Nerodno vprašanje ! " srati " z neko osebo ...• MAN
• Od: 17.1.2010
Nerodno vprašanje ! " srati " z neko osebo ...
10.11.2011 21:26
Imam eno nerodno vprašanje in se še sploh nisem poglobil v dejanje " srati " z neko osebo - da zaserješ XD ( UPAM da veste kaj mislim ) ... ali je še kakšna DRUGAČNA beseda za to ;P
Da pač zaserješ z neko osebo . Prosim vzemi si cajt pa odgovori na to : ) Vprašanja : 1. Kaj vbistvo to pomeni dejansko -.- ? ... 2. Kako to poteka .... ali je to mogoče JAVNA ZVEZA ?! ( mislim da ne ) 3. Ali je to kot samo MUCKANJE in morebiti tudi Spolnost .... in podobno ?!? ali tudi zaradi VIdeza ?! 4. Ker vem da bi naj bil razlika med "zasrati" z nekom TER hoditi z nekom ... mam prav ?.... Je razlika ?? ( mislim da ) ... razloži če se ti da ... xD PROSIM če na to odgovori neka zrela ter jasna oseba ... Razlož mi tole xD Prosim ... Lp ! • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
Re: Nerodno vprašanje ! " srati " z neko osebo ..
10.11.2011 21:44
MAN pravi:Imam eno nerodno vprašanje in se še sploh nisem poglobil v dejanje " srati " z neko osebo - da zaserješ XD ( UPAM da veste kaj mislim ) ... ali je še kakšna DRUGAČNA beseda za to ;P
Da pač zaserješ z neko osebo . Prosim vzemi si cajt pa odgovori na to : ) Vprašanja : 1. Kaj vbistvo to pomeni dejansko -.- ? ... 2. Kako to poteka .... ali je to mogoče JAVNA ZVEZA ?! ( mislim da ne ) 3. Ali je to kot samo MUCKANJE in morebiti tudi Spolnost .... in podobno ?!? ali tudi zaradi VIdeza ?! 4. Ker vem da bi naj bil razlika med "zasrati" z nekom TER hoditi z nekom ... mam prav ?.... Je razlika ?? ( mislim da ) ... razloži če se ti da ... xD PROSIM če na to odgovori neka zrela ter jasna oseba ... Razlož mi tole xD Prosim ... Lp ! nism še srala s nobenmu ampak vseen: reče se tut pač zamutit, seprav mutenje. 1.z eno osebo k sta si všeč pa nista skupej se žvalita. seprav z jezikom.. 2.lahko kjerkol, js mam velik prjatlov (pač oni so si všeč ane) k serjejo v javnosti pred usemi pa niso skupej 3.kaj? 4.res je. če serjež s nekom še nisi s njim.. evo upam da sm pomagala • MAN
Re: Nerodno vprašanje ! " srati " z neko osebo ...
10.11.2011 21:59
no hvala ti : ) ! nekaj takega sem si tudi jaz predstavljal .
samo rabil sem nekakšni 100% odgovor : ) ! da se prepričam .... folk šeee prosim nove odgovore ... da vidim .. kako to si razlagate ... • justfly
• Od: 17.7.2011
10.11.2011 23:07
am ja no bol na kratko srati ubistvu pomeni isto kot da se z nekom poljubljaš, žvališ. mutiš...
• frenchkiss
• Od: 9.7.2011
Re: Nerodno vprašanje ! " srati " z neko osebo ..
10.11.2011 23:29
MAN pravi:Imam eno nerodno vprašanje in se še sploh nisem poglobil v dejanje " srati " z neko osebo - da zaserješ XD ( UPAM da veste kaj mislim ) ... ali je še kakšna DRUGAČNA beseda za to ;P
Da pač zaserješ z neko osebo . Prosim vzemi si cajt pa odgovori na to : ) Vprašanja : 1. Kaj vbistvo to pomeni dejansko -.- ? ... 2. Kako to poteka .... ali je to mogoče JAVNA ZVEZA ?! ( mislim da ne ) 3. Ali je to kot samo MUCKANJE in morebiti tudi Spolnost .... in podobno ?!? ali tudi zaradi VIdeza ?! 4. Ker vem da bi naj bil razlika med "zasrati" z nekom TER hoditi z nekom ... mam prav ?.... Je razlika ?? ( mislim da ) ... razloži če se ti da ... xD PROSIM če na to odgovori neka zrela ter jasna oseba ... Razlož mi tole xD Prosim ... Lp ! mi rečemo tudi bluzenje.. da z nekom zabluziš. pa ne, to ni javna zveza.. vbistvi je to, da se z nekom samo poljubljaš,mečkaš..kaj več pa ponavadi ne.. je pa ponavadi bolj zaradi fizične privlačnosti,no pri enih je tudi alkohol dosti kriv. zabluziš pa 1x s tisto osebo in je to to.. včasih pa kdo zabluzi večkrat, pa mogoče potem iz tistega kaj več nastane.. ne vem.. nisem nikoli z nekom po večkrat bluzila. nekaj v tem smislu.. • MAN
10.11.2011 23:50
Ok ! : )
HVALA vsem .! Tako sem si tudi sam predstavljal Lp ! • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.11.2011 2:09
zaserješ.. to se skor narobe sliš.. serješ.. ok tut prou sam nekje najbl normalno je če mene prašaš mutit.. to nj bi blo neki na način da se obnašaš k da si u zwezi z nekom (delaš use obične stwari k jih dela folk u zwezi) sam še wedno ne hodš z le to osebo.. pč.. mutiš XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
12.11.2011 13:39
če VEČKRAT mutiš oz. bluziš, bi temu tudi lahko rekel ''odprta zveza'' (kot na fb npr. xD ), pač da imaš nekaj z določeno osebo, vbistvi pa se še vedno lahko kaj 'zgodi' s katero drugo osebo oz. ta odnos ni tak resen, kot prave zveze. (:
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.