Gimnazija Ledina, Gimnazija Jožeta Plečnika-šuba• xyxo
• Od: 30.9.2011
Gimnazija Ledina, Gimnazija Jožeta Plečnika-šuba
12.11.2011 16:24
heeeej jz sm 9.klas pa mal zanima o teh dveh gimnazijah..kakšni so prfoksi, a je ful težko, kakšn je folk gor pa mal tko.. pa kero mi bolj priporočate? havefun:* • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: Gimnazija Ledina, Gimnazija Jožeta Plečnika-šuba
12.11.2011 17:56
directioninfection pravi:heeeej
jz sm 9.klas pa mal zanima o teh dveh gimnazijah..kakšni so prfoksi, a je ful težko, kakšn je folk gor pa mal tko.. pa kero mi bolj priporočate? havefun:* ohh.....no kr sm ravno na šubi ti pa lahk mal povem ane:).....foksi..hmm....men osebno so čist okej...pač je tut odvisn kako si sam nardiš...pač kakkšn vtis nrdiš na fokse.....če si pr pouku okej pol ne bo nobenih problemov z njimi...če delaš probleme bojo problemi tut bli....lej na usaki sql je tko da je neki foksov čist zakon...ostali ti pa glih ne sedejo ane.....men so kul....pa z njimi se da res vlik zment...mislm jih ustavš na sred hodnika pa ti bojo pomagal...no men so do zdej še vedno......če je težko....jah na gimnazijo greš ane....mislm ni neki najlaži a veš.....dost se je za učit razn če kokr tok sprot delaš.....lej na kerokol gimazijo greš je težko.....pač kdaj pa kdaj je treba buklo uzet v roke pa je ane....mislm da kle res ni razlike kje je težje.......folk.....jst mislm da so kul....čeporu nej bi šuba slovela po tem da nej bi mela gor same fancy **** (tko mi je en enkrat prbil) ni res....mislm lej ja so kkšne barbike, maš emote, maš rokerje, par čefurjev in to je to....zlo raznoliko....sam kokr jst folka na šubi poznam je men čist kul.....pač kaj ti prčakuješ pa kakkšna oseba si....jst k sm bla vedno čudak pa to se družm bol s takimi preprostimi pač k men sedejo....ne se silt v neki če ti ni kul ane....mislm me je folk fajn.....kero ti bol priporočam??....ja D da mojo ane...ŠUBA JE ZAKON......pač men ane...sam ti jo itak priporočam.....odločitev je pa na teb ane.....lej sej bojo še informativci...prid...si oglej...pol pa mal spuroč kam greš.....če te še kej zanima pa praši • xyxo
• Od: 30.9.2011
Re: Gimnazija Ledina, Gimnazija Jožeta Plečnika-šuba
12.11.2011 23:03
30stm pravi:
directioninfection pravi:
heeeej
jz sm 9.klas pa mal zanima o teh dveh gimnazijah..kakšni so prfoksi, a je ful težko, kakšn je folk gor pa mal tko.. pa kero mi bolj priporočate? havefun:* ohh.....no kr sm ravno na šubi ti pa lahk mal povem ane:).....foksi..hmm....men osebno so čist okej...pač je tut odvisn kako si sam nardiš...pač kakkšn vtis nrdiš na fokse.....če si pr pouku okej pol ne bo nobenih problemov z njimi...če delaš probleme bojo problemi tut bli....lej na usaki sql je tko da je neki foksov čist zakon...ostali ti pa glih ne sedejo ane.....men so kul....pa z njimi se da res vlik zment...mislm jih ustavš na sred hodnika pa ti bojo pomagal...no men so do zdej še vedno......če je težko....jah na gimnazijo greš ane....mislm ni neki najlaži a veš.....dost se je za učit razn če kokr tok sprot delaš.....lej na kerokol gimazijo greš je težko.....pač kdaj pa kdaj je treba buklo uzet v roke pa je ane....mislm da kle res ni razlike kje je težje.......folk.....jst mislm da so kul....čeporu nej bi šuba slovela po tem da nej bi mela gor same fancy **** (tko mi je en enkrat prbil) ni res....mislm lej ja so kkšne barbike, maš emote, maš rokerje, par čefurjev in to je to....zlo raznoliko....sam kokr jst folka na šubi poznam je men čist kul.....pač kaj ti prčakuješ pa kakkšna oseba si....jst k sm bla vedno čudak pa to se družm bol s takimi preprostimi pač k men sedejo....ne se silt v neki če ti ni kul ane....mislm me je folk fajn.....kero ti bol priporočam??....ja D da mojo ane...ŠUBA JE ZAKON......pač men ane...sam ti jo itak priporočam.....odločitev je pa na teb ane.....lej sej bojo še informativci...prid...si oglej...pol pa mal spuroč kam greš.....če te še kej zanima pa praši ookej, hvala ti fuuulll(: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.