Izkušnje s kremami za beljenje dlačic• sebiixx
• Od: 29.12.2010
Izkušnje s kremami za beljenje dlačic
2.11.2011 17:39
Hej mam problem in sicer pretemne dlake nad ustnico (se pravi brke xD ) pa pac po trebuhu mam tut kar dost temne dlake.
Kaj naj nardim... ok bolj me zdaj pozimi matrajo tele nad ustnico... a je mela ksna že ksne izkusne iz unimi kremami za pobelitev? alpa karkol hel plisss • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
Re: Izkušnje s kremami za beljenje dlačic
2.11.2011 18:38
oo kriza.. Emm kaj pa kkšn pudr ? da si jih prekrijš...
drgač pa britvica pa gremo.... Sam pol boš mogla to skos delat • 30stm
• Od: 31.10.2010
2.11.2011 19:02
ej jst ti odsvetujem britvico...sej veš pol boš to mogla usak dan pučet....lah pa uporablaš trakove...mislm da majo pr veet (sory ne vem kako se prou napiše) trakove prou v ta namen.....enkrat...mogoče dvakrat na mesc to nardiš in je....mislm sam nasvet...aja pa mislm da nekih krem ni fajn uporablat kr itak dlake rastejo in bo tko mau čudn zgledal.....mislm pa da tut obstajajo ene tablete/kapsule k jih ne vem kolk časa ješ in se ti zmanjša poraščenost dlak na telesu...predvidevam da tut tm.....sam nism sigurna kako je z njimi...mislm da je najbolš uporabt trakove...sam tko:)
• DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
2.11.2011 19:13
ne si z britvico k pol boš k mi tipi pč vidl se bo da si pobrita...am moja biuša je tut mela podobn pa je uporablala neke trakove (nevem kere znamke točno)
• Tiasikaa
• Od: 9.1.2011
2.11.2011 20:29
Em ja jst sm mela tut dlake nad ustnico dost vidne & ker mi je blo zlo bed sm kr na enkrat uzela ˝britvico˝. Aveš tist k u Mullrju & Dmu prodajajo kao za obrvi brit tist da jih ne pupaš vn ampak jih tm sam pobrijš, če veš kaj mislm. No in jst sm to neki časa delala ob nedeljah zvečer in sm mela za ceu tedn mir, zdej si jih lahk pa tut sam na 2 tedna, ker se mi jih zdej skor nevid več. Drgač pa če si boš slučajno to kupla & uporablala si prej ta del namaš s kremo, kerokol za obrz. Tok kao da ne brijš na suho. Drgač maš pa tut trakove prou za ta del, take oblike.
• sebiixx
• Od: 29.12.2010
2.11.2011 22:16
ja britvica odpade nujno!
sam pr teh trakovih me je strah ko si bom enkrat zacela pol pa ne bo miru... :/ • 30stm
• Od: 31.10.2010
3.11.2011 9:43
jah...britvica..NE......mogoče bi šla pa lahk v lekarno pa prašala če je kej kar bi lahk jedla da bi se ti poraščenost zmanšala (sej vem ful se bedno sliš)....al pa da se pozanimaš kako delujejo te kreme k si jih pobeliš......če boš pa začela s trakovi je pa tko da najprej boš mogla vrjetn na ene dva tedna to delat amapk pol se sama poraščenost baje zmanša in ne boš rabla delat tok pogosto.....mogoče usak mesc al pa mn...mislm ne vem.....probi se najprej dobr pozanimat zarad krem.....če ne boš našla teb primernga odgovora pa da se boš še vedno ful sekirala....pol pa predlagam trakove:)
• Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
3.11.2011 11:26
lej tko NE se briti po faci k boš zgledala k da si tip!!!
kupi trakove ker so naiboljši poleg tega te poraščenost z brki zmanjša če uporabljaš trakove • sejlaa
• Od: 6.11.2011
6.11.2011 18:11
js sm mela tud probleme z dlačicami nad ustnco.. ful so se usi delal norca iz mene pa me klical brko pa use živo in to je ful uplival na mojo samozavest in nism mogla bit skoncentrerana začele so se mi še druge težave, nehala sm jest kr sm se bala da me bojo še zarad teže in usega tega zmerjal in moji starši so to opazl hvala bogu in so preprečl use to.. in pol smo se s starsi odlocl da bom sla na lasr. in smo mi v ene 8 obiskih (plačala sm 400e sam mam srečo da nm to ni velik) z lasrjom so mi jih odstranl res ful dobr. to se dela načeloma pozim k nisi na soncu da je lažje pa bol učinkovito. to sm mela js lani septembra sm začela in sm mela do aprila. res je odliičnooo ! tisti k me prej niso poznal sploh niso vedl kako je blo prej res ful sm zadovolna. zdej mam pa obnovitveni tretma 2 krat na leto zdej sm mela oktobra pa še januarja mam. RES TI PRIPOROČAM KR TI NEBO ŽOV !
• MitziMo
• Od: 3.9.2011
6.11.2011 18:19
sejlaa pravi:js sm mela tud probleme z dlačicami nad ustnco.. ful so se usi delal norca iz mene pa me klical brko pa use živo in to je ful uplival na mojo samozavest in nism mogla bit skoncentrerana začele so se mi še druge težave, nehala sm jest kr sm se bala da me bojo še zarad teže in usega tega zmerjal in moji starši so to opazl hvala bogu in so preprečl use to.. in pol smo se s starsi odlocl da bom sla na lasr. in smo mi v ene 8 obiskih (plačala sm 400e sam mam srečo da nm to ni velik) z lasrjom so mi jih odstranl res ful dobr. to se dela načeloma pozim k nisi na soncu da je lažje pa bol učinkovito. to sm mela js lani septembra sm začela in sm mela do aprila. res je odliičnooo ! tisti k me prej niso poznal sploh niso vedl kako je blo prej res ful sm zadovolna. zdej mam pa obnovitveni tretma 2 krat na leto zdej sm mela oktobra pa še januarja mam. RES TI PRIPOROČAM KR TI NEBO ŽOV !
a to morš pol vsako leto 2-krat it al kaj? drgač pa ti priporočam one trakce pač.. ker sčasoma se tut poraščenost zmanjša, niso več tok temne dlačice pa to... drgač mam sama tut bol temrne p otrebuhu, in tut razmišlam, da bi jih s temi trakovi lotla... je isti učinek kt na obrazu an? • Petarda.
• Od: 1.11.2008
7.11.2011 15:39
Maš weet trakove Lasar je pač učinkovit jaa..sam fora je da ni pucen SEJ BOŠ SAMA VIDLA KOK PUGOST BOŠ MOGLA.. • OneDirectionVEVO
• Od: 7.11.2011
7.11.2011 16:47
No, kreme DELUJEJO, vsaj moja..(počak de grem pogledat..)Imenuje se ANDINA(made in Barcelone)Pa kej, morm rečt, da deluje.Jst mam lohk kejšne 3 tedne gor, preden se mi spere...Polet pa se spere prej dol.....UPAm da sem ti pomagala.Če kej nwš upraš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.