FB zveza - pomagej če maš čs ;*• PinkStar
• Od: 30.12.2009
FB zveza - pomagej če maš čs ;*
13.4.2012 21:16
No, use se je začel, k me je pč kliknu en tip iz druge države. In sva se ful ujela. Prou un filing k začutš d je neka oseba nekdo k mu lah zaupaš, poveš use in obratn. K da se poznata dalj časa... In ja..Potem sva si začela pist usak dan in usakič k sm pršla na FB je biu prisotn un občutk 'dej d bo zasebc od njega'. in je biu dejansko res. tut tko v noč sva se menla in use..pč on je že od začetka nakazu d sm mu ful ušeč in pol sm se dejansko zalubla v njega in on vame, pa me je vprašal in najprej sm bla ful nesigurna k bi bla pč to zveza prek Facebooka, sam sem mu potlej rekla 'ja'. Tko d zdj sva skupej, ful se štekava in use, je tip k bi si ga želela vsaka punca. zdej pa ne wem. Prjatli se pč ful čudjo glede usega skup in dejansko ne vem, kaj nej si mislm...K tega tipa mam res najrajš in ga nočm zgubit, ampk vem d se zveza na daljavo s človekom, ki ga dejansko sploh nevidš u živo, na dolgi rok ne obnese, kljub vsem zasebcom z 'i will love you forever'.
Tko d ja..Zdej me pa res zanima vaše mnenje..kaj si mislte o vsem skup? _________________ When life gives you 1oo reasons to cry, show life, that you have 1ooo reasons to smile!<3 • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: FB zveza - pomagej če maš čs ;*
13.4.2012 21:45
lej to ni pač unu res prava ljubezen... to je pač love na karakter, pa tko... To se lahk obnese, kot da sta res frenda, mogoč se bosta kdaj u prihodnosti vidla, kakorkoli, sam to čist una prava ljubezen ni.
tko da, men je to ful fajn, da se tko s kom dopisuješ, pa da mu lahk use poveš, pa da si pišeta lepe stvari pa to • lana28
• Od: 1.4.2012
13.4.2012 21:53
če tko po pravic povem, se je to že men tut nardil. in sicer sm se tzalubla v enga nizozemca in on vame, in tak je blo za prbližn pou leta. pol pa sma se pa odtujila. manj sma se menla in pol sma končala to ''razmerje''.. js ga mam še na nek način vedno rada in se še zdej menma, pa mu tut še zdej use povem, ampak sma se že pač razjasnala de med nama nič nemore bit, glih zarad te oddaljenosti.
drgač pa po mojem mnenju s tem ni nič narobe, pa če se ti res s to osebo ful zaštekaš pa ga maš rada, pol je vredno poskusit. kr maš tut drugje velik primeru ko se zaljubjo ljudje prek fbja pa so iz druge države. usak ma pač na svetu vsaj eno sorodno dušo in mogoče je glih ta nekje drugje. in če maš srečo jo najdeš. tak da, če vama rata skupi bit, svaka vamačast, kr je tako razmerje težko ohranit. ampak velik sreče vama želim • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
14.4.2012 8:55
No po mojem mnenju pa to ni prava zveza. Ti za uspešno zvezo ne potrebujš sam pogovora in zaupanje, ampak tud toplino, dotike itd.. dejansko met fanta/punco ob seb, ne samo virtualno preko fejsa, kjer se vsak lahko izdaja za supr človeka, da te razume itd..
Pa te fore "i will always love you" ..mu res vrjamš take stvari? No jst osebno mu nebi, niti nism vrjela tipu k mi je to reku v živo po parih mescih. Ker se na koncu ni izšlo. Tud sama sm že spoznala fanta prek fejsa, kjer je biu vse kar sm si kdaj želela, potem sva se pa vidla v živo, se dobivala.. in potem se je žele izkazal kako prazna osebnost je. Človeka morš za zvezo res spoznt saj osebno. V take zveze se jst niti slucajno nebi spuscala, ker vem da sm lahko zaljubljena le v en lik, k ga ta fnt igra. Ni pa vedno tko, ne rečm. Sam ponavadi.. • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
14.4.2012 8:58
Sorry, če bo zvenelo grobo ampak uprašaj se če ima to kak smisel?? Človeka tako v živo verjetno ne boš videla, ker je preveč oddaljen od tebe in pa to potem je težko kaka ljubezen.. Jaz bi prej rekel, da je tebi zelo všeč njjegov karakter.. Mar nebi bilo bolje, če bi si našla fanta iz svojega kraja?? Ker v temu ni prihodnosti samo razočarana boš..
