Pomoč; kapa• cebelca14
• Od: 13.12.2008
Pomoč; kapa
1.12.2011 20:55
Lep pozdrav! imam eno res pomembno modno kriiizo :/ namreč, je kater doma blizu Ljubljane- Rudnik in mi je pripravljena storiti res ogromno uslugo, za katero bo seveda bogato poplačana?
Torej če povem celo zgodbo na dolgo in široko: letos sem si v New Yorkerju kupila rjavo kapo, s cofki na glavi.. postali sma najboljši prijateljici in vsi so bili navdušeni nad njo.. pred dvema dnevoma pa se mi je zgodilo, da sem jo pozabila na vlaku in kljub neštetim klicem na vse železnipke postaje, mi je ni uspelo dobiti nazaj.. To me sedaj muči že dva dni, zato sem danes klicala v skoraj vse New Yorkerje v Sloveniji in končno se je ena takšna kapica še našla v Ljubljani.. ker pa sem iz okolice Velenja, in še brez vozniškega izpita, sedaj potrebujem pomoč.. in sicer, da bi ena šla tja mi jo kupila in poslala po pošti.. seveda, bi tudi jaz njej poslala denar za kapo in stroške s poštnino, pa še kakšno lepo darilce zraven. Rezrevacija na kapo pa traja le dva dni, tako da če mi ne uspe, se v soboto usedem na vlak in si grem ponjo :/ PROOOSIM za pomoč, več informacij pa na zasebnem sporočilu. Vsake pomoči bom neizmerno vesela. Vaša čebelca;*** _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.