Starši -kreganje-težave--.--

lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Starši -kreganje-težave--.-- 15.11.2011 20:37
Hej. Sm 13 letna punca k se velik krega iz staci.-.-''
1.Mam tipa čeprou doma nevejo. skp sva že pou leta. On je od mene stran 60 km zto do njega hodm iz vlakom med šolo. In obratno. Doma nevejo ker si sama pišem opravičila:$
2. Umru mi je frend. To doma vejo ker sva se večkrat vidla, po sob mam nalimane njegove in najne slike tko da to vejo. Iz fotrom sva se pred začetkom šole zmenla da če dobim šut da mi bo uzeu komp. to sm sam predlagala.Ker hočm bit ta let bolša v šol da bi lhko šla na medisko. od kompa sm preveč odvisna prznam. Nemorm brez nega. No ja. In pol 1 mesc k je bla že šola mi je umru frend.Počivaj u miru:'( prejokala sm noči. nism se učila nism se zbrala, prešrpcala sm več dni skupi blo mi je usen tut če zvejo. Nato sm dobila 1. Doma nepovem ker nočm da mi uzamejo komp. sej tok bi že razumel če bi rekla da se nemorm zbrt da nej dojamejo da mi je umru bf in da negre. sam usen.
3. Mat hočm povedat za tipa ker špricanje šole in zrd tega nerazumevanje snovi se mi zdi bv. Kko ji nej povem? Bo razumela.? -____-''

PROSM.
loveilicic • Od: 17.6.2011 • Prispevkov: 21
Re: Starši -kreganje-težave--.-- 17.11.2011 16:37
Najbolše bo če jim poveš vse po resnici Embarassed
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Starši -kreganje-težave--.-- 17.11.2011 19:03
Au... Ja... Povedat boš morala. Za slabe ocene slej ko prej zvejo, veš? Razz
Jaa... Pomoje ji lahko poveš zanj... Mislim da bo razumela Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.