Zaljubljenost

metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Zaljubljenost 27.1.2009 17:16
Oj!

Jaz mam pa en problem. Všeč mi je namreč en tip, ki hodi na isto šolo kot jaz, ampak ni moj sošolec. Med nekaterimi urami se vidiva in mi je zelo prirasel k srcu. Večkrat mi pošilja take lepe poglede, enkrat sva se gledala kar precej časa. Ko je šel enkrat zraven ene punce, pa sva se srečala, mi je spet naklonil en zelo lep pogled. Od njega vem sam ime, priimek pa s kod j doma. Ali lahko samo na podlagi pogledov sklepam če sem mu všeč ali ne? Zanima me tud na kakšen način lahk zvem al je sploh samski?

Hvala za odgovore. Wink
LoQiiita • Od: 7.1.2009 • Prispevkov: 34
Re: Zaljubljenost 25.2.2009 20:22
ŽiuJoo!!..
no..js sm mela tud tak problemček.
1. mau se pozanimaj če kdo o tvojih frendov/frendic ve kaj o njemu.
2.če je na netlogu,facebooku..ga poišči in dodaj med frende.
3.nekak probej dobit njegovo cifro.
4.ko boš mela cifro..mu napiš kak sms( kako je..kaj dela..)
5.uprašej ga za msn
6.začnita se pogovarjat.
7.mau ga sprašuj kake punce so mu ušeč pa to.

Pa nej te nebo sram napisat kak sms če boš dobila cifro. Smile
jst sm se ravnala po teh točkah..in sm dobila tipa u kterga sm zalublena. Very Happy

vso srečoo!!
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Re: Zaljubljenost 25.2.2009 21:08
Hvala za te odgovore, nekaj od tega bom siher upoštevala. Laughing
LoQiiita • Od: 7.1.2009 • Prispevkov: 34
Re: Zaljubljenost 25.2.2009 22:11
nzk. Very Happy
Drugič še. Razz

fsm*
Čauu

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.