Spredaj bi si pustila dolge lase• evek13
• Od: 30.5.2011
Spredaj bi si pustila dolge lase
6.11.2011 12:23
hay... amm js mam eno vprašanje in bi mi zlo pomagal če bi kej pokomentiral al pa dal kake linke..pač js bi si spredi pustila dolge lase do takrat je še pa doooolga doba in si bom mogla nekak frufru spenjat ..zdej ja, sej si spenem kdaj tko nazaj sam nočem bit usak dan ista..zlo bi mi pomagal...Hvala* PS: no bad coments! • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
Re: Spredaj bi si pustila dolge lase
14.11.2011 17:49
?au!
lahko si celotne lase spne? u ?op, uporabi? kake ?pangice pa si spne? na stran.ali pa naredi? svaljk iz las(kokr ?e si lase kdaj navija? na prste).za na stran lahko uporabi? tudi lak za lase zdej linke sm gledala pa mi vr?e res velzga vn in pejdi sam na strica googla pod slike pa tm napi?i pa bo? najdla ekipa TMM |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.