• Someone.
• Od: 29.6.2010
15.4.2012 14:29
kk si lahk zalublena u enga ko ga nepoznaš oz. neveš če sploh obstaja ? • meandhe
• Od: 5.2.2012
15.4.2012 14:48
Razdalja je problem, za pravo ljubezen rabiš dotike,poljube,objeme.. pomoje si se samo zaljubila v njegov karakter. Najboljše bi bilo oz. jas bi na tvojem mestu končala to 'razmerje' in si najdla enega tipa iz bližnje okolice, oz. slo.
• PinkStar
• Od: 30.12.2009
18.4.2012 8:47
Sj mate prou..In ful sm že razmišlala d bi ga pustila..sam pol me čist usakič znova nekak preseneti in nimam pojma, kako bi to nrdila...kkšn nasvet? k se mi zdi d je z njim hujš kokr z mano..d bi jst ga pč lažje prebolela...
someone: hja...težko vprašanje a weš..wem d obstaja in use, ampk se je kr nrdill...tut jst sm prej zmer govorla d to sploh niso razmerja in kko se lah to nrdi..pa se je..glih men.. • lana28
• Od: 1.4.2012
18.4.2012 13:41
no če bi ga rada pustila, je odvisn od tega v kakšnem razmerju sta sedaj. če sta v ful dobrem (usak dan se menta, use si zaupata, poveš mu use o svojem dnevu, govoriš mu de ga maš rada in obratno .. ), pol bo hudo. če pa nista na tej ravni pol bo mogoče mal lažje.
mogoče bi ga res lahka mal uprašala če ma ta zveza sploh kak pomen, glede na to de se vidva ne vidta, pa nimata teh dotiku, pa poljubljanja pa to. res je de se lahka zajubiš v njegovo osebnost, ampak kljub temu da si vidva pišeta mogoče on ni tko pristen kot je v resnici. drugo je če se menta prek kamere in on se takrat nemore skrivat. ampak poglej,na svetu je tut že velik primeru, kjer sta se 2 iz različnih držav zalubla in sta skup, ampak long distance relationship je zeeelooo težko obdržat. že če maš fanta iz drugega konca slovenije je težko. mislim de bi blo najboljš de se vidva o tem pogovorita, in če res nemorta bit narazn, pol se pa dobita enkrat, de bota vidla če je feelin enak v živo .. no to je vse kar bi povedla velik sreče • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
18.4.2012 14:04
js sm iz lublane pa mam tipa iz logatca in že to je men osebno dost mučno.
in ja. tut js sm šla čez to. biu je iz amerike. in ni biu tak da bi karkol fejkou al pa karkol. pomojm ne. sam vrjetn se lih nikol nauva vidla, kaj šele da bi mela zvezo. glede tega da ga pa pustiš... men se sploh ne zdi da bi ga pustila, ker to ni zveza. zveza je ujemajoč karaktr, mau videza in velik objemou in poljubou. js čist vem kako ti je. ampak k dobiš enga taprauga fanta, ti bo še bolš. ti rečm • sheila
• Od: 15.4.2012
19.4.2012 18:06
ma pomoje je pa zelo odvisno od usakga posameznika.. js poznam punco iz slovenije, ki ima fanta iz nizozemske. sta se tudi spoznala prek spleta in se ujela. zdej se pa provata cimbolj pogosto vidt.. ponavadi se med prazniki dobista, pride on sem ali pa gre ona tja. in zaenkrat jima uspeva. sta pa skupej kej vec kot eno leto semizdi..
ne vidm razloga zakaj nebi poskusla ce misls da si (sta) zadosti mocna.. kr js vem zase, da mi nebi uspelo. nismo pa usi enaki |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.