cela familija proti men:'(• alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
cela familija proti men:'(
23.1.2012 17:20
zdravo. kot že vidte v naslovu CELA FAMILIJA JE PROT MEN..u družini smo js, mami, babi, dedi, stric, teta k pride vsake 14 dni.
BABI: ona je šef pr bajti, vse je tko kot ona reče, vsi se je 'bojimo', živi še v svojem stoletju in je vse po starem, vse na strogo MAMI: ona more nrdit kar babi reče, nč mi ne vrjame, ne stoji mi ob strani ampak se še dere na mene brez razloga, v službi jo vsi razjezijo in pol to jezo na mene stresa.. DEDI: ah..edin on je še moj prjatu, me podpira.. STRIC: no tud on je moj prjatu poleg dedija..ampak še on ne..k mami kej reče, ponavad z njo potegne. TETA: ona je pa naajbolša. podpira me, ve kak življenje mamo mladi k tut ona ni lih stara(35let) pa hod na žurke, pove familiji kaj vse jih še čaka glede mene.. ampak problem je ko se vsi 'poserjejo' k babico vidjo pa sam za svojo rit skrbijo sam da se ji ne zamerjo, pa magar če bi me blo treba ubit, res. ne stojijo mi ob stran, NČ NE VRJAMEJO, nč ne pustijo, razn učasih dedi, teta..drgač pa mami za mene odloča..ampak k sliš kok ma babi prot men, me še ona stran odriva, pa mi nč ne pusti, in najvažnej: NE PUSTI MI DA SE S PRJATLI DRUŽM, pa da grem kam vn z njimi.. pa vsi se kregajo nonstop lepo vam prosm, KAAAAJ NEJ NRDIM? na koncu sm z živci..to sploh ni družina:'( • agirla
• Od: 11.6.2011
Re: cela familija proti men:'(
23.1.2012 21:05
uu fak... to pa je res... malo težavno hehe...
probaj se pogovorit kaj z babi pa predstavi ji prjatle da vidi da niso tok slabi.. drugač pa.. ja no upam da se bo stanje poboljšalo • PinkStar
• Od: 30.12.2009
23.1.2012 21:50
OMG...:/ Tole je pa res hudo...Tko k je edn napisau pred mano-probi se pogovort z babi. Pa ne samo z njo. Probi se pogovort z usemi člani familije, kr tole ne pelje nikamor..
• alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
23.1.2012 22:30
SendyLoveX3 pravi:OMG...:/ Tole je pa res hudo...Tko k je edn napisau pred mano-probi se pogovort z babi. Pa ne samo z njo. Probi se pogovort z usemi člani familije, kr tole ne pelje nikamor..
glih to..k ji kej povem u zvezi s prjatli zčne govort ''k sm bla js tko stara k ti,..'' in ni nč.. eh, sranje:( |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.