Srednja zdravstvena šola Celje• shee
• Od: 10.7.2009
Srednja zdravstvena šola Celje
24.9.2010 20:43
Heiila!
Razmišljam da bi se vpisala na zdravstevno šolo v Celju.. In sicer me zanima če kdo od vas hodi sm ali pa ima namen na to šolo? • myself
• Od: 3.4.2010
Re: Srednja zdravstvena šola Celje
24.9.2010 21:12
shee pravi:Heiila!
Razmišljam da bi se vpisala na zdravstevno šolo v Celju.. In sicer me zanima če kdo od vas hodi sm ali pa ima namen na to šolo? heeej. js tut razmišlam d bi tja šlaa. : ) kaj ti si iz celja ? • shee
25.9.2010 17:16
just me pravi:
shee pravi:
Heiila!
Razmišljam da bi se vpisala na zdravstevno šolo v Celju.. In sicer me zanima če kdo od vas hodi sm ali pa ima namen na to šolo? heeej. js tut razmišlam d bi tja šlaa. : ) kaj ti si iz celja ? Ktero smer pa misliš it? Nisem glih iz Celja.. Sm pa dost blizu.. Pa ti? • lolipop13
• Od: 21.3.2009
jst tud grem
17.11.2010 20:43
zdravo!just tud grem za zredvstveno in sicer zdravstvena nega 4 leta.zanima me če kdo ve kake so omejitve in če lahka prideš gor ,če si vse lete prav dober.
pa zanima me kolk mate točk do zdej? • shee
Re: jst tud grem
4.1.2011 14:25
lolipop13 pravi:zdravo!just tud grem za zredvstveno in sicer zdravstvena nega 4 leta.zanima me če kdo ve kake so omejitve in če lahka prideš gor ,če si vse lete prav dober.
pa zanima me kolk mate točk do zdej? Hey! Met moreš usaj okoli 120 točk.. Nism pa prepričana.. Mislim pa da bi z pravdobrim uspehom loh prišla na šolo.. Nazadnje urejal/a shee 16.3.2011 20:10; skupaj popravljeno 2 krat • justme123
• Od: 7.12.2010
5.1.2011 20:07
shee pravi:
lolipop13 pravi:
zdravo!just tud grem za zredvstveno in sicer zdravstvena nega 4 leta.zanima me če kdo ve kake so omejitve in če lahka prideš gor ,če si vse lete prav dober.
pa zanima me kolk mate točk do zdej? Hey! Za omejitve nebi vedla kšne so, vem pa da si lani mogu za smer kozmetični tehnik usaj 125 točk. Do zdej mam 109 točk. Pa ti? Mislim pa da bi z pravdobrim uspehom loh prišla na šolo.. P.S.: Gree kdo na smer kozmetični tehnik Celje? (: jst grem sicer na zdravstveno nego(4 leta),mam pa prb.93 točk,mislim pa da jih rabiš okol 125,tk da mi ne bo gor problem pridit. ti greš pol an kozmetičnega tehinka? • shee
6.1.2011 14:10
justme123 pravi:
shee pravi:
lolipop13 pravi:
pa zanima me kolk mate točk do zdej? Hey! Za omejitve nebi vedla kšne so, vem pa da si lani mogu za smer kozmetični tehnik usaj 125 točk. Do zdej mam 109 točk. Pa ti? Mislim pa da bi z pravdobrim uspehom loh prišla na šolo.. (: jst grem sicer na zdravstveno nego(4 leta),mam pa prb.93 točk,mislim pa da jih rabiš okol 125,tk da mi ne bo gor problem pridit. no sj okol 125 točk rabiš da prideš gor.. (: a maš mogoče msn? če bova že na isti šoli se loh spoznamo.. Nazadnje urejal/a shee 16.3.2011 20:12; skupaj popravljeno 1 krat • justme123
• Od: 7.12.2010
6.1.2011 14:45
shee pravi:
justme123 pravi:
shee pravi:
lolipop13 pravi:
