Imaš težave?

abcdefghijklmnoprstuvz • Od: 15.8.2011 • Prispevkov: 99
Imaš težave? 24.11.2011 21:11
Če maš težave alpa rabš kirga k bi ti svetovau pejt na to povezavo [link] tu je moj formspring Very Happy sam res ti bom pumagala in svetovala tku d kr pište če bo kjr kej potrebvou! sm vm na voljo!
Re: Imaš težave? 25.11.2011 14:32
kej je tle fora? drgač pa folk kr sprašujte mam že 15 odgovorjenih vprašanj!!
loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Imaš težave? 25.11.2011 17:32
a jih lohk napišš? mogoče mi bo kej prou pršlo Very Happy
Re: Imaš težave? 25.11.2011 19:05
ja pejt pogledat na to povezavo : [link] use sm že odgovorila, zej je že 19 vprašanj Very Happy
loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Imaš težave? 26.11.2011 23:03
hvala! Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Imaš težave? 26.11.2011 23:39
Saj je vredu, da hočeš ljudem svetovat ampak oprosti, da to rečem: po moje (ne me narobe razumet) si še premlada za to. Premalo izkušenj... Tako, da je boljše, da več ljudi nekomu z nekaterimi stvarmi svetuje kot pa samo eden (mislim če so vsi neizobraženi v psihologiji tako rečeno...). Recimo primer, ki sem ga do zdaj zasledil na tvoji strani, ko nekdo sprašuje kaj naredit ker njen tip/prijatel ma neko težavo in noče povedat. Lej lepo je, da kdo hoče pomagat prijatlu, samo ni glih pametno, da svetuješ, da probajo izvedet kaj je. Ker ponavadi ti ljudje ne iščejo pomoči in se skrivajo sami vase. Kar pa naredi stvari težje je to, da drugi ljudje rinejo v njega... Za take primere je pomojem boljše če se jih lepo vpraša če želijo o tem govoriti in če nočejo jim rečeš, da če bodo kdaj hoteli so vedno pri tebi dobrodošli... Dosti boljše kot pa rivanje v človeka.
Začel sem se smejat na vprašanje: zakaj so moški prasci. Čiso narobni odgovor. Zarad pobertete in teh zadev... Hah. Moraš upoštevat, da je mogoče bila ta punca ki to sprašuje v zvezah z različnimi tipi, ki so jo izkoriščali ali kaj podobnega. Mogoče je bil njen oče da jo je pretepal in to zraste v podzavesti kot otroku in si podzavestno išče tipe ki se tak obnašaji in pol na koncu misli, da so vsi tipi prasci... Več zornih kotov je... Tolko stvari je možnih... Samo zaradi enega stavka nemreš ne vem kaj človeku svetovat.
Ne zamerit ampak rekla si: Kr vidm da velik folka potrebuje strokovno pomoč. Hmm ja, strokovno pomoč. Glej psiholog mora pacijenta če se tako izrazimo poslušat in ustvarit obroč zaupanja, v katerem pacijent lahko zaupa svoja čustva in stvari po katerih psiholog presodi za kaj gre in ga proba tako rečeno pozdraviti. Toraj svetujem ti, ker opažam, da maš kdaj pa kdaj take bolj odgovore, da se nebi kaj fejst spuščala v te vode (v smisli preko interneta in takšnega znanja), ker ne veš točno za kaj gre v teh primerih in lahko narediš mogoče komu še večjo škodo kot je, z tvojim svetovanjem. Svetujem ti, da začneš brat kakšne psihološke knjige ali kaj takega - lahko spremljaš kakšne internetne strani kot so: [link] ali podobno. Sklepam, da si stara tam 14+ in imaš res premalo izkušenj za takšne stvari. Ne vzami tega kot graje ali pa osebno ampak kot nekakšen napotek =). Upam, da nisem preveč tečen in to je samo moje mnenje...
Re: Imaš težave? 27.11.2011 20:21
Ja lej.. veki ma mnde ist mnenje k ti sam nekter so pametn pa mnenje obdržijo zase. tko d ti bi tut lh tu naredu drgač pa HF ^^
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Imaš težave? 27.11.2011 20:40
Tisti niso pametni ampak nespametni. Nimam rad, da ljudeje mislijo kak lahko rešijo drugim življenje preko nekega internet svetovanja (mislim sami). Jezus... Eh kaj se sploh sekiram. Zdaj pa neham težit... Fajn se mej =P
Re: Imaš težave? 28.11.2011 2:03
sj bi lahk sam direkt rekla da ti ni šeč njegou komentar.. mislm da je welik bolš če izrazš swoje mnenje k pa da ga zadržiš ker nekomu nebi blo šeč..
Re: Imaš težave? 28.11.2011 17:58
uff kritik pa ne prenesemo najbolš a? pomoje tut ti rabš kšno pomoč, da znaš sprejet drugačna mnenja Wink drugače se pa v popolnosti strinjam s tabo Pačupa. kar je res je res.
in nebi se neki v zvezde kovala na tvojem mestu, ker mislim da ti se. Pa brez zamere Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.