živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja

rosiestone • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 2
živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja 24.10.2011 19:55
živjo, sem prvi letnik gimnazije, fant ki mi je všeč pa je drugi.
pa začnimo od začetka, hodim k x športu, kamor (za vas nepoznanih razlogov) hodi tudi on včasih, ta fant je bil sošolec moje prijateljice s katero sva se spoznali pred dvema mesecema, tako je...meni je fant všeč, čeprav ga osebno ne poznam in vse imam intuicijo da bi bilo lahko nekaj več. s to prijateljico se na hodnikih pozdravljata.1. zadnjič ko sva šli mimo njega je prijateljico samo na kratko ošinil in se zagledau meni v oči in me pozdravil, 2. ko smo gledali x tekmo je prijateljica rekla da je gledal vame medtem ko sem gledala stran, 3. na treningu x športa se mi je zdelo da me opazuje. zdaj pa me zanima če sem mu všeč. ne sprašujem vas za nasvet kako ga osvojiti, ker to bom že pogruntala Wink če pa seveda imate kakega pametnega kar izvolite.. prosim vas samo za zunanje mnenje punc, zaželjeno tudi fantov( če jim je punca všeč če jo tako opazujejo)...sprašujem pa zato ker sem imela že velikokrat te neprave slutnje o temu da sem komu ušeč, najlepša hvala, čao Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja 24.10.2011 20:09
jaz ko sem bil zaljubljen vanjo sem jo tudi velik opazoval... in skušal biti čim bližje nje. tako da mislim da je velik možnosti da si mu všeč.

je pa tako on tudi najbrž ne ve da si mu všeč, tako da ne čakaj da bo on prišel do tebe. pridi mu nasproti Wink
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja 24.10.2011 23:45
če se bo spogledvanje ponavlu... in še kkšn nasmešk zravnn...
je čs za sezono lova Razz
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja 24.10.2011 23:47
če se bo spogledvanje ponavlu... in še kkšn nasmešk zravnn...
je čs za sezono lova Razz
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: živjo, zanima me še mnenje neopazovlcev dogajanja 31.10.2011 9:26
ma pomoje si mu definitivnu ušeč.... =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.