všeč si mi ker.../rad te imam ker...• thedevil
• Od: 28.6.2010
všeč si mi ker.../rad te imam ker...
10.11.2011 19:46
no jaz se pa dobila eno idejo in sicer, da bi tu napisali zakaj vam je vaša punca/ fant všeč (kaj na njej/njemu,način kako govori,kako se oblači,kako se obnaša,če je kaj posebnega na njej/njemu,kakšen poseben način kako se obnaša do vas itd....pač vse kar se spomnite).
in pa zakaj imate radi svojo punco/ fanta? pač čim več razlogov ki se jih spomnite! in ste ji/mu to že povedali? pač te razloge? in ali radi slišite če vam ta oseba pove zakaj ste ji všeč,zakaj vas ima rada? napišite pač vse kar se spomnite!-zakaj vam je vaša punca/fant všeč,zakaj jo/ga imate radi! tudi če je kakšna smešna stvar...napišite vse razloge! lp,thedevil • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
Re: všeč si mi ker.../rad te imam ker...
10.11.2011 21:11
za simpatijo:
- njegov nasmeh k je najlepši - pa tud zato ker vedno vsako slabo stvar ubrne na dobro - prijazen,... <3 _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
11.11.2011 16:37
Am... LJUBIM GA, ker je preprosto, res, popoln.
Je športnik, ukvarja se s 5 športi, je zanimiv, odličnjak, same odlične ocene, prelep je od glave do pete, ima NAJLEPŠI GLAS. Samo poslušala bi ga... Tudi če bi mi razlagal o drugi svetovni vojni... Zna se pogovarjati, nikoli mu ne zmanjka tem, rad se smeji, in s tem nasmeji tudi mene, sovraži obrekovanje, sovraži pametnjakoviče, ki si predstavljajo da so center vesolja, in RAD ME IMA. Njegovi lasje so najlepši. Svetli.. Čisto blond Faaaaqq ka ma lep nosekk! Razume me, ve kdaj mora kaj reči. Inn... Neznansko me privlači Res bi vse nardila zanj Njegove oči so takooo popolne! Da bi jih lahko gledala ves dan! In zna biti pozoren. Pa tkoooo je prijazn! Pa všeč so nama iste stvari. Serije, glasba, celo komadi... Njegov urnik je čisto preveč natrpan, pa se še vedno spomni name in mi posveti še tisti preostali čas, ki bi ga lahko porabil zase. Pa še in še bi lahko pisala.... Pa je verjetno dovolj, ane? • too.confused
• Od: 6.4.2010
11.11.2011 19:10
Ljubim ga, ker sam ko ga vidim mi v življenje posije sonce. Ko se mi nasmehne vse moje težave izginejo. Ko sm bla z njim, sem bila preprosto najsrečnejša oseba na svetu. Na žalost sem se tega prepozno zavedla, zto nisva več skupi ampak ga morm sam od daleč gledat, kot da se ne poznava • justfly
• Od: 17.7.2011
11.11.2011 20:32
on je edina stvar za katero ma moje žiuljenje smisu. Njegou nasmeh je njalepši in vsakič ko ga vidim mi polepša dan. ma lepe čokoladno rjave učke in včasih se kar zgubim u njih. je super fant, čeprou ni popoln je zame njabol prfektna oseba. ko sem znjim si želim da bi lahko ustaula čas in dabi za vedno ostala skupej. Kosva skupej se vedno smejeva, ker sva oba zlo pozitiuna človeka • BlACkDiDDy
• Od: 30.10.2011
11.11.2011 22:19
žvim sam za njega...dejmo mu uzdevk Aco ...je viskol lušn špila košarko & nogomet za šolsko reprezentanco pa tud suvanje krogle <33 ušeč mi je ker te zna spravit v smeh,njegov način govorjenja (omajgat) pa učke,nos mi čist isti ko jst xD...noben ni popovn ampak pač on je |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.