pa zanima me kolk mate točk do zdej? Hey! Za omejitve nebi vedla kšne so, vem pa da si lani mogu za smer kozmetični tehnik usaj 125 točk. Do zdej mam 109 točk. Pa ti? Mislim pa da bi z pravdobrim uspehom loh prišla na šolo.. P.S.: Gree kdo na smer kozmetični tehnik Celje? (: jst grem sicer na zdravstveno nego(4 leta),mam pa prb.93 točk,mislim pa da jih rabiš okol 125,tk da mi ne bo gor problem pridit. ti greš pol an kozmetičnega tehinka? amm,ja mam sandraaaaaaaaaaa@hotmail.com no sj okol 125 točk rabiš da prideš gor.. (: ja na kozmetičnega grem ja.. (: a maš mogoče msn? če bova že na isti šoli se loh spoznamo.. • shee
6.1.2011 16:36
justme123 pravi:amm,ja mam sandraaaaaaaaaaa@hotmail.com
tnx, sm te dodala.. (: ...... čee še gre kdo na zdraustveno nj tle pove.. • AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
7.1.2011 19:15
shee pravi:Do zdej mam 109 točk. Pa ti? : kko pa veš kolk maš točk?? • shee
7.1.2011 19:41
AnnaJaa pravi:
shee pravi:
Do zdej mam 109 točk. Pa ti? : kko pa veš kolk maš točk?? sešteješ use končne ocene iz 7., 8. in 9. classa • AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
7.1.2011 23:46
shee pravi:
AnnaJaa pravi:
shee pravi:
Do zdej mam 109 točk. Pa ti? : kko pa veš kolk maš točk?? sešteješ use končne ocene iz 7., 8. in 9. classa izbirne morm tud seštet.? sorry k sprašujem sam pč ja • shee
8.1.2011 13:29
AnnaJaa pravi:
shee pravi:
AnnaJaa pravi:
shee pravi:
Do zdej mam 109 točk. Pa ti? : kko pa veš kolk maš točk?? sešteješ use končne ocene iz 7., 8. in 9. classa izbirne morm tud seštet.? sorry k sprašujem sam pč ja samo tiste predmete k jih mate usi u razredu, oz. use šole.. pač brez izbircou pa tega.. • LovelyNina
• Od: 26.9.2010
...
8.1.2011 16:55
Moja sestra je hodlav Celje v kozmetično...
Prejšn let je končala... • kbum
• Od: 15.8.2011
15.8.2011 1:40
Heej
Ka gre kera slučajno drug let na zdravstveno šolo u celje ...2012/13 ? U smeri Zdraustvena nega ** • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
31.8.2011 15:23
Js grem zdej na zdraustveno • sarkizeME
26.10.2011 7:33
No ja... jst hodm in je fulll fajn res... Zdej sm 1. letnk in sm naudušena nad to šolo... Noter zgleda ful dober pol prfoksi so u meji normale pa še tak no učit se morš entok k osnovni mogoč mal več no drgač pa ni težko... js sm mela 157 vpisnih sam bi vrjetentut z 120t pršl noter drgač pa je itak še drug krog
• abcdefghijklmnoprstuvz
27.10.2011 18:21
js mam namen jt u zdravstveno u cjele. 4letno - zdravstveni tehnik alneki pual pa na fakulteto za psihiatra. sam mjene neki zanima: a če se upišm u zdravstveno u Celji pa če me ne sprejmejo a me bojo pual u Zagorji sprejel? kr u zagorji ni umejitu pa še bliži mi je. sam useen bi raj šla u cjele
• sarkizeME
28.10.2011 13:54
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:js mam namen jt u zdravstveno u cjele. 4letno - zdravstveni tehnik alneki pual pa na fakulteto za psihiatra. sam mjene neki zanima: a če se upišm u zdravstveno u Celji pa če me ne sprejmejo a me bojo pual u Zagorji sprejel? kr u zagorji ni umejitu pa še bliži mi je. sam useen bi raj šla u cjele
Emm logičn d te buojo če ni umejitu, sam je u cel vlik bulša • abcdefghijklmnoprstuvz
28.10.2011 19:50
vem d je u celi bolša samm.. u 7. razredi sm bla dobra, u 8. zadostna, u 9. bom pa pravdobra. tku d mislm d me u cele ne bojo sprejel sam useen bom probala
