POVEJ KAR MISLIŠ TI !!!

Takatara • Od: 12.11.2011 • Prispevkov: 10
POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 12.11.2011 19:28
Heej.

mam en problem..

stara sm 17 let, pa še nism NIKOL mela fanta.( in žvalila se tut nism ). in zdej si mislš: spet tema o teh decih in ljubezni. Wink sm mene res zanima kako je bit zaljubljen..use moje sošolke so mele al pa majo fanta, sm še jst ne.. pa kukr jst vem se še noben ni zanimou zame, res da nezgledam stara 17, in da nism tok lušna. ampk useen. učasih se uprašam zakaj je prou mene to doletel, k učasih se res mau zasekiram zato.k se moja najbolša sošolka skoos med poukom dopisuje s svojmu tipom in pol men govori kolk lepo se mata pa kolk je zaljubljena... Rolling Eyes nevem.. mrde fante mot na men to da igram harmonko, sm trenirala nogomet pa, sm is kmetije, in ne mažem se tuuk velik.. rees nebi vedla.. in počas me je začel skrbet, da nebo nikool nč. Crying or Very sad dost mi jih je blo že ušeč, sm nikol ni blo nč, nč, res NIČ.. Proosiiim kej napište, pa pomagite.. k jst sm res že CIST OBUPALA Exclamation Exclamation
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 12.11.2011 20:04
ej,verjemi da se bo slej ko prej kaj zgodlo Very Happy
jaz sem v zadnjih mescih doživela več kot v vseh prejšnih 17+ let skupaj.
in ne.. nisem grda al pa kaj, ampak zvečer nisem nikam hodla in doma za zvezki valda da se nič ne more zgodit Razz

tak da samo vun je treba it!
pa ne rabiš fanta Wink
mlada si še, znori se, flirtaj in pleši z večimi fanti, dost se smej pa hecaj pa bo vse kul Very Happy
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 13.11.2011 19:35
Takatara pravi:
Heej.

mam en problem..

stara sm 17 let, pa še nism NIKOL mela fanta.( in žvalila se tut nism ). in zdej si mislš: spet tema o teh decih in ljubezni. Wink sm mene res zanima kako je bit zaljubljen..use moje sošolke so mele al pa majo fanta, sm še jst ne.. pa kukr jst vem se še noben ni zanimou zame, res da nezgledam stara 17, in da nism tok lušna. ampk useen. učasih se uprašam zakaj je prou mene to doletel, k učasih se res mau zasekiram zato.k se moja najbolša sošolka skoos med poukom dopisuje s svojmu tipom in pol men govori kolk lepo se mata pa kolk je zaljubljena... Rolling Eyes nevem.. mrde fante mot na men to da igram harmonko, sm trenirala nogomet pa, sm is kmetije, in ne mažem se tuuk velik.. rees nebi vedla.. in počas me je začel skrbet, da nebo nikool nč. Crying or Very sad dost mi jih je blo že ušeč, sm nikol ni blo nč, nč, res NIČ.. Proosiiim kej napište, pa pomagite.. k jst sm res že CIST OBUPALA Exclamation Exclamation
uglavnm povem ti da sva čist na istem sm str 17 pa tud še nč nism meu (par kissu) pa je blo to to, pa tud harmonko špilam... ej neki ti povem s tabo vrjetn ni nč narobe, povem ti da k boš dubla fanta bo on ponosen na to da ti špilaš in da si taka kokr si, tud jst sm se dost sekiru pa sm ugotovu da to nič ne pomaga tko da brezveze se sekirat zrd tega!! hmal boš 18 in parkrat boš šla vn in ga boš mela zihr!!tko da ti kr naprej špili harmonko pa ne misli da je to kej narobe!! vsak čs se bo najdu kkšn... mimgrede kolk časa pa že špilaš?? Wink
Takatara • Od: 12.11.2011 • Prispevkov: 10
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 13.11.2011 21:58
Hvalaa za pomoč.

keep out dobri 2 leti že igram.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 16.11.2011 0:44
hehe harmonka pa res ne more met nč pr temu no.. ^_^
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 18.11.2011 21:06
tut to da si s kmetije nima veze. važn je karakter (;
13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Re: POVEJ KAR MISLIŠ TI !!! 18.11.2011 21:21
Mal več samozavesti pa bo;)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.