Na katero srednjo šolo naj grem?

vesnakozuh • Od: 18.8.2011 • Prispevkov: 10
Na katero srednjo šolo naj grem? 29.10.2011 23:14
No stavr je v tem da nimam pojma kam naj grem v srednjo šolo! Šla bom v Celje ampak nwm kam xD. Ne me spraševat ka me zanima ker še sama nwm dobr tak da prosim za kakšne nasvete če bi se dalo Very Happy
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Na katero srednjo šolo naj grem? 30.10.2011 15:50
najprej se boš mogla pozanimat kere šole sploh so v celju pol pa se vsaj nekako približno zjasnit kaj te zanima. če pa se nekak ne moreš opredelit pa pač greš na gimnazijo .. to ti da kao nekaj več znanja in pol maš vse poti odprte za nadaljni študij .. samo je kr težko in moreš kar fajn delat .. no odvisno od posameznika. jaz zdaj za sebe govorim Very Happy odvisno je tudi kake ocene maš.. poleg tega pa če si zaj 9. razred bo v šoli še toooolko govora o teh šolah pa posamezne šole se vam bodo prišle predstavit pa socialna delavka vam bo svetowala tak da ne skrbet Wink pa še informativni dnevi bodo februarja .. res še maš ogromno časa da se odločiš Very Happy
vesnakozuh • Od: 18.8.2011 • Prispevkov: 10
Re: Na katero srednjo šolo naj grem? 30.10.2011 17:27
littlepig pravi:
najprej se boš mogla pozanimat kere šole sploh so v celju pol pa se vsaj nekako približno zjasnit kaj te zanima. če pa se nekak ne moreš opredelit pa pač greš na gimnazijo .. to ti da kao nekaj več znanja in pol maš vse poti odprte za nadaljni študij .. samo je kr težko in moreš kar fajn delat .. no odvisno od posameznika. jaz zdaj za sebe govorim Very Happy odvisno je tudi kake ocene maš.. poleg tega pa če si zaj 9. razred bo v šoli še toooolko govora o teh šolah pa posamezne šole se vam bodo prišle predstavit pa socialna delavka vam bo svetowala tak da ne skrbet Wink pa še informativni dnevi bodo februarja .. res še maš ogromno časa da se odločiš Very Happy

aja okej hvala Very Happy
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Na katero srednjo šolo naj grem? 1.11.2011 14:46
No ja js sm v cel zdej in sm tut ful gruntala na kero bi šla.. Fajne v šole v celj so: zdraustvena, medijska, okoljevarstvena, kemična, gradbena, predšolska pa še bi se najdla kera odsvetujem ekonomsko pa hortikulturo (vrtnarska).. Če pa maš tist povprečje vredu pa vse pa res nimaš blage veze te pa poit na gimnazijo ki so lava center pa kajuh
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: Na katero srednjo šolo naj grem? 2.11.2011 23:33
js ti bom za gimnazije povedla, kr hodim na gimnazijo. in če se res neboš mogla odločit kaj bi bla, tko kt js, ti pač preostane še sam gimnazija. Wink na izbiro maš Kajuh, Lava in Center.
USE KAR BOM POVEDLA NI NČ OSEBNGA. in so posamezniki, ki izsopajo iz množice ljudi o kerih js govorim. tko da me prosim ne napadat.

prvo kot prvo. ocene za vpis niso glih neki pomembne, kr sprejmejo vsakogar. večinoma ni nobenih omejiteu. sam če maš pa ti zdei u osnouni sam 2ke pa 3ke, pol je brezveze, aveš.

drugo. pravijo da se je treba FUL učit. to je odvisn od usakega posameznika. če so teb tipi bol pomembni od šole, se ti bo pač kopičla snou in se boš res mogla ful učit, en dan pred testom. če boš pa usak dan nardila nalogo, si enkrat prebrala kaj ste se u šoli učil, pol pa nebo nobenga problema. za teste pa sprašvanja si pa lepo napišeš švinglce in se UČIŠ iz njih, kr jih konc konceu neboš rabla pr testu, kr boš znala use. Wink

tretje. no zdei pa končn, kiro šolo ti priporočam.

*na gimnaziji lava, so tko bolj dijaki, ki so na gimnazijo šli res zato ker nimajo čist nobene blage veze kaj bi bli, pa taki bol popularneži, in tja so šli tut kr majo druga popularne frende pač na drugih srednih k so tut na lavi. tko da, če hočeš enkrat bit neki več u žiuenju, ampk se hkrati tut vn metat u srednejšolskih letih, pol pejt na lavo.

* če hočeš pa res neki postat u življenju, res neki pomembnga pa pejt na kajuha. js bi rekla da je na kajuhu use velik bolj na nivoju. tuki res velik dajo ne sam na učno izobrazbo ampk tut na duhovno. pač da nastanejo na konc dobri in srčni izobraženi ljudje. tuki they don't give two šits o tem kok si biu ti poularn učasih. kle se družiš s tistim k ti je ušeč, ne pa kir je popularn. in tko k hodiš po hodniku pa to, to ni nobene une slatke male al pa kakšnih čefurjeu, noben se ne meče vn, ljudje se normalno pogovarjajo. tkole u prvih letnikih pa tkoj vidiš kdo bo odpadu. sam pač če hodiš na kajuha si pa kr naenkrat luzer u celju. in social life ti tone. ti pa sam postajaš boljši človek.

* center bi pa rekla da je zadnje kar ti preostane. sei ne rečem da je slaba šola, ampk nekak se večina gimnazijcev odloči al pa kajuha al pa lavo. center je zlo nevtraln, tko nima nobenga stereotipa pa nič. težko ti kei povem o njemu. =/
tanjaalen • Od: 1.8.2011 • Prispevkov: 16
Re: Na katero srednjo šolo naj grem? 3.11.2011 11:36
glej to se boš mogla sama odločit, ti nobedn ne more pomagat, kr je čist odvisn kere sposobnosti maš pa ka te zanima. tak ko za mene mi nebi mogu edn rečit naprimer naj grem na vrtnarsko al pa neki, če me to ne zanima, in sn šla na frizersko kr me to veseli!!!!
tak da se boš mogla sama odločit na ktero šolo boš šla, če pa greš u cele maš pa tak al tak ful vlko izbiro šol, frizerska, gimnazija, gostinska, kuharska, vrtnarsk/cvetličarska, kemijska,zdravstvena,medijksa, gradbena, predšolska,..... uglavnem izbiro maš ful vlko.
in če si mogoč zej u 9klassu se bote tak u šol še ful menl o šolah pa kak program majo na keri šoli, če pa že mogoč o keri šoli kej zanima pa greš na njihovo spletno stran pa si preber kak program pa kej majo na tisti šoli.......
in ker klass si sploh zaj????

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.