Mešanje različnih barv za lase• RiverSong
• Od: 9.4.2011
Mešanje različnih barv za lase
3.11.2011 17:35
Js bi ful mela tako črno-modro barvo las (tole: [povezava] )
in sm razmišlala da bi dala mal modre barve v lonček z črno barvo. Zdej me pa zanima če je že kdo probu z črno mešat pa če bi to sploh gratal. Mešala bi pa verjetno barve različnih znamk, a zna bit tud to problem? _________________ nekoč bila FakeOriginal, potem pa izgubila geslo • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
Re: Mešanje različnih barv za lase
3.11.2011 17:53
lej ne meši barv skupi rajš poišč tako barvo k je črno-modra
mau upraši pr frizerju al pa v trgovini in ja če mešaš 2 različni znamki še lah slabo konča ker npr. 1. znamka ma eno snov k jo druga nima in si loh uničš lase • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
4.11.2011 1:09
joj ne vem,kaj kompliciraš.. kot je že pred mano povedala: maš v trgovini npr. veliko barv različnih znamk, ki so modro-črne.. experimentirat pa ti ne bi priporočala.. • RiverSong
• Od: 9.4.2011
4.11.2011 15:34
fora je v tem da take barve ne najdem. dobim jo lahka sam z mešanjem, frizerke v moji okolici pa vem da mi tega ne bi namešale._________________ nekoč bila FakeOriginal, potem pa izgubila geslo • *đuly*
• Od: 27.12.2009
5.11.2011 6:42
RiverSong pravi:Js bi ful mela tako črno-modro barvo las (tole: [povezava] )
in sm razmišlala da bi dala mal modre barve v lonček z črno barvo. Zdej me pa zanima če je že kdo probu z črno mešat pa če bi to sploh gratal. Mešala bi pa verjetno barve različnih znamk, a zna bit tud to problem? js mam tako barvo samse samo nasoncu vid modra ..drugac je crna mas brillance ( [link] ) ce si tako misnla.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.