Mu preveč težim?

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Mu preveč težim? 28.11.2011 20:08
No uglaunm sej vem da je na tole velik tem itd. sam ma pa usak svojo zgodbo ane! Wink

No moja je uglaunm taka:
pač pred 2 tednoma me je na fb kliknu en tip nč posebnga - sodeč po slikah - tip (že prej sva si neki kdej pa kdej kkšno sliko lajkala) (jst sm stara 15, on 17) inja pač, prvi tedn me je on kliknou, za tel. uprašou da sva se še po smsjih menila in mi jih tut on pošilou prec zjutrej ane.. pol 2 tedn sm mu jst pošiljala pa ga klikala inja.. ful sva se zaštekala in use, enkrat sva se u šoli mal na hitr vidla in bla oba ful tko na nek način sramežljiva k ful nisva vedla kaj naj rečeva in me je pol ''potolažu'' da za prvič je blo dobr ane.. Wink in zdej smo se neki menila in sm mu pač rekla če mu ful težim s tem da ga skos klikam pa mu smsje pošilam... in je reku da je uredu in use skup na hec obrnu ane.. Smile in zdej nevem kaj naj nardim, al ga naj še klikam (pč zdele bo 3 tedne use skp kr se menva) al kaj naj nardim...? pa dans sm mu nps ponesreč nek sms poslala s srčki pa s tem ane.. in pol tko nazaj odpiše, pa kdo si ti, nimam te shranjenga u mobitelu itd. in nevem kaj naj si zdej mislm: al me ****(kr me skos mau Razz), al me je zbrisou kr ga ne zanimam več, al kaj je narobe.. nevem. aja pa sošolka mi je - k ga pozna - rekla da je ful uredu in si fuuuul išče punco :$ in moje mnenje: ko sm jst njega vidla u živo, omaaaaajgaaad *_______* perfect :$ po karakterju mi je pa fuuul ušeč in uredu...

hvala če se ti je dal tole use prebrat, zdej pa še prosim komenterej :$

proooosim pomagej mi kr res nevem več kaj naj nardim, kr se mu zdim ful tečna pa otročja kr ga skos neki klikam pa to... hvala vam že naprej - sprejemam pomoč in kritike Razz
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Mu preveč težim? 28.11.2011 20:21
ei nikol ne boš vedla al se mu zdiš otročja al ne, pr men je blo isto pa pol raj nism pošiljala in je zato mislu da mi ni več ušeč in zdj ma punco :/ tko da ne posnemej me.. pač lej pristop do njega pa ga kj upraši, al pa glede prfoksou al pa kj.. al pa če ti da teste.. k ugibam da si ti 1. letnik on pa 3. lej nwm pač pa kdaj mu pošl tko k veš da ma bedno uro, pa mu napiš če uživa al neki heheh.. drgač pa ja Very Happy probi ane.. če nau pa pač nau in itak je še velik uredu tipov Very Happy
Re: Mu preveč težim? 28.11.2011 20:53
mussy pravi:
ei nikol ne boš vedla al se mu zdiš otročja al ne, pr men je blo isto pa pol raj nism pošiljala in je zato mislu da mi ni več ušeč in zdj ma punco :/ tko da ne posnemej me.. pač lej pristop do njega pa ga kj upraši, al pa glede prfoksou al pa kj.. al pa če ti da teste.. k ugibam da si ti 1. letnik on pa 3. lej nwm pač pa kdaj mu pošl tko k veš da ma bedno uro, pa mu napiš če uživa al neki heheh.. drgač pa ja Very Happy probi ane.. če nau pa pač nau in itak je še velik uredu tipov Very Happy

jap prou maš! Wink inja, tole s temi smsji skus pošiljam ja Razz Razz ma lej klikala ga bom, upam da bo kej :$ drgač mi naj pa pove če mu gre kej na žiuce! (: pač...
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Mu preveč težim? 29.11.2011 16:40
nočem te nč.. u slabo voljo spraut al pa neki... sam... iz mojih izkušenj vem, da se taki ne menjo sam z eno punco. ampak da jih majo več "na dosegu roke" ane Razz
sej ni nujno, da zdej tut ta tvoj. Smile
lej... sam povem. da boš tut na kej tazga prpraulena.
Re: Mu preveč težim? 29.11.2011 19:56
hvala za nasvete ane Razz

+ lih učer sva se menila in mi je reku da sm mu sexy itd... :$ + pol sva se menila o teh vezah ane... in je reku da ni meu še nobene resne zveze, in da si išče punco itd... Wink pol k sm mu pa pač povedala da niti tipa še nism mela (oz. loh bi bla z enim pa je hotu sam sexat... -.-) in mi sam prbije - ja tabulu se pršpara ane... Smile

in zdej nevem, al ga klikam še naprej al pustim kukr je al čakam da me on kdej klikne al kaaaaaj nardit? :O aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD Very Happy
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Mu preveč težim? 30.11.2011 17:54
počak ga. če ga zanimaš bo on klikou tebe Smile
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Mu preveč težim? 30.11.2011 18:19
najbolš da počakaš Very Happy
Re: Mu preveč težim? 30.11.2011 22:52
okej, hvala! <3<3<3
VeronnikaaS • Od: 16.11.2011 • Prispevkov: 1
Re: Mu preveč težim? 1.12.2011 19:21
Ej mislim, da tipu redkokatera punca postane dolgočasna po 3 tednih. tko da kr naprej ga klikaj, sigurno mu je to všeč Smile
Srečno
Re: Mu preveč težim? 4.12.2011 17:06
VeronnikaaS pravi:
Ej mislim, da tipu redkokatera punca postane dolgočasna po 3 tednih. tko da kr naprej ga klikaj, sigurno mu je to všeč Smile
Srečno

ma ja, lej nevem Wink neki folka k ga pozna mi prau da je fuuul uredu pa da ful išče punco pa tko... Wink inja enkrat sm ga pač uprašala (k me je enostauno zanimalo Razz) če mu grem s tem k ga klikam na žiuce pa tko... in mi je reku da mu je prou fajn in seveda use skup pol obrnu na hec itd.. sam z njim se res loh USE menm, se zlu dobr zastopm (skorej bulš k s kkšno prjatlco Razz) pa čeprou se šele 3 tedne menva, sav fajn pa je tut to da ko se menva nama nikol ne zmanka teme... sam k sva se pa prvič u živo vidla sva bla pa oba ful sramežljiva, inja prek smsjev pa chat-a mi je kr dost namigvou da sm mu ušeč pa tko... sam še zmer nism zihr da mu nism otročja kr ga skus klikam pa tko... Razz

hvala ti! Smile <3
byondaTHEnoone • Od: 9.1.2010 • Prispevkov: 23
Re: Mu preveč težim? 24.12.2011 21:32
Ursxx pravi:
mussy pravi:

jap prou maš! Wink inja, tole s temi smsji skus pošiljam ja Razz Razz ma lej klikala ga bom, upam da bo kej :$ drgač mi naj pa pove če mu gre kej na žiuce! (: pač...

sam js ti bi priporočla da ga ne klikat preveč.. mej neke meje. mau ga tut pust da je brez tebe Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.