help me .. kir telefon je najbolši?

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
help me .. kir telefon je najbolši? 15.12.2011 14:44
hej .. torej za božička dobim telefon .. in pač si ga morm sama izbrat ne .. sam js se ne spoznam ful neki na telefone pa me zanima kir je najbolši ta trenutek? kirga se mi najbl spalača uzet? razmišlala sm o HTC sensation alpa samsung galaxy note ?
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 15.12.2011 15:16
lej priporočam ti HTC wildfire al pa samsung B3410(tega mam js) ful dobr dela sm škoda ka nima fleša drgač pa je fajn za sms pisat in dobre slikce dela...pa tut nokia n7 je ok..zber si pa mal še po interneti poglej...

upam da sm ti pomagala..;D če te pa še kej zanima pa vpraš Very Happy
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 15.12.2011 15:39
js ti priporočam HTC ChaCha..moja sestra ga ma in je FUUUL zadovolna z njiim =)
hej123 • Od: 12.12.2011 • Prispevkov: 11
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 15.12.2011 17:34
jst priporočam galaxy s 2 ga mam sama pa sm ful zadovolna sam vlk stane
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 15.12.2011 18:05
maš telefone,ki so špica,sam normalni jih ne rabijo,glej Iphone,Galaxy S in pdobne.
sam mam htc chacha,in nisem tok zadovoln.če bi izbiral še enkrat ,bi izbral nokio.drugače pa Galaxy Ace baje nislab,odvisno,koliko smsjev napišeš,če napšeš velik smjev,potem izberi htc chacha,če pa gledaš tut na model,dizajn in ostalo,potem izberi kaj na dotik,like Htc Sensation,galaxy note.stvar okusa,pač.htc chacha ni najlepši,dobiš pa dober telefon,samo moti me velikost ekrana in dizajn,plus pa je operacijski sistem,Android marekt,in širok razmik med tipkami kar omgoča manj napak.

to je moje mnenje,ampak nisem profi glede telefonov.Smile
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 16.12.2011 1:44
najprej hvala vsm za mnenje pa pomoč .. Wink drugače pa ja no .. js gledam tut na lepoto pa tko .. pa supr bi blo če ma fajn fotoaparat da dela kvalitetne slikce .. glede sms-ov .. nism lih neki obsedenka .. maksimalno 300 alpa 350 na mesec tko da to ni lih problem no .. pa da ma velik prostora za musko da ne rabim une kartice kupvat bi blo tut supr .. Very Happy
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 16.12.2011 15:06
Amm, pomnilniška kartica je ful uredu sm dala za njo 22 eurou pa mi ni žau, ker mi nikol ne zmanjka placa. :)

Drugač pa: [link]
:)

Re: help me .. kir telefon je najbolši? 16.12.2011 18:24
[link]

za gasbo.ta telefon je res dober za glasbo,sem že poskusu Smile
Nikaa • Od: 31.8.2010 • Prispevkov: 2
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 18.12.2011 0:49
abcdef. pravi:
hej .. torej za božička dobim telefon .. in pač si ga morm sama izbrat ne .. sam js se ne spoznam ful neki na telefone pa me zanima kir je najbolši ta trenutek? kirga se mi najbl spalača uzet? razmišlala sm o HTC sensation alpa samsung galaxy note ?

jst mam HTC Trophy in mi je zakon res.. samsung galaxy pa tudi pravjo da ni slab Smile
Re: help me .. kir telefon je najbolši? 18.12.2011 16:50
hmmm .. najbl me HTC sensation mika ;P .. drugač bi pa xperio tut mela sam ericssoni niso neki kvalitetni moja mami je mela skos ericssone pa ji noben ni doug držu + pr vsakem je šou ekran tko da nevem no ;s ..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.