Nepopisna bolečina je iz dnava v dan hujša

lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Nepopisna bolečina je iz dnava v dan hujša 1.11.2011 23:38
Uroš.!
Danes je dan mrtvih. Dan posvečen tudi tebi. Z nami ta ni že 25 dni. Iz dneva v dan nam je težje. Ni več tvojega nasmeha,tvojih nasvetov, tvojega popolnga glasa ni te več. Ob prizadevanju z realnostjo je vedno težje. Veš Uroš kako boli ko se vpišem na msn in si že 25 dni nedosegljiv. Brezupno čakam da bo pisalo da si dosegljiv toda notri v sebi vem da je to nemogoče. Iz dneva v dan je več vprašanj zakaj ravno ti, zakaj tiste sekunde, zakaj zakaj .. Čakam na osebo ki mi bi lahko to pojasnila toda te osebe nebo. Ostalo bo na 1000 vprašanj nepojasnjenih . Veš Uroš sanjam te iz dneva v dan v šoli o tebi pišem spise in baje se vidi da je moj srčk zlomlen. Ob izgubi tako dobrega prijatelja se to ne čudim. Veš kako zelo boli ko vidim osebe ki jokajo za teboj ? Najbolj me zaboli ko vidim tvojo sestro, Gregorja.. Uroš kako nej ti povem kok te mam rada.? ? NEVEM. Biu si za Barco. Velikokrat sva se kregala. Vsakič ko je dal real zadetek sem se zadrla. Ti si se samo smejal.. A vseeno zadnje besede na koncu tekme so bile vedno iste '' jači so zmagal .Js te mam pa rd. '' *_________________* ;$
Veš Uroš kako pogrešam tvoj glas? No ja lahko bi rekla da pogrešam -TEBE.!
Zakaj si odšel ravno ti ? Si sedaj v nebisih ? je tam res use tako lepo ? UPAM. Kajti tebi privoščim use najlepše.
Na dan ko smo te zadnjič videli kako nemočne ležiš se nam je paralo srce. Prejokali smo na tisoče iskrenih solz. Veš Uroš če bi ti po resnici rekla bi rekla lahko samo da si zelo želim da se kmalu vidiva. Takrat bova spet eno.! PRIJATELJA FOREVER.! Se spomniš teh besed.? Js se in vedno se jih bom!
Nepozab še to : RADA TE MAM!
-sarčika. (Dobr si vedu da mi gre tkole na k**** amak usen si ustraju in zate sn bla sarčika.)
Pogrešam te! <33333333333333333333:****
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: Nepopisna bolečina je iz dnava v dan hujša 7.11.2011 21:24
joooj kak lepo si to napisala...me je kr malo stisnlo pri srcu ;S <333

Še enkrat iskrene sožalje....R.I.P. Uroš Sad(
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Nepopisna bolečina je iz dnava v dan hujša 7.11.2011 23:34
tole je blo pa res tok lepo napisan.....potočila par solzic ob samem branju in kokr berem je bil očitno zlo dobr člouk ki ga na žalost nism poznala.....jst tut še enkrat...R.I.P. ....čeprou ga ni fizično ob teb....ga maš v spominu, v srcu...okol sebe...sej bo:)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Nepopisna bolečina je iz dnava v dan hujša 8.11.2011 18:14
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.