Soli mi pameeeeett! -.-""""""&

NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Soli mi pameeeeett! -.-""""""& 29.11.2011 16:57
Evo.
Mrzim, ko mi ena frajla samoušečna zače razlagat, ka delam narobe, pa kk bi to mogla delat.
Mrzim, ko me obrekuje okol ko hijena -.-"
Mrzim ka me ponižuje, zaničuje in nwm ka še use počne.... Sad
In ja. Neki je državna prvakinja v hip hopu in misli, da je središče sveta. Mislim, z nekom se pogovarja in začne plesat?! Halo? js ji neki razlagam, ona gleda nekam za mojo ramo pa izvaja neke bedarije z rokami.... -.-" Res.
Kaj nej nardim? Ker mi res zna uničit dan. In težko jo prenašam.
loveBLACK • Od: 11.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: Soli mi pameeeeett! -.-""""""& 29.11.2011 17:09
nared se, d jo ignoriraš, al pa se še ti začneš hvalt, če si pr kkšni stvari bolša od drugih Very Happy
najbolš pa je, če ji rečš, da ti gre na živce in nej že neha. to učash ne uspe, zato jo lahka začneš tut oponašat (če se ti to zdi pametn), ni pa prou dobra ideja Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Soli mi pameeeeett! -.-""""""& 29.11.2011 22:24
obrn se okol.. ne posluši je.. ne ukwarji se z njo.. to jo bo bl ob žiuce sprawl k karkol druzga..
Re: Soli mi pameeeeett! -.-""""""& 29.11.2011 22:30
sm mela tdi js take probleme. pol smi je pa en dan utrgu film in sm ji use u faco poveda. in pol so mi začeli pritjrvat tudi drugi folk in k je vidla da gre večini na žiuce se je mal umjrla, sam nikoli na pa prou nehala. pač človeka nmoreš spremenit ne. js ti svetujem da ji poveš direktno use kar si misliš in ja igorirej jo Very Happy
uso srečo ne Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.