Delo

hysterical • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 5
Delo 16.8.2009 15:22
*hej folk Smile moj prvi post tuki*

No, js bi pa ful rada šla delat. Oziroma bolš bo, da rečem, da bi rada kej zaslužla, še to poletje (pač pred začetkom šole)... Sej ne dost, tko ene 100 - 200 eurou al pa kej tacga xD

A ma kdo s tem že izkušnje? Veste mogoče kje za kakšno 'poletno' službo?

Aja, drugač me najbol skrbi moja starost. K sm letnik 94 sam nism še 15 stara pa ne vem, če sploh loh delajo tok mladi...
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Delo 16.8.2009 20:17
Ja pri nas je tak da moreš bit v sredni..
Za tam pri vas jas nea vem(:
Drugače pa tu delajo v impolu, pa totih tovarnah nekih, pa v skladiščih v šparu pa interšparu, en dela na bencinski, ker je pač njegov ata šef, drugače se mi pa zdi da nea morš na bencinski. pa dve delata v zdravstvenem ko tam nekaj zapisujeta.. ena pa dela v banki še pa ma preko neke papirje, ko šteje. (:
Malo se pozanimaj z onimi iz tvojega kraja, ko so iz sredne, pa naj ti nekdo zrihta (:
Re: Delo 16.8.2009 21:29
am..z starostjo je tko...ne bodo te nikjer sprejel..tut če si 94 letnik...če nisi stara 15 Sad ker sem se šla pozanimat...am..edin če maš veze...drugač pa..noben ne sprejme zarad inšpekcije pa to...
drugač pa...študentski servis..in ti pomagajo...da si najdeš primerno delo..
alpa kakšna lažja dela...nevem...npr. prodajanje sladoleda && podobno. (:
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Delo 17.8.2009 12:56
poglej v trgovine.. lahko kaj zlagaš na police pa te fore..
to sem jaz malo delala.. 3€ na uro sem dobila..
moja soseda pa je šla delat na kopališče na bazene pa pač tam pobiraš te smeti ki ostanejo kake pločevinke.. pa okoli jim hrano raznašaš..
pa sladoled prodajaš. pač lučke pa te fore..
en kolega pa je delu u prau u firmi.. sam je blo ful bw. vstal je ob 5. pa tam je bil 8 ur.mel je na normo prau... sicer ni blo ežko samo ni smel nič zabušavat.Wink
a vsi smo meli 3€ na uro..
hysterical • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 5
Re: Delo 17.8.2009 16:19
mja, bi blo res fajn, če bi mela kakšne zveze... sam k ne poznam nobenga k bi kje delou :S bom najbrž uprašala u kakšni trgovini, sam 3 eure na uro je mal mal... ampak useen bolš kt nč definitiuno Very Happy

sj zrad let sm si pa itak misla da je tko... sj bom šla na študentski servis k bom itak mela hmal 15. b-day Wink

drugač pa hvala za nasvete Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.