neki v zvezi s športom, hrano in hujšanjem :P• disketa
• Od: 26.7.2009
neki v zvezi s športom, hrano in hujšanjem :P
11.8.2009 22:34
mene me pa zanima, če telesu kaj koristi, če naprimer ne jem nevem kako zdravo, pač tisto ker je na voljo (danes sem recimo pojedla nekaj ocvrtih sardel pa 2 palačinki, 4 nektarine, za večerjo kozarec mleka.. ) in vsak dan naredim s kolesom približno 15 km, nekaj tudi v klanec?
ker pri naši hiši je tako- ješ, kar je na mizi, ne kompliciramo s hrano, ker je mamin fant kuhar in se mu res ne da kuhat še doma, zato najpogosteje pripravi kaj na hitro, mama pa itak dela in ne more pripravljat kosila. in me res zanima, če se pol s kolesarjenjem pokuri več kalorij, kot sem jih vnesla, al se to lih lepo izniči? sicer pa ponavadi zvečer grem še s kolebnico skakat xP no torej, da čujem vaše "strokovno" mnenje • Mayth
• Od: 3.8.2009
Re: neki v zvezi s športom, hrano in hujšanjem :P
11.8.2009 23:02
če res nardiš 15 km in ne pretiravaš s palačinkami in takm usak dan jih sigurn več pokuriš • disketa
12.8.2009 12:19
bleh.. teka ne maram x3
sploh pa bo itak kmalu šola in nas bojo spet terali po stadionu xP • Green
• Od: 6.8.2009
12.8.2009 12:31
jaz pojem vse kar vidim hahah • disketa
12.8.2009 14:13
Green pravi:jaz pojem vse kar vidim hahah
ja ma jaz ne zdržim brez hrane.. pač sej ne da sem debela, 152 cm pa 43-44 kg, ampak ne bi rada, da se to začne nalagat, ker niti ni zdravo za telo.. pa malo bi ga lahko preoblikovala no.. mi pa ni zdej cilj, da bi zgubila kilažo ker je lih taprava • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.8.2009 17:10
zdravo že ni, da ješ npr skoz pohano pa čips pa kokice pa toto sra*je..
to se tak moreš sama odločit.. če boš kolesarla kako uro vsak dan, se ti pomoje nebo TAK poznalo.. itak se ti bo pa več, če bi jedla normalno in ne samo "slabo" hrano.. aja pa to bo zaj šok za telo, če bi kr naenkrat zaj pune jedla.. če se pa HOČEŠ zredit, pol pa delaj tak ja.. samo se moreš res vlko s športom ukvarjat, ker pol ti bo samo v špeh šlo.. to pa ni glih lepo za videt ne.. vsaj ne preveč • disketa
13.8.2009 18:30
PorceLan pravi:zdravo že ni, da ješ npr skoz pohano pa čips pa kokice pa toto sra*je..
to se tak moreš sama odločit.. če boš kolesarla kako uro vsak dan, se ti pomoje nebo TAK poznalo.. itak se ti bo pa več, če bi jedla normalno in ne samo "slabo" hrano.. aja pa to bo zaj šok za telo, če bi kr naenkrat zaj pune jedla.. če se pa HOČEŠ zredit, pol pa delaj tak ja.. samo se moreš res vlko s športom ukvarjat, ker pol ti bo samo v špeh šlo.. to pa ni glih lepo za videt ne.. vsaj ne preveč meh ne štekaš.. fora je v tem, da bi jaz ful rada jedla zdravo hrano, brokoli, cvetačo pa te fore, ampak pri nas ni te možnosti, ker maminega fanta ne briga za prehrano.. se ravna po načelu "vse je dobro za drek štukat".. sama pa si tudi ne morem kuhat in imet obrokov samo zase.. to preprosto ni mogoče, če se družina nonstop baše s palačinkami, nutello in podobnimi packarijami. pa sej ne, da jem vse, kar jejo oni.. če nimam PMS-ja jem dokaj zdravo • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.8.2009 18:59
disketa pravi:
PorceLan pravi:
zdravo že ni, da ješ npr skoz pohano pa čips pa kokice pa toto sra*je..
to se tak moreš sama odločit.. če boš kolesarla kako uro vsak dan, se ti pomoje nebo TAK poznalo.. itak se ti bo pa več, če bi jedla normalno in ne samo "slabo" hrano.. aja pa to bo zaj šok za telo, če bi kr naenkrat zaj pune jedla.. če se pa HOČEŠ zredit, pol pa delaj tak ja.. samo se moreš res vlko s športom ukvarjat, ker pol ti bo samo v špeh šlo.. to pa ni glih lepo za videt ne.. vsaj ne preveč meh ne štekaš.. fora je v tem, da bi jaz ful rada jedla zdravo hrano, brokoli, cvetačo pa te fore, ampak pri nas ni te možnosti, ker maminega fanta ne briga za prehrano.. se ravna po načelu "vse je dobro za drek štukat".. sama pa si tudi ne morem kuhat in imet obrokov samo zase.. to preprosto ni mogoče, če se družina nonstop baše s palačinkami, nutello in podobnimi packarijami. pa sej ne, da jem vse, kar jejo oni.. če nimam PMS-ja jem dokaj zdravo aaia.. to pa je druga pol ja saj to je logično po eni strani, da se mu nea da pol kuhat še doma, če je že celi dan kuhal ne.. tu ti pa jas al pa kdo drug tak nea more pomagat.. če bi jas bla na tvojem mestu bi se verjetno z mamo zmenla, da bi ona njemu kaj rekla naj še kaj drugega naredi.. (nevem jas kak je pri vas no).. dugače pa pač nekaj malega tistega pojej kaj naredi, pa si drugo kupuj.. (čeprav nevem kaj, da bi blo kolko tolko zdravo-kupljeno • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
13.8.2009 19:22
al pa kosilo in večerjo ješ z njimi, vmes si pa sama kej vzameš, pa je lahko tud kej bol zdravega, npr. sadje, kaki jogurti itd.
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
13.8.2009 19:44
pa jej kar je, ker to grez use vn če res tok kolesariš. Itak je use zdravo če po pameti ješ, dvomim pa da usak dan isto ješ. Pa ziher ne kupujete use pa tisto kupleno skos jete. Js žrem čez ceu dan, pa zgleda da gre use vn čez dan._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pa3cia
• Od: 27.7.2009
13.8.2009 22:55
Disketa, če bicikliraš maš vrjetn presnovo čist vredi oz. se ti bo izboljšala (če se ti še ni), tak d se ne sekiri ka ješ, važn je d ti je okusno.(no, pr pridobivanju mišic je pa res, da so pomembne bolj beljakovinske jedi)
Sicer pa je velik bolj pomembna osredotočenost na športanje pa miganje, kot pa na hrano:) sej jemo za to, da živimo, ne pa živimo za to, da jemo. Velik užitkov pr kolesarjenju in oblikovanje postavce:) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.