kako ga naj prepričam v zmenek z mano?• tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
kako ga naj prepričam v zmenek z mano?
25.1.2009 16:37
zdravo vsem zaljubljenim puncam pa tudi ostalim puncam.
js sem noro zaljubljena v fanta, ki je pa dost daleč stran od mene doma. in zanj to predstavla težavo. ali je pa samo izgovor,drugače sem mu že povedala, sam je reku da sva predaleč ampak to ni ovira... kko nj ga naštimam da bo prstou na zmenek z mano? kaj pa če ga vprašam, če bi hodu z mano, je preveč vsiljivo' djte mi pomagat, prosim.. • vanci
• Od: 19.10.2008
Re: kako ga naj prepričam v zmenek z mano?
27.1.2009 21:00
hai [:
no jaz bi ga na tvojem mestu vprašala , zakaj je razdalja ovira :] pa če bo ti dau dber razlog je res to če ne pa žau nvm kaj si misli pač .. drugače pa velik sreče [: • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
k
31.1.2009 12:01
hvala za srečo...
ma se je že tolko stvari tačas naredil, da ne vem več a ga ljubim a ga sovražim, ali oboje ma sva sam frenda in mi je dost, ker všeč mi itk nisem • Pix
• Od: 14.1.2009
4.2.2009 21:35
ja če se še nista vidla, ga reč če pride k teb pač v mesto da gresta na pjačo pa da se vidta ane..
pač prijatelsko da se bols spoznata. Pol pa pač flirti al neki XD učas ni dobr rečt "a greš na zmenk zmano" ampak ga prek ovinkov spravš, da greta skp vn . šalalala deluje • AnGeL
• Od: 9.2.2009
9.2.2009 20:48
em ..lei pomojem se sam zgovorja na razdaljo...
na tvojem mestu bi ga jst uprašala če mama kake možnosti da sva skupi tk boš seii vedla kje si.. probi mogoč se donese... drgač pa jst take tipe ko se skoz kr neki zgovorjajojo..na bedne razloge kr ****...sei je vlk tipom na svet..eden se bože najdu da bo men ušeč.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.