moje sanje! pomagaj :)

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
moje sanje! pomagaj :) 8.10.2013 17:17
Hojla, tukaj je nek natečaj v katerem opišeš svoje sanje in daš podporo! Smile
Seveda sem se prijavila, saj so moje sanje da grem surfat in študirati v avstralijo.
PROSIM da mi pomagate, to bi mi spremenilo življenje.

Samo PODPRI! Smile

[link]

hvalaa <3
de111 • Od: 18.9.2013 • Prispevkov: 26
Re: moje sanje! pomagaj :) 8.10.2013 19:01
ooo vidim da sma na istem:D samo moj cilj je življenje v AMERIKI Very Happy <3
čist te podpiram!!! bom kliknu podpri Very Happy samo, kaj je ta spletna stran? zmagaš in potem sledi? Smile
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: moje sanje! pomagaj :) 9.10.2013 13:49
še moje Smile
[link]
usi ki boste kliknli podpiram.. huala <333
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: moje sanje! pomagaj :) 9.10.2013 22:04
lepe sanje sm podprla Smile

zlo so podobne mojim Smile usi sanjamo da bomo potval a le redkim uspe, res upam da ne obupave in bove naredile use kar lahko Smile
SherlockWho • Od: 21.10.2013 • Prispevkov: 2
Re: moje sanje! pomagaj :) 21.10.2013 19:55
Samo zaupat je treba vase pa vrjet da to res zmoreš..

Valda da so zravn tud denarna sredstva pa podpora frendov, družine..
Ampak to sploh ni point!

Res če vrjamš u neki se vse da če se hoče Wink pa seveda je treba v use skupi uložit velik dela Smile

Pa veliko sreče!! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.