love & friends

mrsCeh • Od: 21.8.2010 • Prispevkov: 16
love & friends 23.12.2011 19:16
Heei Very Happy

em... mam en problemček. in gre tko: pred približno dvema letoma sn bla z enim tipom skup. in zdej sva se ignorilala ves ta čas, pač kaki pozdravček tu pa tam, ker hodiva na isto srednjo. ta čas pa se je on začel družit z mojo sošolko. ta je bla prej ful dobra prijatlca z mano in zdaj je tudi z mojo bf.. Zdaj se sicer ne druživa kaj dosti kot prej, kak pa kdaj ko nas je več '' na kupu '' al pa kaka pomoč pri učenju ip. Smile in vsi mi že namigujejo da naj bi bla ona z mojim bivšim skp -.- , tudi jaz zdaj opažam da se že kaka 2 meseca pogosto pogovrjata in ful smejita . na začetku šolskega leta mi je zatrdila da naj bi bla samo prijatelja. Sicer se več ne sekiram zanj pa tko, sam vseen nwm kaj si misli da je. če mi tega ne upa povedat tega v obraz! Ali slučajno čaka da jo sama pridem vprašat? >.< ... pač hočem slišat vaša mnenja, izkušnje ipd. ..

Pa lepe praznike vseeeeeem! * Wink Smile
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: love & friends 23.12.2011 19:29
moje mnenje je da ju pustiš pri miru... sej če do biušega ne čutiš nič ni treba da se umešaš... pusti ju in če bosta imela željo da povesta, da sta npr. v zvezi bosta že povedala Smile uživaj u počitnicah Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.