jaz mu pisem srcka, on ne odpise srcka

timetoshine • Od: 26.11.2011 • Prispevkov: 2
jaz mu pisem srcka, on ne odpise srcka 26.11.2011 21:38
pač.. na fbju sm se začela ment s tipom. ful je lep in uredu po karakterju.
tut po kamerci sva se menla. in cpoznam ga online tko 3 tedne. ce se ne menm z njim en dan me ubije. neki mi pomen. usec mi je. sam nevem kaj nj nrdim, vem d ga morem bol spoznt in use. sam kaj nej zdej nrdim dobila se bova u lj na kavi, to je zmenjeno. sam kaj nej nrdim do tkrt. js njemu pomoje nism usec. mu pisem srcka. ne odpise srcka, lupcka tut ne. nikol on ne klikne. sam se hoce pogovarjat zmano. kr mi skos odpisuje. in tko nevem fak kaj da nrdim ? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: jaz mu pisem srcka, on ne odpise srcka 26.11.2011 21:44
Joj punce. Moški če pač nekaj ne naredimo še ne pomeni ne vem kaj. Če ne odpišemo, še ne pomeni, da smo mrtvi... =P. Kakor koli. Pač pomojem si mu všeč pa to samo pač glih nene smajlekov piše; ali pa se drži tistih ta standrdnih. Mogoče te ne klikne ker te noče nadlegovat ali pa je sramežljiv in čaka, da ga ti klikneš. Kaj pa do takrat deli: ne vem tak kot vedno do zdaj. Meni se z njim. Pa mogoče preden greš na kavo si zmisli kakih par tem o čem bi se lahko menla (da če je mogoče sramežljiv/ bolj tih, da mu nebo blo glih treba tak leda prebit. Ali pa?). Kakor koli... Upam, da bota uživala ob kavi =).

Lep pozdrav.
Re: jaz mu pisem srcka, on ne odpise srcka 27.11.2011 16:34
se čiz strinjam.. če že sam pogledaš.. ženske welikrat pišete srčke te šramkote ipd šit XD.. če tipo tega ne dela lih neki pogost tut ne morš rečt da te nima rd.. mislm zj če ti ne odpiše je manše od tri pa tut ne morš predwidewat da te ne mara.. to da se welik pogowarja s tabo pa da se dobita ma welik wečji pomen od dweh simbolou na kompu..
Re: jaz mu pisem srcka, on ne odpise srcka 27.11.2011 16:50
ahjoj.. se čist strinjam z vama ^^
če ti srčka ali pa tistega lupčka ne odpiše ne pomeni da te nima rad al karkol . sam je najbrž mau bl sramežljiv al pa kej anee. =P
tko da nč skrbet. :33

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.