ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci?

KAJ VI NAJPREJ UPAZTE PR FANTU/PUNCI???
~Zunaanjost *.*
53%
 53%  [ 7 ]
~kaaka j usebnost :3
46%
 46%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 13

sekica • Od: 12.12.2010 • Prispevkov: 38
ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 15.10.2011 18:39
Pri tipih ki so moji frendi in pri frendicah sm purajtala...Da use bol se gleda na zunanjost...
In To je men bedno...
DOBESEDNO RES...Haalo? Če je tip lep pa nesramen du tebe boš še zmerm z nim? Udgovor je : Ja,kr je lep in (mugoč) Pupularn na šol...
Sorči to se men zdi bulano...
ZDEJ PA MENE ZANIMA KAJ VI NAJPREJ PUGLEDATE?

zanima me tut kaj si usi mislte na to da :
~skor use punce (večinoma 14-16let) gledajo na to da majo tipi sixpacke...pa đustin čupo.wtf (js gledam na usebnost ne na zunanjost)?
~skor usi tipi (16let pa 15let) gledajo na to da so Punce res suhee...šele uni tipi ko so star ukol 17 majo raj take k majo bl za prjet...

In razultat tega je...da Punce začnejo hujšat...(Loh nakonc tut Bulimija&anureksija)
Pr tipih pa zadne cajte...usaj na naši sql upažam da usi jemlejo Kreatine al karkol j...in se blidajo-pol pa tm **** enga k je res SRČKAN...ampak nima sixpacku...Haaalo?!?

Hvala lepa č bote kej kumentiral...al pa...usaj anketo rešil... Smile<3
ZaLaLa • Od: 2.11.2011 • Prispevkov: 7
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 4.11.2011 17:11
ja jst njprej pogledam d zglada kul pol se poskušam z njim spoprijateljit d spoznam njegovo notranjost pol p avidm če ma spoštvanje pa ostale lastnosti k men neki pomenjo sm ni mi pa važn d ma sixpeacke al pa d je ful suh al pa d je bogat za tu mi je pa usen Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.