• sarkizeME
29.10.2011 12:41
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:vem d je u celi bolša samm.. u 7. razredi sm bla dobra, u 8. zadostna, u 9. bom pa pravdobra. tku d mislm d me u cele ne bojo sprejel sam useen bom probala
jah lej nwm 9. mej ful dobr povprečje skor odlična rečmo pa boš MOGOČE pršla not k moji sošolci do bli tt dobri pa so pršl not v 2. krogu.. Osebno sm mela povprečje 4.7 pol 4.5 v 9. pa 4.3 pa sm bla na 15. mesti od 190... Tak d če neboš poit pa v Zagorje sam je slabša šola pa družba tut • maka12
• Od: 7.10.2009
30.10.2011 16:04
Am ja glede vpisa je kr problem ne.. lani nas je blo vpisanih 190, sprejel so jih pa 150.. tk da ni glih fajn no.. 120-125 je res minimum točk! pa nočem nobenga strašit al pa kaj.. ampak je že par let kr naval tuki.. js sm mela 163 točk in sm bla na 3. mestu.. drgač pa šola je res najbolša.. bolša zihr ne bi mogla bit! vse je najbolš.. razn kar se tiče varnostnika.. hahahaha.. no sej tisti ko bote šli bote že vidla kdo je on xD drgač pa če se še kdo odloča oz. ni še popolnoma zihr vam povem da če vas veseli to NE morte zgrešit! kr je enostavno prfektno! najbolj me še moti od vsega to, da je jedilnca majhna.. in da sediš za mizo je res kr čudež.. oz. moreš bit prau cajt pa use.. učitli so uredo.. razn 1 učitlca je mal problem no.. ampak se tud pr njej da.. pa tak če gledam še glede na snov men osebno ni težk.. do zdej mam same petke in delam šolo dobesedno z levo roko.. drgač pa se da pridit z dobrim uspehom.. zadostn je mal težje.. ampk sej pravim kr dost odločiln je zadni let.. aja pa na informativnih je blo men usaj mal bolj bedn kt je u resnici no.. tk da ne čist na to gledat.. upam da bom komu pomagala z info.. če pa kej rabte pa kr prašite.. sama vem kolk ti pomenjo taka info.. fajn se odločte!
• sarkizeME
30.10.2011 19:26
Js sm tut letos pršla na to šolo.. ker oddelk si?? ja men je tut najbolš pa varnostnik je res zatežen drgač je pa prou d je tak k je itak plačan za to.. jedilnca je pa res problem posebi če češ it na toplo malco.. zdej pozim bo bol problem k prej k je biu sonce smo vsi vuni jedl.. kera profesorca pa ti je tk grozna?? men tut ocene grejo edin biologijo niam pojma sam se bom tut to probala naučit pa bo • maka12
• Od: 7.10.2009
30.10.2011 19:40
ja sej to maš prau da je plačan.. ampk je useen težek člouk xD hahahahaaha! ampak sej bo.. haha.. učitlca za vzgojo.. neka karmen k se piše neki na p xD uglavnem tečna do samga šita.. mate isto? ampk bomo tud to prežvel.. hahahahah!
• sarkizeME
1.11.2011 14:34
maka12 pravi:ja sej to maš prau da je plačan.. ampk je useen težek člouk xD hahahahaaha! ampak sej bo.. haha.. učitlca za vzgojo.. neka karmen k se piše neki na p xD uglavnem tečna do samga šita.. mate isto? ampk bomo tud to prežvel.. hahahahah!
Aja un Pavrih al neki tazga.. sej je fajna sam kar se sprašvaja tiče ni glih k nam je že povedala d se bo potrudla da nas bo čimveč padl sam itak nemisl resn kr zdej deva kr lepe ocene.. bedne so seminarske pr njej.. jah glede varnostnika pa tko vsak bosanc je težavn tk k on.. v kerm prvem letnki si? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.