.11.2011 17:48
DarkerThanBlack pravi:
jsjsjsjs Very Happy

a resno??? O.o Very Happy razpiši se Very Happy lahk tut pod osebna Wink
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: You Me at Six - a kdo sploh posluša?? 13.11.2011 23:21
hahha ja res...niso mi lih najljubši bend alpa kej da bi biu neki ful nor nanje xd
pč tko hud sound majo pa besedila tut
[link] sploh ta je 123456789x poslušan z moje strani pa pomoje tut najbol znan
drugač pa tut [link] mislm da si dala ta kumad..nwm dle...mi je tut kul sploh k je oli od BMTH :3
a poslušaš tut mogoče:BMTH,Attack Attack, All time low, NeverShoutNever,Mayday Parade,Eyes set to kill, BVB? Very Happy
Re: You Me at Six - a kdo sploh posluša?? 14.11.2011 18:15
Kul kul ... poznam usee, all time low tut poslušam, drugače pa jst ful uztrajam pri Paramore in starem rocku xD pačč moji stari so krivi xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.