MAME?!

loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
MAME?! 29.11.2011 16:44
moja mami hoče, da vrjamm v božička Shocked Embarassed , ne smem preklinjat, al pa kko drgač grdo govort, ampak še moj dvoletn bratranc lohka Very Happy , pol ji pa tut ne povem, v koga sm zalublena itd.
sej drgač ni nč narobe z njo ane in je nebi zamenala za nč na svetu, sam včasih je doma res štala. men je to grozn, k morm vse svoje občutke zadržat zase. sm zlo zaprta oseba in kkšnih stvari ne povem niti svojim bff (čeprov taprave bff nimam) Sad mam neki zlo dobrih prjatlc, sam prov dobre prjatlce pa tut ne morm met, zato, k mami hoče, da mam u šol čim bolše ocene. in ja, večino časa preživim doma. največkrat se pol tolažm tko, da učasih začnem kej trgat, pa muziko dam na glas. hodm tut na glasbeno in tm sm čist zabluzila. men to nč kej ne pomen, sam se mi pol mami sekira..skratka, boring life. Sad

prosm pomagite, al pa komentirejte! Sad
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: MAME?! 29.11.2011 16:51
jooii Smile mamice... Razz
nč slabga ti noče. sam hoče da ostaneš mala punčka... in skori pousod je tko.
lej, komu boš zaupala, če ne njej? povej ji kr te moti. pa zaupi ji. lej, tut ona je člouk, razumela te bo Smile
ej, kok si stara?
Re: MAME?! 29.11.2011 17:00
ja, vem, da hoče da ostanm mejhna punčka sam se mi zdi, da ji kkšnih stvari pač ne morm zaupat, in zato meje strah, k ponavad je tko, da ena "laž" pelje k drugi in nočm, da opaz, da ji kej prikrivam, k me ma zlo radain je nočm prizadet. sm ji že povedala, d me kej mot, sam zgleda, da me sploh noče poslušat
drgač pa hvala, k si si to prebrala, stara sm pa 13. Very Happy
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: MAME?! 29.11.2011 17:03
Smile Ni problema
Am. ja druge rešitve js ne vidim, ne? Very Happy
Lahko ji poskusiš use razložit... Lahk pa jo še doooouug prenašaš, ne? Razz
Re: MAME?! 29.11.2011 17:13
ji bom probala razložit, če pa ne bo šlo pa pač ni pomoči

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.